Hocam ilk başta vpn le geforce experience a girdim sonra bildirim kısmında kod geldi o kodu yanlışlıkla kapattım sonra kendi ismimim üstüne tıkladım ve orda kod kullan var oraya tıkladım kod oradaydıhocam nasıl alındığını zahmet olmazsa size en başından detaylı olarak anlatırmısınız ?
Hangi vpn kullandıniz ? Ve hangi ülkeyi seçtiniz ?Hocam ilk başta vpn le geforce experience a girdim sonra bildirim kısmında kod geldi o kodu yanlışlıkla kapattım sonra kendi ismimim üstüne tıkladım ve orda kod kullan var oraya tıkladım kod oradaydı
ilk baştaki arkadaşın attığı vpn i kullandım new york seçtimHangi vpn kullandıniz ? Ve hangi ülkeyi seçtiniz ?
Kendi kendine düzeldi. Sonunda kullanabildim.Hocam şunun çözümünü bilmiyor musun?
Alıntıyı görüntüle
Demin ben aldım. Çoğu kişi nasıl yapılacağını bilmiyor, anlatmakta bana düşer.
1. Adım: Öncelikle bu VPN yüklemeniz gerek:
Hotspot Shield VPN, The Fastest Most Secure Virtual Private Network
Hotspot Shield VPN ile engelli ve sansürlü internet sitelerine hızlı bir şekilde erişin.www.hotspotshield.com
VPN ile bağlanıp Nvidia app veya experience uygulamasına girin, karşınıza 3 aylık gamepass diye çıkacaktır zaten.
2. Adım: Kodu aldığınız gibi kullanamazsınız, daha önce gamepass alınmamış bir hesabın bilgilerinden ülke/bölge kısmını ABD olarak değiştirip kodu kullanıyorsunuz, kart bilgilerini boş bir sanal kart oluşturarak doldurun daha sonrasında adres kısmına:
https://www.fakepersongenerator.com/random-address
bu siteden yardım alarak doldurun.
Dipnot: GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında alınabilir.
Kampanya 1 ay boyunca sürecektir, acele etmenize gerek yok.
Konuyu sabah hortlatacağım..
Alıntıyı görüntüle
hocam nasıl yaptınız bende gözükmüyor bi türlü nolur yardım edin video falan çekip atın lütfengeforce experience e girdiğimde kod çıkmadı hocam vpn ile girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorunu hallettim.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kullanmayacak olan bana bı tane verebilirmi çok istiyorum lütfenDemin ben aldım. Çoğu kişi nasıl yapılacağını bilmiyor, anlatmakta bana düşer.
1. Adım: Öncelikle bu VPN yüklemeniz gerek:
Hotspot Shield VPN, The Fastest Most Secure Virtual Private Network
Hotspot Shield VPN ile engelli ve sansürlü internet sitelerine hızlı bir şekilde erişin.www.hotspotshield.com
VPN ile bağlanıp Nvidia app veya experience uygulamasına girin, karşınıza 3 aylık gamepass diye çıkacaktır zaten.
2. Adım: Kodu aldığınız gibi kullanamazsınız, daha önce gamepass alınmamış bir hesabın bilgilerinden ülke/bölge kısmını ABD olarak değiştirip kodu kullanıyorsunuz, kart bilgilerini boş bir sanal kart oluşturarak doldurun daha sonrasında adres kısmına:
https://www.fakepersongenerator.com/random-address
bu siteden yardım alarak doldurun.
Dipnot: GTX 1000 serisi ve üstü ekran kartlarında alınabilir.
Kampanya 1 ay boyunca sürecektir, acele etmenize gerek yok.
Konuyu sabah hortlatacağım..
Alıntıyı görüntüle