Ahmet Sevinç
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,375
- İsim
- Ahmet Sevinç
hayır kullanmıyorum fakat kullanmıyorum diye kendi düşüncelerimi söylemeyecek değilim nede olsa internette ss ve sx in performansları var haklarında türlü türlü bilgilerde var bunlardan yola çıkarak ben yazıyorum öneminin olması artık size kalmışXbox Series X kullanıcısı mısınız ?
Eğer konsolu kullanmıyorsanız yazdığınız cevabın fazla önemi yok benim için o yüzden soruyorum çünkü bu yaptığınız dışarıdan yada birilerinin söylediğinden yola çıkarak eleştirme oluyor bir kere konsolu kullanıyor olsanız (hala güzel kalitede oyunlarını onuyorlar) demezsiniz Xbox neredeyse 3 yıldır oyun çıkarmıyor.
bu arada "hala güzel kalitede oyunlarını oynuyorlar" cümlem demek değilki xbox güzel kalitede kendisi oyun çıkarıyor . Hayır . Ben bağımsız yapımlarıda kast ediyordum mesela dying light 2 , dead island 2 , callisto protocol , hogwarts legacy gibi oyunlar sx konsolu ile gayet güzel görüntü kalitesinde oynanıyor
bu arada forza 5 xbox un kendi ürünü ve çıkalı neredeyse 2 yıl oldu yani 3 yıl diye bir şey yok