Hala geçerli miArkadaşlar kodu aldım fakat kod çalışmıyor yardım edebilecek var mı?
Hala geçerli miArkadaşlar kodu aldım fakat kod çalışmıyor yardım edebilecek var mı?
EvetHala geçerli mi
We’re out of codes and working to get more.
Akşama doğru tekrar dene ellerinde kod kalmamışWe’re out of codes and working to get more.
Sende de böyle mi yazıyor
Bana dün gece aynı hatayı verdi. Gizli sekme açıp adblockersiz siteye giriş yapabilir misin? Ben böyle yapınca kodu verdi.We’re out of codes and working to get more.
Sende de böyle mi yazıyor
Sen adamsın eyvallahBana dün gece aynı hatayı verdi. Gizli sekme açıp adblockersiz siteye giriş yapabilir misin? Ben böyle yapınca kodu verdi.
Hocam aynı kart ile 5 6 tane alabiliyor muyuzBana dün gece aynı hatayı verdi. Gizli sekme açıp adblockersiz siteye giriş yapabilir misin? Ben böyle yapınca kodu verdi.
Ben 2 tane aldım.Sen adamsın eyvallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aynı kart ile 5 6 tane alabiliyor muyuz
Aynı xbox hesabına oluyor mu pekiBen 2 tane aldım.
Aynı xbox hesabına olmaz. Atıyorum xx adlı hesabında yaparsın ama oyuna girerken xy heabınla girersin o zaman oluyor. Benim bir hesabıma kod kullandırtmamıştı başka hesapta kullanıp normal hesabımdan girmiştim.Aynı xbox hesabına oluyor mu peki
Evet bende bu şekilde oynuyordum.Aynı xbox hesabına olmaz. Atıyorum xx adlı hesabında yaparsın ama oyuna girerken xy heabınla girersin o zaman oluyor. Benim bir hesabıma kod kullandırtmamıştı başka hesapta kullanıp normal hesabımdan girmiştim.
Peki save dosyası oluyor mu onu denediniz mi? 3 ay geçmeden bir kod daha alıp farklı hesaptan normal hesabımda kullanacağım sorun olur mu diye düşünmedim değil.Evet bende bu şekilde oynuyordum.
Valla şöyle söyleyeyim bundan 5 6 ay öncesi bu tarz başka bir kampanya vardı. Ben tabii kendi hesabımda Forza Horzion 4ü bitirmiştim o yüzden başka bir hesapla oynamak istemiyordum. Bir gün gezinirken yanlışıkla kendi kullandığım gamepass olmayan hesabımda forza ya girdim ve açmıştı. Ondan sonra sorunsuz kaldığım yerden devam ettim.Peki save dosyası oluyor mu onu denediniz mi? 3 ay geçmeden bir kod daha alıp farklı hesaptan normal hesabımda kullanacağım sorun olur mu diye düşünmedim değil.
Eyw bende fh5 için istiyordum malum indirime girmesi zaman alır ve daha sorunları var o yüzden şimdilik almak istemiyorum.Valla şöyle söyleyeyim bundan 5 6 ay öncesi bu tarz başka bir kampanya vardı. Ben tabii kendi hesabımda Forza Horzion 4ü bitirmiştim o yüzden başka bir hesapla oynamak istemiyordum. Bir gün gezinirken yanlışıkla kendi kullandığım gamepass olmayan hesabımda forza ya girdim ve açmıştı. Ondan sonra sorunsuz kaldığım yerden devam ettim.