ÜCRETSİZ 3 AYLIK XBOX GAMEPASS METHODU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Anakod

80+
Reaksiyon skoru
20
Uygunsuz içerik
Hepinize iyi forumlar çoğumuzun bildiğine göre Xbox Game Pass'e zam gelecek o yüzden size bu methodu veriyorum şimdi hiç Game Pass alınmamış bir Microsoft hesabına ihtiyacımız var ve içinde para olmayan sanal karta MediaMarkt vatan Teknosa gibi teşhir bilgisayarların olduğu mağazalara gidiyoruz o mağazalardaki çoğunlukla oyuncu laptoplarında 3 aylık ücretsiz Game Pass'ler oluyor o bilgisayara hiç Game Pass alınmamış Microsoft hesabımızla giriş yapıyoruz sonra kart bilgilerine sanal kartımızı giriyoruz ve 3 aylık bedava Xbox Game Pass hazır alttada kanıtı var iyi oyunlar :D

Ekler

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    153.1 KB · Hit: 505
hocam bu dolandırıcılık bence.😂 ama denenir.

ne güzel denenir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkler her şey buga sokar biz bedava atlarız türkler bedava görünce atlar

link atabilcek varmı laptop bulamadim

ne güzel denenir

türkler her şey buga sokar biz bedava atlarız türkler bedava görünce atlar

link atabilcek varmı laptop bulamadim
ne laptop u mağazaya git random bi laptopa xbox uygulamasına girince ücretsiz gamepass yazana microsoft hesabına giriş yap

Hepinize iyi forumlar çoğumuzun bildiğine göre Xbox Game Pass'e zam gelecek o yüzden size bu methodu veriyorum şimdi hiç Game Pass alınmamış bir Microsoft hesabına ihtiyacımız var ve içinde para olmayan sanal karta MediaMarkt vatan Teknosa gibi teşhir bilgisayarların olduğu mağazalara gidiyoruz o mağazalardaki çoğunlukla oyuncu laptoplarında 3 aylık ücretsiz Game Pass'ler oluyor o bilgisayara hiç Game Pass alınmamış Microsoft hesabımızla giriş yapıyoruz sonra kart bilgilerine sanal kartımızı giriyoruz ve 3 aylık bedava Xbox Game Pass hazır alttada kanıtı var iyi oyunlar :D
yuh, Korsan oyun indirmek daha masumca

Bu korsan indirmekten daha büyük hırsızlık oluyor yalnız bunla uğraşacağına korsan indir aynı hesap

Bu laptopu alacak kişinin hakkına girmektir.

hocam bu dolandırıcılık bence.😂 ama denenir.
hepmi satıcılar Hak yicek birazda biz yiyelim kardeş hakkediyorlar sömürün konuyu öne çıkartın uplayın adamlar hergün kaç müşteriye eziyet çektiriyorlar

Bu laptopu alacak kişinin hakkına girmektir.
Teşhir ürünler genelde satılmıyor ama sen bilirsin

yuh, Korsan oyun indirmek daha masumca
ikiside aynı kul hakkı bir fark yo

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,518
Üyeler