Arama sonuçları: *

• Users: FR13NDSLX
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. FR13NDSLX

XBOX GARANTİ SÜRESİ UZATMA ?

0 halde 17000Tl ye alırsın. 12k ya alıp 3 4k garantiye verirsen aynı fiyata gelir neredeyse.
  2. FR13NDSLX

XBOX GAMEPASS ZAM GELİYOR (MS TARAFINDAN DOGRULANDI)

Gamepass core ne oluyor tam olarak? 6 aylık 700tl fazla değil gibi %20 kampanyadan 600tl ye gelir.
  3. FR13NDSLX

Gamepass-Xbox ZAM :D

70tl iken 7 ay eklemedim diye pişman oldum şimdi yine pişman olucam sjsdjd
  4. FR13NDSLX

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Xbox iyice kendini batırıyor. Adamların çok derin planı yoksa bu politika çok kötü. Ps kanadı da adam akıllı excluseve oyun çıkarmıyor çoğu pc ye geliyor. Xbox oyun piyasasını alıp tekelleştirip sadece abonelik sistemi yapmak istiyor. Oyunu satmak yerine kiralamak her zaman daha kazançlı. PS...
  5. FR13NDSLX

Xbox series x mi Xbox series s mi

Xbox S yerine pc alsan aynı fps i alıcağın kesin. X kat ve kat güçlü
  6. FR13NDSLX

Xbox uygulamasında Xbox Gamepass 6 TL gözüküyor

Nays ile 4tl oluyor mu 😄
  7. FR13NDSLX

Series x mi almalıyım series s mi?

Series X yerine PC veya Ps5 daha mantıklı.
  8. FR13NDSLX

YURT DIŞINDAN XBOX SERİES X GETİRİRKEN SORUN ÇIKARMI?

Kutusu açık olsun yanınızda taşıdığınız cihaz gibi dursun yeter.
  9. FR13NDSLX

Starfield Balonu Patladı

Doğruyu söyle bethesda ailenden birini mi kaçırdı bu ne kindir arkadaş kötüyse kötü oynayıp eğlenirsek bize yeter. Aaaaa ne abarttınız. Yüksek grafiklerde 60 fps değerini alıp oynuyorum eksikleri var oyunun 2024 başına kadar düzelttiler.
  10. FR13NDSLX

Starfield Balonu Patladı

Oyunu indiriyorum 3 de girip yama ve grafik ayarlarını yapar güzel bir uyku çeker yarın oynarım.
  11. FR13NDSLX

Starfield Balonu Patladı

Belli olmaz
  12. FR13NDSLX

Starfield Balonu Patladı

Bu kadar büyük bir oyunu tek hamlede çıkarmaları zordu. GTA6 dan da öyle bir beklentim var.
  13. FR13NDSLX

Starfield Balonu Patladı

1 saat sonra indirip deneyeceğim. Aslında 1 ay oynamazdım düzelmesi için ama beklentim var.
  14. FR13NDSLX

Starfield Balonu Patladı

Biraz hak verebilirim oyun 2023 şartlarına göre dediklerini tam karşılamıyor. Kötü mü değil ama iyi de değil.
  15. FR13NDSLX

xbox gamepass ultımate kullananlar için

Oyunu kiralıyorsun abonelik devam edene kadar oynama hakkına sahipsin. Save dosyan aktarılamaz binevi gamepass e bağlı kalmalısın.
  16. FR13NDSLX

Xbox series s alınır mı?

Konsolu kol ile kullanıyorsun aynısı pc de de oluyor. 1690292212 En basiti film izlemek istedin girdin kaçak siteden uzanarak izledin konsollar bunu barındırmıyor.
  17. FR13NDSLX

Xbox series s alınır mı?

Pc al gitsin. Xbox ın ps5 e göre avantajı xbox onu da her platformda kullanıyorsun. 12100F 5500 x 6650xt li kasa al her platform a hakim ol.
  18. FR13NDSLX

Avrupa birliği Microsoft un Activision Blizzard King in satın alımını onayladı

MW yi oynamak için bekliyordum oh be
  19. FR13NDSLX

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Zaten ps5 in daha iyi olduğu açık lakin daha series s muadili yok. En iyi cihaz pc dir. Onu alıp xbox gp ile kullanın zaten Sony excluseve oyunlarını yavaş yavaş getiriyor.
  20. FR13NDSLX

Xbox Series X|S Alanlar Dolandırıldıklarını Düşünüyorlar Mı ?

Sadece siz değil ps5 alanlarda ağır kazıklandı. Yeni nesil oyun yok piyasada.
Top Bottom