ne komik kankaDostum arada bazen 1-2fps bazen 3-4fps oluyor? Ne tokatlaması?
ne komik kankaDostum arada bazen 1-2fps bazen 3-4fps oluyor? Ne tokatlaması?
Arkadaş PS5 in çoğu oyunda "ezdiğini" iddia ediyor. Oyun performansı olarak değilde kağıt üstündeki performans verilerini referans aldım ben söylerken.Dostum arada bazen 1-2fps bazen 3-4fps oluyor? Ne tokatlaması?
Ps5 yada series x yerine pc al demen komik "kanka". Ayrıca öyle her reaksiyon için böyle yapacaksan ohoo. Ps5 pc'den daha rahat ve kısmen daha az maaliyetli, ama isteyen pc alır isteyen ps5. Zevk meselesi yani. Sen gidip ps5 yerine pc al diyince güldüm..ne komik kanka
Kağıt üstünde en fazla 4-5fps var ve zaten fark edilmiyor oda oynarken, ezme vs yok ama ps5 daha iyi bir seçenek.Arkadaş PS5 in çoğu oyunda "ezdiğini" iddia ediyor. Oyun performansı olarak değilde kağıt üstündeki performans verilerini referans aldım ben söylerken.
Daha sizin verdiğiniz bu fps örnekleri biraz iyimser kalmış yazdığınız arkadaş çok cidiye alınacak biri değil boşuna kendinizi yoğurmayın.Dostum arada bazen 1-2fps bazen 3-4fps oluyor? Ne tokatlaması?
Zaman zaman değişiyor, ama sürekli 19fps de kalmaz drop girmiştir. Genelde 2-3fps fark oluyor sadece. 60'a 19 değil..Daha sizin verdiğiniz bu fps örnekleri biraz iyimser kalmış yazdığınız arkadaş çok cidiye alınacak biri değil boşuna kendinizi yoğurmayın.
Dostum bu 3-5 FPS almak için bir sebep değil zaten. Ama sonuç olarak XSX daha güçlü bunu kastediyorum.Ps5 yada series x yerine pc al demen komik "kanka". Ayrıca öyle her reaksiyon için böyle yapacaksan ohoo. Ps5 pc'den daha rahat ve kısmen daha az maaliyetli, ama isteyen pc alır isteyen ps5. Zevk meselesi yani. Sen gidip ps5 yerine pc al diyince güldüm..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kağıt üstünde en fazla 4-5fps var ve zaten fark edilmiyor oda oynarken, ezme vs yok ama ps5 daha iyi bir seçenek.
Evet kısmen bazı oyunlarda ufaktan daha iyi bir performans veriyor. Ama çoğu oyunda aynı fps.Dostum bu 3-5 FPS almak için bir sebep değil zaten. Ama sonuç olarak XSX daha güçlü bunu kastediyorum.
Sizi gerçekten takdir ettim objektif yorumunuzdan ötürü. Bu arkadaş gibi düşünemeyen varlıklara inanırsalar insanlar XSX in 20 FPS oyun oynattığını sanacaklar. Durumu acınasıZaman zaman değişiyor, ama sürekli 19fps de kalmaz drop girmiştir. Genelde 2-3fps fark oluyor sadece. 60'a 19 değil..
Hikayeli yapımları sevenler için evet. İnanın bazıları 4K TV sinde forza veya FIFA oynamak için dahi alır XSX.Evet kısmen bazı oyunlarda ufaktan daha iyi bir performans veriyor. Ama çoğu oyunda aynu fps. Ve ps5 daha iyi bir konsol.
Series X için neden denilmiyor ben mi ilk başta dünyanın en güçlü konsolu diye lanse edip sonra bu söylem ellerinde patlayınca en güçlü Xbox olarak değiştirdim. Series X için yazdıklarımı tam okuyun ve verdiğim örneklere bakın ben demiyorum en iyi teknoloji kanalları da diyor bunu konsol iyi değil performans açısından PS5 in gersin de kalıyor oyunlarda gözüküyor zaten daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.S için evet fakat X için denilemez.
neyi savunuyorsun phill spencer bile böyle savunmadı xbox güçlü ama oyunlar optmize edilmediği için ps5 daha iyi çalışıyor ayrıca göz var nizam var videoda 60 çalışıyorda millet 20 fps mi yazıyorSizi gerçekten takdir ettim objektif yorumunuzdan ötürü. Bu arkadaş gibi düşünemeyen varlıklara inanırsalar insanlar XSX in 20 FPS oyun oynattığını sanacaklar. Durumu acınası
Hikayeli yapımları sevenler için evet. İnanın bazıları 4K TV sinde forza veya FIFA oynamak için dahi alır XSX.
Yani biraz abartı olmuş o görsel, belki 1 saniyelik 19'a düşmüştür. Ps5'de de olur o, olacakda zaten normal bir durum. Ama xbox ufak farkla ps5'i fpsde geçiyor. Teşekkürler.Sizi gerçekten takdir ettim objektif yorumunuzdan ötürü. Bu arkadaş gibi düşünemeyen varlıklara inanırsalar insanlar XSX in 20 FPS oyun oynattığını sanacaklar. Durumu acınası
Hikayeli yapımları sevenler için evet. İnanın bazıları 4K TV sinde forza veya FIFA oynamak için dahi alır XSX.
Hocam zaten Xbox serisi PS ile yarışamaz. Ama bence X alınır. Asıl siz neyi savunuyorsunuz.Series X içi neden denilmiyor ben mi dünyanın en güçlü konsolu diye lanse ettim Series X'i yazdıklarımı tam okuyun ve verdiğim örneklere bakın ben demiyorum en iyi teknoloji kanalları da diyor bunu konsol iyi değil performans açısından PS5 in gersin de kalıyor oyunlarda gözüküyor zaten daha neyi savunuyorsunuz anlamıyorum.