Arama sonuçları: *

1. Emir Aydın

Gamepass Pc için Hikayeli Oyun önerisi

Tomb Raider'a bakabilirsin.
  2. Emir Aydın

Neden Xbox Cafe Yok?

Sanırım en büyük sebebi PlayStation konsolunun genel anlamda daha fazla sevilmesi diyebilirim. Araştırdığım kadarıyla PS4, Xbox One'a göre global çapta 2 kat daha fazla satış yapmış.
  3. Emir Aydın

Gamepass oyun önerisi!

Ne demek Boeingler baş aşağı uçamaz, bizim zamanımızda uçuyordu :D
  4. Emir Aydın

xbox gamepass nasıl oyun alınır

Diğer sorunun cevabını verdim zaten :)
  5. Emir Aydın

3 oyun yok, daha fazla oyun var. Bu linke girip üst taraftan "Bilgisayar" kategorisini seç. Orada erişebileceğin tüm oyunları görürsün. https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games#all-games Forza konusunda bir bilgim yok.
  6. Emir Aydın

Xbox GamePass'ın bilgisayar versiyonunda Pes 20 yok. Xbox GamePass'ın konsol versiyonunu satın alıp konsoldan oynarsan Pes 20 bedava olur.
  7. Emir Aydın

Xbox game pass üyelik oyunları neler

Evet ilk ay 6 TL, diğer aylar 15 TL. İptal etme konusunda bir bilgim yok.
  8. Emir Aydın

İlk ay 6 TL, diğer aylar 15 TL. İptal etme hakkında bir bilgim yok.
  9. Emir Aydın

Buradan hangi oyunları oynayabileceğine bakabilirsin. Ancak dikkat et, her oyunu bilgisayarda oynayamıyorsun. Üst taraftan "Bilgisayar Oyunları" kategorisini seçmeyi unutma, onu seçince bilgisayar üzerinden erişebileceğin oyunları gösterir. https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games#
  10. Emir Aydın

Gamepass oyun önerisi!

Kesin bir şey söyleyemiyorum. Malum oyun yeni çıktı ve optimizasyonu vesaire nasıldır bilmiyorum. Sanırım bundan emin olmanın tek yolu denemek.
  11. Emir Aydın

Gamepass oyun önerisi!

Sanmıyorum. Youtube testlerinde RX 560'ın bile ortalamada 30 fps verdiği gözüküyor.
  12. Emir Aydın

Gamepass oyun önerisi!

Belki ileride gelir :(
  13. Emir Aydın

Gamepass oyun önerisi!

Flight Simulator'u da eklediklerine göre o GamePass artık alıncak :D Cidden ücreti yüksek ve kaliteli oyunlara ufak bir ödeme ile ulaşabiliyoruz. Forza Horizon 4, Sea of Thieves, Flight Simulator, Mortal Kombat 10, Minecraft Dungeons, Red Dead Redemption 2 oyunlarını öneririm.
  14. Emir Aydın

Xbox gamepass

Evet duruyor.
  15. Emir Aydın

Sizce Yeni Nesilde Xbox'mı önde playstationmu

Oyun olmadıktan sonra donanımı ne yapacaksın ? Kaşığım var ama yemeğim yok gibi bir şey bu, ne yapacaksın o kaşığı ?
Top Bottom