Neler Yeni

Xbox Series X|S Alanlar Dolandırıldıklarını Düşünüyorlar Mı ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

LethaX

80+ Bronze
neyi savunuyorsun phill spencer bile böyle savunmadı xbox güçlü ama oyunlar optmize edilmediği için ps5 daha iyi çalışıyor ayrıca göz var nizam var videoda 60 çalışıyorda millet 20 fps mi yazıyor
Attığı ss te ne görüyorsun? PS5 60 FPS ama XSX 20 FPS görünüyor değilmi?

Bor4

80+ Bronze

121709

80+ Silver
Hocam zaten Xbox serisi PS ile yarışamaz. Ama bence X alınır.
Evet seride sürekli hatalarla dolu xbox ps ile yarışamaz dostum. :D
Ayrıca x yerine ps5 daha iyi bir tercih.
Mesaj otomatik birleştirildi:

20 fps görünüyor çünkü 20 ye düşmüş ?
Anlık bir olay o? Hep 20 değil? Olur mu öyle şey düşünmüyor musunuz hiç? Alan niye alsın o oyunlar neden çıksın o cihaza o zamn? Anlık olay?

Bor4

80+ Bronze
Sabit 20 veriyor gibi görünüyor onu diyorum. Saliselik droplar bunlar her teknolojik alette olur.
ama genede ps5 daha iyi çalışıyor oyunlarda çünkü optimizasyon.

121709

80+ Silver
Sabit 20 veriyor gibi görünüyor onu diyorum. Saliselik droplar bunlar her teknolojik alette olur.
Anlamıyor işte... hep 20fps olsa o cihaza oyun çıkarmazlar bile...
Anlık bir olay o? Hep 20 değil? Olur mu öyle şey düşünmüyor musunuz hiç? Alan niye alsın o oyunlar neden çıksın o cihaza o zamn? Anlık olay?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama genede ps5 daha iyi çalışıyor oyunlarda çünkü optimizasyon.
Evet orası doğru o yüzden ps5 daha iyi diyorum.

SnareEcho

80+ Silver
Arkadaşlar şu anda burada PS ile X karşılaştırması yapmak çok saçma geliyor. Aralarında dağlar kadar fark var.

121709

80+ Silver
Arkadaşlar şu anda burada PS ile X karşılaştırması yapmak çok saçma geliyor. Aralarında dağlar kadar fark var.
Dağlar kadar fark olduğu için karşılaştırıyoruz? Aynı şey karşılaştırılmaz ki?

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eray
düşünsenize ps5 çok daha fazla satıyor üstünlük olarak çok iyi durumda activision blizzard satın alımı rekabeti bitirir diye açıklama geliyor ingiltere tarafından

Cihangir

80+ Gold
Şu an malum partiyi tutan insanlardan farkın yok onlarda ülkenin dibe çakıldığını soyulduğunu her gün kötüye gittiğini gördüğü halde görüp duymak ve inanamamak istemiyor aynı senin yaptığın gibi yapıyorlar. Benim kendi uydurduğum ya da yazdığım bir şey yok ki eğer öyle olsa dediğin gibi fanboy olurum kaynaklar haberler var bazılarını atmışım zaten sen Xbot olduğun için kendi kendine yükselmişsin ayrıca nerde açtım konu ve kim yazmamış benim açtığım konulara sen beni birisi ile karıştırıyorsun bence mesaj sayım ve reaksiyon skoruma bak boş boş mesaj mı kasmışım foruma girdiğimden beri öğrenirsin belki bir şeyler benden. Sen Xbox Series X PS5'i yalar yutar mı yazdın cidden mi Xbot hiç güleceğim yoktu sana önce okusaydın keşke yazdıklarımı.
some laik problem

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22