Arama sonuçları: *

1. Johannes Erwin Rommel

Xbox'a League of legends ve Valorant geliyor hedef 2023

Valorant ve Lole ayrı Ps sunucusu açmak durumundalar o zaman haksız rekabet olur Pc ve Ps arasında
  2. Johannes Erwin Rommel

xbox gamepass iptal etme

Haziran ayının da parasını ödemişsin o tarihe kadar kullanabilirsin
  3. Johannes Erwin Rommel

Xbox Aniden Kapandı

Yok büyük ihtimalle kablo falan oynamıştır arkadaşın dediği gibi
  4. Johannes Erwin Rommel

Xbox Game Pass 3 aylık hediye hakkında.

8 lira çekiyor doğrulamak için (1dolar) sonra geri iade etti mi hatırlamıyorum
  5. Johannes Erwin Rommel

Series X mi Almalıyım S Mİ?

O zaman series s al bence
  6. Johannes Erwin Rommel

Series X mi Almalıyım S Mİ?

4k tv varsa gamepass + Series x kesinlikle
  7. Johannes Erwin Rommel

Series S 1 günde 600₺ ZAMLANDI?

https://www.n11.com/urun/microsoft-xbox-series-s-512-gb-ssd-oyun-konsolu-ithalatci-garantili-2024889?magaza=bilcombilisim
  8. Johannes Erwin Rommel

XBOX Series S vs PC !

Gamepass ücretli bir sistem yani xbox alınca otomatik gelmiyor bence pc daha iyi biraz daha para koyup 1650 super bir sistem topla üstüne gamepass alırsın forumda da ucuza gamepass satanlar var bakabilirsin coca cola kampanyası vardı en son
  9. Johannes Erwin Rommel

xboxta bf1 live goldsuz oynanabilir mi ?

online oynanamaz ama hikayeli oynanır
  10. Johannes Erwin Rommel

Xbox Mini Buzdolabını Duyurdu !

Çoğu kişinin xbox series x’in tasarımını buzdolabına benzetmesi üzerine xbox instagram hesabı üzerinden bir video yayınladı videoda bahsedilen şey ise başlıktan da anlayacağınız üzere xbox bir mini buzdolabı duyurdu!
  11. Johannes Erwin Rommel

Xbox series S vs PS4 Pro

series s yeni nesil olduğundan dolayı
  12. Johannes Erwin Rommel

Pc mi Xbox series s mi?

P xbox daha güçlü ama ne kadar çok oyun oynasam da arkadaş olmayınca sarmıyor be ben pc alma taraftarıyım
  13. Johannes Erwin Rommel

Pc mi Xbox series s mi?

Dostlar 7000 tl gibi bir bütçem var planım sadece series s almaktı ama alırsam hiçbir arkadaşım ile oynayamıyorum çoğu oyunu sizce 6000 tl bütçeyle pc mi dizmeliyim (parça önerilerini yazın) yoksa series s mi
  14. Johannes Erwin Rommel

Xbox series s her tv de çalışır mı

hocam o kadarını biliyoruz başka bir şey var mı yani minimum hz veya şu çözünürlük gibisinden 1614691626 teşekkürler hocam
  15. Johannes Erwin Rommel

Xbox series s her tv de çalışır mı

xbox series s almayı planlıyorum her tv de çalışır mı yoksa bir gereksinimi var mı
  16. Johannes Erwin Rommel

Series s kaç yıl götürür

oynayacağım oyunlar:warzone battlefield arkham knight 120 fps takıntım yok 1080 p 60 fps çalışsın yeter bana
  17. Johannes Erwin Rommel

Series s kaç yıl götürür

fiyatı aşırı ucuzlamış durumda series s + gamepass alıp keyfime bakmayı düşünüyorum kaç yıl götürür beni series s?
  18. Johannes Erwin Rommel

sizce hangisi?(xbox almayı düşünüyorum)

birkaç seneye yeni oyun çıkmaz one x e ayrıca microsoft onu yavaşlatır series s her türlü daha mantıklı
  19. Johannes Erwin Rommel

xbox series x mi yoksa gtx 1650 super pc mi?

dersler,projeler,programlama gibi şeylerle uğraşmıyorsan kesinlikle series x çok daha yüksek oyun performansı verir artı bir de gamepass alırsan tadından yenmez
  20. Johannes Erwin Rommel

Series s için oyun önerileri

witcher 3 gamepass de varmı
Top Bottom