3 aylık gamepass nasıl alınır?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
230
3 Aylık gamepass almak istiyorum zam gelme haberleri çıkıyor şimdiden 3 aylık alıp daha sonra iptal etmek istiyorum. Üst üste alabilirim sanıp 1 aylık aldım ama alamıyormuşuz. 3 Aylık almanın bir yöntemi var mı? PC için

Gamesatış isimli bir sitede 3 aylık gamepass kod satıldığını gördüm onu almak mantıklı mı güvenilir midir?

Gamepassde pek sıkıntı olmuyor hocam o sitelerde fakat, Ubisoft, u play, rockstar gibi kendi launcherlarına sahip oyunlarını oynayamıyorsun eğer o sitelerden hesap alırsan. Sana bir tane microsoft hesabı veriyorlar onu giriyorsun. Kendi xbox hesabından oynamaya devam ediyorsun ama söylediğim gibi bazı oyunları oynayamazsın

Gamepassde pek sıkıntı olmuyor hocam o sitelerde fakat, Ubisoft, u play, rockstar gibi kendi launcherlarına sahip oyunlarını oynayamıyorsun eğer o sitelerden hesap alırsan. Sana bir tane microsoft hesabı veriyorlar onu giriyorsun. Kendi xbox hesabından oynamaya devam ediyorsun ama söylediğim gibi bazı oyunları oynayamazsın
Key veriliyor olarak göstermişler açıklamada o yüzden bilemedim.
Hocam bir de 3 aylık gamepass almak için eskiden önce gamepass core alırdık sonra aboneliği yükselt yapıp ultimate aboneliğine yükseltirdik ve 3 aylık aboneliğimiz olurdu o devam ediyor mu bilginiz var mı?

Onu bilmiyorum hocam malesef

Geri