ÜCRETSİZ 3 AYLIK XBOX GAMEPASS METHODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
zor durumda değilse yapılacak bi şey değl bence ben lazım olunca item satıştan hesap alıyorm 10 TL'ye fln
Hocam bunun zor durumu mu var. Korsan önermiyorum fakat korsan oynarım bunu yapmam.

Konuya gelecek olursak, yaptığın şey suç, bunun yaptırımları muhakkak vardır. İllegal olarak yaptığın şeyi burada bizlere method başlığı altında anlatarak insanları suç işlemeye teşvik ediyorsun ki bu da suç. Konunun kapatılması tarafındayım. @B1L0

konuyu kaydettim eyvallah

Hepinize iyi forumlar çoğumuzun bildiğine göre Xbox Game Pass'e zam gelecek o yüzden size bu methodu veriyorum şimdi hiç Game Pass alınmamış bir Microsoft hesabına ihtiyacımız var ve içinde para olmayan sanal karta MediaMarkt vatan Teknosa gibi teşhir bilgisayarların olduğu mağazalara gidiyoruz o mağazalardaki çoğunlukla oyuncu laptoplarında 3 aylık ücretsiz Game Pass'ler oluyor o bilgisayara hiç Game Pass alınmamış Microsoft hesabımızla giriş yapıyoruz sonra kart bilgilerine sanal kartımızı giriyoruz ve 3 aylık bedava Xbox Game Pass hazır alttada kanıtı var iyi oyunlar :D
illegal içerik yasak olması lazım

Camiye yapılan bağışla kumar oynayan imam tipi var sende
Hepinize iyi forumlar çoğumuzun bildiğine göre Xbox Game Pass'e zam gelecek o yüzden size bu methodu veriyorum şimdi hiç Game Pass alınmamış bir Microsoft hesabına ihtiyacımız var ve içinde para olmayan sanal karta MediaMarkt vatan Teknosa gibi teşhir bilgisayarların olduğu mağazalara gidiyoruz o mağazalardaki çoğunlukla oyuncu laptoplarında 3 aylık ücretsiz Game Pass'ler oluyor o bilgisayara hiç Game Pass alınmamış Microsoft hesabımızla giriş yapıyoruz sonra kart bilgilerine sanal kartımızı giriyoruz ve 3 aylık bedava Xbox Game Pass hazır alttada kanıtı var iyi oyunlar :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,588
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri