Ücretsiz 3 aylık Gamepass alma methodu (Nvidia)

hocam nasıl alındığını zahmet olmazsa size en başından detaylı olarak anlatırmısınız ?
Hocam ilk başta vpn le geforce experience a girdim sonra bildirim kısmında kod geldi o kodu yanlışlıkla kapattım sonra kendi ismimim üstüne tıkladım ve orda kod kullan var oraya tıkladım kod oradaydı

Hocam ilk başta vpn le geforce experience a girdim sonra bildirim kısmında kod geldi o kodu yanlışlıkla kapattım sonra kendi ismimim üstüne tıkladım ve orda kod kullan var oraya tıkladım kod oradaydı
Hangi vpn kullandıniz ? Ve hangi ülkeyi seçtiniz ?

1717885288862.png

Hocam Nvidia Destekle konuştum. Kodlar kesin olarak bitmiş.

Demin ben aldım. Çoğu kişi nasıl yapılacağını bilmiyor, anlatmakta bana düşer.

1. Adım: Öncelikle bu VPN yüklemeniz gerek:

VPN ile bağlanıp Nvidia app veya experience uygulamasına girin, karşınıza 3 aylık gamepass diye çıkacaktır zaten.

2. Adım: Kodu aldığınız gibi kullanamazsınız, daha önce gamepass alınmamış bir hesabın bilgilerinden ülke/bölge kısmını ABD olarak değiştirip kodu kullanıyorsunuz, kart bilgilerini boş bir sanal kart oluşturarak doldurun daha sonrasında adres kısmına:
https://www.fakepersongenerator.com/random-address
bu siteden yardım alarak doldurun.

Dipnot: GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında alınabilir.

Kampanya 1 ay boyunca sürecektir, acele etmenize gerek yok.

Konuyu sabah hortlatacağım..

Alıntıyı görüntüle

iyi de hic kullanilmamis yeni bir hesapta kullanirsak oyunlari oynadigimizda ilerlememiz kaydedilmez ki 3 ay sonra bitmeyecek mi? yanlissam duzeltin arkadaslar.

beyler bende mı sıkıntı var hotspot kullanıyorum vpn olarak experinecdan denedım nvidia app indirdim denıyorum bır sey goremıyorum

Demin ben aldım. Çoğu kişi nasıl yapılacağını bilmiyor, anlatmakta bana düşer.

1. Adım: Öncelikle bu VPN yüklemeniz gerek:

VPN ile bağlanıp Nvidia app veya experience uygulamasına girin, karşınıza 3 aylık gamepass diye çıkacaktır zaten.

2. Adım: Kodu aldığınız gibi kullanamazsınız, daha önce gamepass alınmamış bir hesabın bilgilerinden ülke/bölge kısmını ABD olarak değiştirip kodu kullanıyorsunuz, kart bilgilerini boş bir sanal kart oluşturarak doldurun daha sonrasında adres kısmına:
https://www.fakepersongenerator.com/random-address
bu siteden yardım alarak doldurun.

Dipnot: GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında alınabilir.

Kampanya 1 ay boyunca sürecektir, acele etmenize gerek yok.

Konuyu sabah hortlatacağım..

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kullanmayacak olan bana bı tane verebilirmi çok istiyorum lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway