Arama sonuçları: *

• Users: Fevkalade
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Fevkalade

NVIDİA 3 AYLIK GAMEPASS ALMA

anlık olarak CupOk sayesinde gamepass'i aldım alamayanlar varsa bana ulaşsın discord üzerinden yardımcı olabilirim
  2. Fevkalade

vpn ile ülkeni amerika yapmalısın ve daha önce gamepass alınmamış bir hesaba almalısın
  3. Fevkalade

o kodu yazdığında tamamdır
  4. Fevkalade

aşağıdaki kod yazıyormu
  5. Fevkalade

yaptım fakat hala aynı hatayı discord varsa yardımcı olabilirmisin?
  6. Fevkalade

sanal kartı vpn ilemi oluşturmam gerekiyor?
  7. Fevkalade

olur herhalde ben proton ile yaptığım için onu söyledim 1717594408 sanırım hata daha önce gamepass aldığım hesaba kullandığım için geliyormuş.Yeni bir hesapla deniyeceğim olursa yazarım
  8. Fevkalade

yaptım fakat hala kod için uygun değilsin diyor. 1717593854 Proton vpn uygulamaıs indirip bağlanıyor.Ardından geforce uygulamasından kod kullan bölümüne tıklıyoruz ve altta 3 aylık gamepass yazıyor.Oraya tıklayınca kod ekrana geliyor.
  9. Fevkalade

proton vpn ile giriş yapıp kodu almayı başardım.Fakat sitede okuturken sıkıntı çıkıyor.Hesabı başka ülkeye kayıtlı arkadaşlar kullanabilir.Nasıl aldığım hakkında istek gelirse video ile açıklayabilirim.
  10. Fevkalade

Nvidia bedava gamepass olayı

herkesde aynı ise engellemişlerdir büyük ihtimalle,neyse sağlık olsun yine dışlandık :(
  11. Fevkalade

proton indirdim onunla deneyeceğim şimdi olursa yazarım 1717526524 Proton vpn ile giriş yaptım reedem yerinde kampanya çıktı fakat bakım falan diyor.Ya yoğunluktan dolayıda ya da işe yaramıyor.Biraz daha bekleyeceğim alabilirsem haber veririm.
  12. Fevkalade

vpnden falan denedimde bende beceremedim bir türlü.
  13. Fevkalade

Nvdia bedava 3 aylık gamepass veriyormuş bunu almamızın bir yolu varmı? varsa nasıl alıyoruz anlatırmısınız
Geri