Neler Yeni

Rehber Bedava 3 Aylık Gamepass Nasıl Alınır?

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
Bana dün gece aynı hatayı verdi. Gizli sekme açıp adblockersiz siteye giriş yapabilir misin? Ben böyle yapınca kodu verdi.
Sen adamsın eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana dün gece aynı hatayı verdi. Gizli sekme açıp adblockersiz siteye giriş yapabilir misin? Ben böyle yapınca kodu verdi.
Hocam aynı kart ile 5 6 tane alabiliyor muyuz

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Aynı xbox hesabına oluyor mu peki
Aynı xbox hesabına olmaz. Atıyorum xx adlı hesabında yaparsın ama oyuna girerken xy heabınla girersin o zaman oluyor. Benim bir hesabıma kod kullandırtmamıştı başka hesapta kullanıp normal hesabımdan girmiştim.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Aynı xbox hesabına olmaz. Atıyorum xx adlı hesabında yaparsın ama oyuna girerken xy heabınla girersin o zaman oluyor. Benim bir hesabıma kod kullandırtmamıştı başka hesapta kullanıp normal hesabımdan girmiştim.
Evet bende bu şekilde oynuyordum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Evet bende bu şekilde oynuyordum.
Peki save dosyası oluyor mu onu denediniz mi? 3 ay geçmeden bir kod daha alıp farklı hesaptan normal hesabımda kullanacağım sorun olur mu diye düşünmedim değil.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Peki save dosyası oluyor mu onu denediniz mi? 3 ay geçmeden bir kod daha alıp farklı hesaptan normal hesabımda kullanacağım sorun olur mu diye düşünmedim değil.
Valla şöyle söyleyeyim bundan 5 6 ay öncesi bu tarz başka bir kampanya vardı. Ben tabii kendi hesabımda Forza Horzion 4ü bitirmiştim o yüzden başka bir hesapla oynamak istemiyordum. Bir gün gezinirken yanlışıkla kendi kullandığım gamepass olmayan hesabımda forza ya girdim ve açmıştı. Ondan sonra sorunsuz kaldığım yerden devam ettim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Valla şöyle söyleyeyim bundan 5 6 ay öncesi bu tarz başka bir kampanya vardı. Ben tabii kendi hesabımda Forza Horzion 4ü bitirmiştim o yüzden başka bir hesapla oynamak istemiyordum. Bir gün gezinirken yanlışıkla kendi kullandığım gamepass olmayan hesabımda forza ya girdim ve açmıştı. Ondan sonra sorunsuz kaldığım yerden devam ettim.
Eyw bende fh5 için istiyordum malum indirime girmesi zaman alır ve daha sorunları var o yüzden şimdilik almak istemiyorum.

Top Bottom