NVIDİA 3 AYLIK GAMEPASS ALMA

Fevkalade

80+
Reaksiyon skoru
92
proton vpn ile giriş yapıp kodu almayı başardım.Fakat sitede okuturken sıkıntı çıkıyor.Hesabı başka ülkeye kayıtlı arkadaşlar kullanabilir.Nasıl aldığım hakkında istek gelirse video ile açıklayabilirim.

Nasil aliniyor hocam. Var mi rehberi anlatan biri. Kodu tam olarak nerden aliyoz

Kayıtlı ülkeyi abd yapın
yaptım fakat hala kod için uygun değilsin diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasil aliniyor hocam. Var mi rehberi anlatan biri. Kodu tam olarak nerden aliyoz
Proton vpn uygulamaıs indirip bağlanıyor.Ardından geforce uygulamasından kod kullan bölümüne tıklıyoruz ve altta 3 aylık gamepass yazıyor.Oraya tıklayınca kod ekrana geliyor.

yaptım fakat hala kod için uygun değilsin diyor.
VPN ile abd ye bağlan, game pass kodunu girme yerine gel,şu siteden fake adres yap
Ödeme ekranındaki adres kısmına bu siteden aldığın fake adresi gir sonra papara uygulamasından 1 dk da sanal kart aç ve o kartın bilgilerini gir.
Bunları yapınca oluyor

Ben kodu girdim mail outlook pin doğrulaması istiyor nereden bulcam epostanin pinini hello doğrulaması yazıyor

proton harici bir vpn ile oluyor mu

proton harici bir vpn ile oluyor mu
olur herhalde ben proton ile yaptığım için onu söyledim

sanırım hata daha önce gamepass aldığım hesaba kullandığım için geliyormuş.Yeni bir hesapla deniyeceğim olursa yazarım

VPN ile abd ye bağlan, game pass kodunu girme yerine gel,şu siteden fake adres yap
Ödeme ekranındaki adres kısmına bu siteden aldığın fake adresi gir sonra papara uygulamasından 1 dk da sanal kart aç ve o kartın bilgilerini gir.
Bunları yapınca oluyor
.bunlarla ugrascama aylik ucretini versem daha iyi bana 😁

Bunları yapınca oluyor
sanal kartı vpn ilemi oluşturmam gerekiyor?

Yok telefonda papara varsa ordan hemen oluşturabilirsin

Hocam valla ben yaptım şuan persona 3 indirdim oynarım haftaya. 3 aylık 450 500 TL ye geliyor
yaptım fakat hala aynı hatayı discord varsa yardımcı olabilirmisin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,921
Üyeler
183,919
Son üye
Berat.zeze
Geri