xbox series s alınır mı?

GTX1660Ti

80+
Reaksiyon skoru
17
güçlü bir masaüstü sistemim var fakat sık evden uzaklaşan birisiyim bir gidişimde 1 2 hafta olmayabiliyorum evde olmadığım zamanlarda oyun oynamak için xbox series s mantıklı mı?

-2k 4k 1080p gibi takıntılarım yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
güçlü bir masaüstü sistemim var fakat sık evden uzaklaşan birisiyim bir gidişimde 1 2 hafta olmayabiliyorum evde olmadığım zamanlarda oyun oynamak için xbox series s mantıklı mı?

Butçe ne kadar size nintendo switch steam deck daha mantıklı gibi ayrca sistem özelliklei ne

Butçe ne kadar size nintendo switch steam deck daha mantıklı gibi ayrca sistem özelliklei ne
Kanka Steam deck falan pahalı yav series s bakan adam bütçesi için bakmıştır bence yoksa series x veya ps 5 de düşünebilirdi

Kanka Steam deck falan pahalı yav series s bakan adam bütçesi için bakmıştır bence yoksa series x veya ps 5 de düşünebilirdi
Series s evde degil dışarıda evde değilken kullanmak için istemiş zaten pc varmış iyi şekilde

Hocam alınır açıkçası rahat edersiniz konsolun tadı bir başka yani PS3 var bende eski olmasına rağmen büyük ekrandan yaslanarak oynamak ayrı güzel ayrıca sık evden uzaklaşıyormuşsunuz ondan dolayı alınır bence eğer bütçe yeterse ve 2. el almaya açıksanız 13-15K arasında garantili Xbox series X ler var onu da tercih edebilirsiniz.

Asus Rog Ally veya Nintendo Switch bak

• Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
10k kadar bütçem var series s'te o civarda olduğu için düşünmüştüm

Series S bu parayı hak edecek bir şey yapmıyor. Eski nesildeki oyunlar bile 1080P 60FPS çalışmıyor. Elanalistadebits kanalına bakabilirsin bu konsol alınmamalı. İllaki XBOX konsol alacaksan 2.el XONE S al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,149
Üyeler
189,398
Son üye
lyralei
Geri