Neler Yeni

Xbox Series X|S Alanlar Dolandırıldıklarını Düşünüyorlar Mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Xbox Series X kullanıcısı mısınız ?
Eğer konsolu kullanmıyorsanız yazdığınız cevabın fazla önemi yok benim için o yüzden soruyorum çünkü bu yaptığınız dışarıdan yada birilerinin söylediğinden yola çıkarak eleştirme oluyor bir kere konsolu kullanıyor olsanız (hala güzel kalitede oyunlarını onuyorlar) demezsiniz Xbox neredeyse 3 yıldır oyun çıkarmıyor.
hayır kullanmıyorum fakat kullanmıyorum diye kendi düşüncelerimi söylemeyecek değilim nede olsa internette ss ve sx in performansları var haklarında türlü türlü bilgilerde var bunlardan yola çıkarak ben yazıyorum öneminin olması artık size kalmış
bu arada "hala güzel kalitede oyunlarını oynuyorlar" cümlem demek değilki xbox güzel kalitede kendisi oyun çıkarıyor . Hayır . Ben bağımsız yapımlarıda kast ediyordum mesela dying light 2 , dead island 2 , callisto protocol , hogwarts legacy gibi oyunlar sx konsolu ile gayet güzel görüntü kalitesinde oynanıyor
bu arada forza 5 xbox un kendi ürünü ve çıkalı neredeyse 2 yıl oldu yani 3 yıl diye bir şey yok

99723

80+ Silver
Dostum bu fanboyluğu bırak artık kaç tane konu açtın bu meseleyle alakalı cevap veren yok kendi kendine konuşuyorsun. X ve S ikiside güzel cihazlar özel yapımların seven X yerine PS5 alır sevmeyen Series X alır keyfine bakar. Sadece arkadaşlarla FIFA atmak için bile Series S alınır boş boş konuşmanın lüzmu yok. Adamın PC ye bütçesi yoktur alır Xbox Series S mis gibi 60 FPS Forza oynar arkadaşlarıyla FIFA atar,girer Battlefield oynar daha birsürü oyunda var. Satın alır Witcher 3 oynar RDR2 alır oynar vb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He ayrıca Xbox ın tek hatası aynı platformda 2 konsol çıkarıp oyun yapımcılarını zorlamak yoksa Xbox Series X performans olarak PS5 i yalar yutar.
Şu an malum partiyi tutan insanlardan farkın yok onlarda ülkenin dibe çakıldığını soyulduğunu her gün kötüye gittiğini gördüğü halde görüp duymak ve inanamamak istemiyor aynı senin yaptığın gibi yapıyorlar. Benim kendi uydurduğum ya da yazdığım bir şey yok ki eğer öyle olsa dediğin gibi fanboy olurum kaynaklar haberler var bazılarını atmışım zaten sen Xbot olduğun için kendi kendine yükselmişsin ayrıca nerde açtım konu ve kim yazmamış benim açtığım konulara sen beni birisi ile karıştırıyorsun bence mesaj sayım ve reaksiyon skoruma bak boş boş mesaj mı kasmışım foruma girdiğimden beri öğrenirsin belki bir şeyler benden. Sen Xbox Series X PS5'i yalar yutar mı yazdın cidden mi Xbot hiç güleceğim yoktu sana önce okusaydın keşke yazdıklarımı.

Bor4

80+ Bronze
yılların playstationcusu olarak maddi durumlardan dolayı yeni nesile geçelim diye series s almıştım grafik kalitesi olsun cihazı sattıran gamepass olsun sarmadı satıp rx 6600 pc aldım şuanda ne ps5 ne series x istiyorum alırsam switch alırım elde akarım yada pc upgrade yaparım bence series x yada s alınmaz

99723

80+ Silver
hayır kullanmıyorum fakat kullanmıyorum diye kendi düşüncelerimi söylemeyecek değilim nede olsa internette ss ve sx in performansları var haklarında türlü türlü bilgilerde var bunlardan yola çıkarak ben yazıyorum öneminin olması artık size kalmış
bu arada "hala güzel kalitede oyunlarını oynuyorlar" cümlem demek değilki xbox güzel kalitede kendisi oyun çıkarıyor . Hayır . Ben bağımsız yapımlarıda kast ediyordum mesela dying light 2 , dead island 2 , callisto protocol , hogwarts legacy gibi oyunlar sx konsolu ile gayet güzel görüntü kalitesinde oynanıyor
bu arada forza 5 xbox un kendi ürünü ve çıkalı neredeyse 2 yıl oldu yani 3 yıl diye bir şey yok
Xbox Series X oyunları iyi falan oynatmıyor bari attığım oyunlardan birini yazmasaydın güzel oynatıyor diye PS5 o yazdığınız tüm oyunlarda eziyor Xbox Series X konsolunu istersen hepsini de atarım Microsoft'un bu yaptığı dolandırmak anlamıyorsanız anlatayım bir firma ilk başta dünyanın en güçlü konsolu diye lanse ederse ve konsol patates çıktıktan ve nerdeyse her oyunda PS5'ten daha düşük çözünürlük ve FPS verdikten sonra en güçlü Xbox olarak değiştirse herkes gömer bu anlaşılması zor bir şey değil.

Son düzenleme:

LethaX

80+ Bronze
Şu an malum partiyi tutan insanlardan farkın yok onlarda ülkenin dibe çakıldığını soyulduğunu her gün kötüye gittiğini gördüğü halde görüp duymak ve inanamamak istemiyor aynı senin yaptığın gibi yapıyorlar. Benim kendi uydurduğum ya da yazdığım bir şey yok ki eğer öyle olsa dediğin gibi fanboy olurum kaynaklar haberler var bazılarını atmışım zaten sen Xbot olduğun için kendi kendine yükselmişsin ayrıca nerde açtım konu ve kim yazmamış benim açtığım konulara sen beni birisi ile karıştırıyorsun bence mesaj sayım ve reaksiyon skoruma bak boş boş mesaj mı kasmışım foruma girdiğimden beri öğrenirsin belki bir şeyler benden. Sen Xbox Series X PS5'i yalar yutar mı yazdın cidden mi Xbot hiç güleceğim yoktu sana önce okusaydın keşke yazdıklarımı.
İnsanların seçme ve seçilme özgürlüğünü kısıtlama gibi bir hakkı kendine bulacak kadar zavallı bir insan olduğunu bildirmek isterim. İnsanlara doğru ve yanlış yolu gösterirsin onlarda istediği yolu seçmekte özgür kılınmışlardır. Yani boş konuşmuşsun partiden yola çıkarak. XSX de PS5 i yalar yutar istedigin kadar ağla köşende. Oyun performansı rezalet düştü felan diyosun konsolu aldığımdan beri değişme yok performansta bu dediğin şeylerde asılsız aynı zamanda. Fps düşüşü çözünürlük düşürme felan zaten karşılaşmadım karşılaşsamda söylerim zaten sonuçta parayı kolay kazanmıyoruz. Konsolun tek kötü yanı oyunlarda Türkçe desteği az bu durum PS bulvarındada mevcut zaten. Konunun ismine bakarmısınız Xbox SS veya SX alanlar dolandırıldığını düşünüyormu 🤣. Boş bir tartışma konusundan ibaret.

99723

80+ Silver
Uygunsuz davranış
yılların playstationcusu olarak maddi durumlardan dolayı yeni nesile geçelim diye series s almıştım grafik kalitesi olsun cihazı sattıran gamepass olsun sarmadı satıp rx 6600 pc aldım şuanda ne ps5 ne series x istiyorum alırsam switch alırım elde akarım yada pc upgrade yaparım bence series x yada s alınmaz
Siz gerçek kullanıcılar olmasa böyle şarlatanlar insanları manipüle ediyorlar kaynak atmasam kaynak da atıyorum gene gelip saçma konuşan oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4

Bor4

80+ Bronze
Oynatmıyor iyi bari attığım oyunlardan birini yazmasaydın güzel oynatıyor diye PS5 o yazdığınız tüm oyunlarda eziyor Xbox Series X konsolunu istersen hepsini de atarım bu dolandırmak anlamıyorsanız anlayın bir firma dünyanın en güçlü konsolu bizde diye lanse ederse ve patates çıkarsa herkes karşılaştırır ve herkes gömer bu anlaşılması zor bir şey değil.
series x en güçlü ama gücün ötesi optimizasyon firmalar oyun yaparken ps5 e daha güzel optimize ediyor dolayısıyla ps5 daha iyi

99723

80+ Silver
İnsanların seçme ve seçilme özgürlüğünü kısıtlama gibi bir hakkı kendine bulacak kadar zavallı bir insan olduğunu bildirmek isterim. İnsanlara doğru ve yanlış yolu gösterirsin onlarda istediği yolu seçmekte özgür kılınmışlardır. Yani boş konuşmuşsun partiden yola çıkarak. XSX de PS5 i yalar yutar istedigin kadar ağla köşende. Oyun performansı rezalet düştü felan diyosun konsolu aldığımdan beri değişme yok performansta bu dediğin şeylerde asılsız aynı zamanda. Fps düşüşü çözünürlük düşürme felan zaten karşılaşmadım karşılaşsamda söylerim zaten sonuçta parayı kolay kazanmıyoruz. Konsolun tek kötü yanı oyunlarda Türkçe desteği az bu durum PS bulvarındada mevcut zaten. Konunun ismine bakarmısınız Xbox SS veya SX alanlar dolandırıldığını düşünüyormu 🤣. Boş bir tartışma konusundan ibaret.
Yorum yok benim yazdıklarıma cevap verecek IQ de yok sende konumda kirlilik yaratma.

LethaX

80+ Bronze
Yorum yok yazdıklarıma cevap verecek IQ de yok konumda kirlilik yaratma.
Fanboysun kanki hadi bak dalgana. Biri karşıma çıkıp ben PS4 almak istiyorum dese de PS5 almak istiyorum desede senin gibi saldırmam üstüne.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz gerçek kullanıcılar olmasa böyle şarlatanlar insanları manipüle ediyorlar kaynak atmasam kaynak da atıyorum gene gelip saçma konuşan oluyor.
Kelimelerine dikkat edersen hoş olur. Terbiyesizlik yapma.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Sadece siz değil ps5 alanlarda ağır kazıklandı. Yeni nesil oyun yok piyasada.

99723

80+ Silver
Sadece siz değil ps5 alanlarda ağır kazıklandı. Yeni nesil oyun yok piyasada.
Haksızlık yapıyorsun.
FuQur1BX0BA9B_d

8 Tane sadece PS5 gelmiş PS4 e gelmemiş oyun var bu listede asıl oyunlar bu yıl başlıyor 2023 de.

Bor4

80+ Bronze
ne xbox ne ps5 alın pc

121709

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,360