Arama sonuçları: *

• Users: FronX
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. FronX

Game pass 159 TL gözüküyor

ilk defa için değil ben en az 4 5 ay gamepass aldığım hesabıma aldım 6tly'ye
  2. FronX

Gamepass ile fifa 22 yükleyemiyorum

var bilgisayarda sizin attığınız ss'ten bilgisayar oyunları bölümünü seçin ordan fifayı aratın
  3. FronX

Hangisini almalıyım sizce?

hocam bende kullanıyorum onu eski pc de biraz kasmasına sebep oluyordu baya eski bi sistemdi ama yeni sistem biraz daha iyi hiç bir fark olmuyor o pc de de fazla kasma yapıcağını sanmıyorum
  4. FronX

Bir de konsolda oyunları bitirdikçe oynıyacak bir şey bulmakta zorlanıyorsunuz herkeste olmaz tabi ama bazı kişiler için öyle oluyor durumlar pc de daha fazla seçenek var
  5. FronX

konsol alırsanızda arkadaşlarınızla valo cs gibi oyunlar oynayamazsınız ama pc alırsanız ileride ki zamanlarda hepsi olabilir eline bir bütçe geçerse
  6. FronX

hocam valla hikayeli oyun oynarım diyosanız apu sistemle zor olur onun için ilerde oynayabilirsiniz ancak günümüzde ki hikayeli oyunların çoğu (rdr2 cp2077 GoW) yüksek ekran kartı istiyor apu sistemle bu oyunları oynayamazsınız ekran kartı şart
  7. FronX

hocam dediğim sistemi kurarsanız sizi uzun zaman götürür bir zamandan sonra da daha fazla oyun oynamaya başlarsanız çoğu hikayeli oyun ekran kartı istiyor bir ekran kartı alsanız çoğu oyunu oynayabilirsiniz 1 2 yıl sonra oyun oynama zevkiniz bitmezse büyük ihtimal takmak zorunda kalacaksınız
  8. FronX

hocam o sizin kararınıza kalmış bir şey ama ben olsam pc alırdım madem arkadaşlarınız çoğunda pc var onlarla beraber rahat rahat oynayabilirsiniz konsol bir zamandan sonra sıkmaya başlıyor
  9. FronX

hocam attığım toplama da ramin 1 ini çıkartıp bir de ssd yerine hdd alırsanız 6300 gibi bir fiyata geliyor bi kaç ay sonra da yavaş yavaş ram ve ssd takviyesi yapabilirsiniz
  10. FronX

ileride ekran kartı alırım diyorsan benim attığım sistemi al r5 5600g şuan r5 5500 gücünde ilerde 6600 falan taksan baya götürür seni 1674151306 hocam max bütçeniz o ise yapıcak bir şey yok ama isterseniz bi kaç parçayı 2. el alıp 800 tl çıkartırsınız çok rahat 1674151380 attığınız sistem de...
  11. FronX

valo cs çok rahat olur ets hakkında fikrim yok işlemci tabanlı oyunlar oynayabilirsin genellikle
  12. FronX

işlemci https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-5-5600g-3-9ghz-turbo-4-4ghz-6-core-12-threads-19mb-cache-7nm-am4-islemci-35560.html?ref=akakce&v=1.49.5 ram...
  13. FronX

hocam her türlü ufak bir montaj yapacaksınız her site kasayı gönderip ekran kartını ayrı gönderiyor sadece ekran kartını takabilirim derseniz sorun yok ama onu da takamam derseniz montajsız alıp bi bilgisayarcıya yaptırsanız iyi olur
  14. FronX

azıcık daha koyarım diyorsan bu pc daha iyi olur https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-amd-ryzen-5-5600g-3-9ghz-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html
  15. FronX

pc al daha iyi olur konsolu aldıktan sonra 1 2 k da oyunlara para vericeksin
Top Bottom