Neler Yeni

Xbox Game Pass 3 aylık hediye hakkında.

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
elimde 3 aylık game pass kodu var, aktive etmye çalıştığımda kart bilgilerimi istiyor. Kart bilgilerimi girdiğimde para çekilecek mi?

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Enes
elimde 3 aylık game pass kodu var, aktive etmye çalıştığımda kart bilgilerimi istiyor. Kart bilgilerimi girdiğimde para çekilecek mi?
ben papara sanal kart ile yaptım para yokken çekti geri yatırdı çekti bida bida yatırdı paparan varsa öyle yap yoksa 8 lira çekip yatırıyo geri

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben papara sanal kart ile yaptım para yokken çekti geri yatırdı çekti bida bida yatırdı paparan varsa öyle yap yoksa 8 lira çekip yatırıyo geri
kesin geri yatırıyor mu peki ona göre giriyorum kart bilgilerini

arisaka

80+ Bronze
kesin geri yatırıyor mu peki ona göre giriyorum kart bilgilerini
Farz et geri yatirmiyor? yahu 8 lira icin 8 takla atmaya gerek var mi gercekten inanilmaz. Alti ustu 8 lira su soruyu sorduguna degmez. O kadar garibansan zaten oyun oynama git calis.

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygunsuz davranış
Farz et geri yatirmiyor? yahu 8 lira icin 8 takla atmaya gerek var mi gercekten inanilmaz. Alti ustu 8 lira su soruyu sorduguna degmez. O kadar garibansan zaten oyun oynama git calis.
sen neye kudurdun maymun xd bedava kod alacaksam cebimden para da çıkmasın sen türkiyenin ekonomisi çok iyi falan da diyosundur şimdi

arisaka

80+ Bronze
sen neye kudurdun maymun xd bedava kod alacaksam cebimden para da çıkmasın sen türkiyenin ekonomisi çok iyi falan da diyosundur şimdi
Bak nasıl da zoruna gitmiş hemen hakaret ediyor :DDDDDD

Yolda görsem ümüğünü sıkıp kafanı duvara çarparım ama olsun burası sosyal bir ortam burada kral sizsiniz :D

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,951
İsim
Mert Metshi
1 aylığı 30 lira olan kodun 3 aylığına 8 lira vercen hala agliyon

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

Rotelia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
jack gates
Bak nasıl da zoruna gitmiş hemen hakaret ediyor :DDDDDD

Yolda görsem ümüğünü sıkıp kafanı duvara çarparım ama olsun burası sosyal bir ortam burada kral sizsiniz :D
aynen baya zoruma gitti xDDDDDDDDD sanaldan sallayan kendisi bi de burda kral sizsiniz diyor :D eminim kafamı duvarlara sürtersin 30 kilo ergen

Top Bottom