Arama sonuçları: *

1. F

Xbox oyun iade etme ve tekrar alma

1637338702 Evet yapabiliyorum ne olarak iade etmem gerek
  2. F

Xbox oyun iade etme ve tekrar alma

Merhaba 2 gün önce GTA5 aldım 165 TL ye ama bugün indirime girmiş yarı fiyatı baktım iade edebiliyorum iade etsem 85 TL ye tekrar alsam öyle bir şey olabiliyor mu
  3. F

Xbox Series S oyun performansı nasıl

PC almak istiyorum ama fiyatlar daha uçuk bide bu ekonomide zor onun için series s daha mantıklı
  4. F

8-9 yıllık PC var oyun için almak istiyorum
  5. F

İnşallah bakalım alabilirsem
  6. F

İnşallah yakın zamanda alabilirim teşekkürler cevap için
  7. F

Memnun musun görüntü kalitesi olsun ısınma olsun bu konularda
  8. F

Merhaba Hepsiburada da Xbox Series S 3.500 TL ithalatçı garantili almayı düşünüyorum ama oyun performansları nasıl FIFA F1 Forza GTA 5 gibi oyunların performansları nasıl
  9. F

XBOX Series S alınır mı?

Rica ederim
  10. F

XBOX Series S alınır mı?

Evet Almanya'dan geliyor. Ekstra vergi çıkmıyor sayfasında öyle yazıyor yorumlarda da öyle yazıyor
  11. F

XBOX Series S alınır mı?

Benimde 4k 60hz televizyonum var. Ayrı olarak monitör alamam. Kesin veriyo olsa 2k bende alacağım 1624996540 Optimize edilmedi birkaç ay sonra çıkacak diye biliyorum
  12. F

XBOX Series S alınır mı?

Heryerde farklı yazıyor bazıları 2k alırsın bazıları 1080 alırsın diyor. FPS farklı söylüyorlar benimde aklım karışıyor alıp almamak konusunda
  13. F

Xbox series s ile televizyonda 120 fps alma

Horizon 5 1080p 30fps mi ciddi mi bu. Çok saçma ama
  14. F

Xbox microsoft garanti hakkında ??

Limit olayı anladım mecbur o zaman öyle yapacaksın. Aynen kolu ordan almayı düşünüyorum
  15. F

3700 TL yi 6 taksit yapabilirsin 1624889111 Bende öyle düşünüyorum çünkü yanına kol da alacağım
  16. F

Arada fiyat farkı çok var 1624888844 Amazon Almanya satıcı garanti konusu benimde kafamı karıştırdı
  17. F

Ben de Amazonla konuştum garanti için konsol üzerinde gelen ve içerisindeki belgede kim yazıyorsa onla iletişime geçin dediler.
  18. F

Xbox ithalatci vs türkiye garantili??

Ben de bir yerde öyle duymuştum
  19. F

Xbox Series S ile Tv Uyumu

Birde kur farkı var fiyatlar ne olacağı hiç belli olmuyor
  20. F

Xbox Series S ile Tv Uyumu

Evet o konu aklımı karıştırıyor bazı oyunlar dusuk çözünürlük ve FPS veriyor 1624525537 Hafıza benim için o kadar önemli değil bide one x eski konsol kararsız kaldım
Top Bottom