yaptım fakat hala kod için uygun değilsin diyor.Kayıtlı ülkeyi abd yapın
Proton vpn uygulamaıs indirip bağlanıyor.Ardından geforce uygulamasından kod kullan bölümüne tıklıyoruz ve altta 3 aylık gamepass yazıyor.Oraya tıklayınca kod ekrana geliyor.Nasil aliniyor hocam. Var mi rehberi anlatan biri. Kodu tam olarak nerden aliyoz
Nasil aliniyor hocam. Var mi rehberi anlatan biri. Kodu tam olarak nerden aliyoz
VPN ile abd ye bağlan, game pass kodunu girme yerine gel,şu siteden fake adres yapyaptım fakat hala kod için uygun değilsin diyor.
olur herhalde ben proton ile yaptığım için onu söyledimproton harici bir vpn ile oluyor mu
.bunlarla ugrascama aylik ucretini versem daha iyi banaVPN ile abd ye bağlan, game pass kodunu girme yerine gel,şu siteden fake adres yap
Ödeme ekranındaki adres kısmına bu siteden aldığın fake adresi gir sonra papara uygulamasından 1 dk da sanal kart aç ve o kartın bilgilerini gir.Random Address Generator | Random Person Generator
Generate random US address, including street address, city, state, zipcode, phone number and mobile number. You can specify a state, city or zip code to generate a specific address.www.fakepersongenerator.com
Bunları yapınca oluyor
sanal kartı vpn ilemi oluşturmam gerekiyor?VPN ile abd ye bağlan, game pass kodunu girme yerine gel,şu siteden fake adres yap
Ödeme ekranındaki adres kısmına bu siteden aldığın fake adresi gir sonra papara uygulamasından 1 dk da sanal kart aç ve o kartın bilgilerini gir.Random Address Generator | Random Person Generator
Generate random US address, including street address, city, state, zipcode, phone number and mobile number. You can specify a state, city or zip code to generate a specific address.www.fakepersongenerator.com
Bunları yapınca oluyor
Yok telefonda papara varsa ordan hemen oluşturabilirsinsanal kartı vpn ilemi oluşturmam gerekiyor?
Hocam valla ben yaptım şuan persona 3 indirdim oynarım haftaya. 3 aylık 450 500 tl ye geliyor.bunlarla ugrascama aylik ucretini versem daha iyi bana![]()
yaptım fakat hala aynı hatayı discord varsa yardımcı olabilirmisin?Yok telefonda papara varsa ordan hemen oluşturabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam valla ben yaptım şuan persona 3 indirdim oynarım haftaya. 3 aylık 450 500 TL ye geliyor
dc kullanmıyorum pek ama at özelden dc niyaptım fakat hala aynı hatayı discord varsa yardımcı olabilirmisin?