hangi oyunlar var
bende alacağım, pek çeşitli oyunlar yok ancak bana göre olanlar yeterli gibi gears 5 forza horizon 4 ark survival vs.![]()
Xbox Game Pass Oyun Kütüphanesi | Xbox
Game Pass kütüphanesini keşfedin ve yüzlerce oyunu oynayın.www.xbox.com
Evet bende bunu bilerek aldım. büyük çoğunluk forza için aldım. ama gears 5 oyunu da deneyeceğim bir de grounded öneririm. zaten 1 ay alıp bırakacam.bende alacağım, pek çeşitli oyunlar yok ancak bana göre olanlar yeterli gibi gears 5 forza horizon 4 ark survival vs.
RDR2 neden PC için yok ya.Flight Simulator'u da eklediklerine göre o GamePass artık alıncak
Cidden ücreti yüksek ve kaliteli oyunlara sahip.
Forza Horizon 4, Sea of Thieves, Flight Simulator, Mortal Kombat 10, Minecraft Dungeons, Red Dead Redemption 2 oyunlarını öneririm.
Belki ileride gelirRDR2 neden PC için yok ya.![]()
![]()
Sanmam ama neyse yine de içinde kaliteli oyunlar var almaya değerBelki ileride gelir![]()
Flight simulator 30fps oynamaya razıyım imza daki sistemim very low da 30fps oynar mı?Flight Simulator'u da eklediklerine göre o GamePass artık alıncak
Cidden ücreti yüksek ve kaliteli oyunlara ufak bir ödeme ile ulaşabiliyoruz.
Forza Horizon 4, Sea of Thieves, Flight Simulator, Mortal Kombat 10, Minecraft Dungeons, Red Dead Redemption 2 oyunlarını öneririm.
Sanmıyorum minimum sistem gereksinimi RX570 yazıyor.Flight simulator 30fps oynamaya razıyım imza daki sistemim very low da 30fps oynar mı?
sistemim da2flight simulatör var ama pcde yer yok![]()