8 lira çekiyor doğrulamak için (1dolar) sonra geri iade etti mi hatırlamıyorumelimde 3 aylık game pass kodu var, aktive etmye çalıştığımda kart bilgilerimi istiyor. Kart bilgilerimi girdiğimde para çekilecek mi?
ben papara sanal kart ile yaptım para yokken çekti geri yatırdı çekti bida bida yatırdı paparan varsa öyle yap yoksa 8 lira çekip yatırıyo gerielimde 3 aylık game pass kodu var, aktive etmye çalıştığımda kart bilgilerimi istiyor. Kart bilgilerimi girdiğimde para çekilecek mi?
kesin geri yatırıyor mu peki ona göre giriyorum kart bilgileriniben papara sanal kart ile yaptım para yokken çekti geri yatırdı çekti bida bida yatırdı paparan varsa öyle yap yoksa 8 lira çekip yatırıyo geri
Farz et geri yatirmiyor? yahu 8 lira icin 8 takla atmaya gerek var mi gercekten inanilmaz. Alti ustu 8 lira su soruyu sorduguna degmez. O kadar garibansan zaten oyun oynama git calis.kesin geri yatırıyor mu peki ona göre giriyorum kart bilgilerini
sen neye kudurdun maymun xd bedava kod alacaksam cebimden para da çıkmasın sen türkiyenin ekonomisi çok iyi falan da diyosundur şimdiFarz et geri yatirmiyor? yahu 8 lira icin 8 takla atmaya gerek var mi gercekten inanilmaz. Alti ustu 8 lira su soruyu sorduguna degmez. O kadar garibansan zaten oyun oynama git calis.
Bak nasıl da zoruna gitmiş hemen hakaret ediyor DDDDDsen neye kudurdun maymun xd bedava kod alacaksam cebimden para da çıkmasın sen türkiyenin ekonomisi çok iyi falan da diyosundur şimdi
1 aylığı 30 lira olan kodun 3 aylığına 8 lira vercen hala agliyonsen neye kudurdun maymun xd bedava kod alacaksam cebimden para da çıkmasın sen türkiyenin ekonomisi çok iyi falan da diyosundur şimdi
8 tl çekilecek hemen iade edecekelimde 3 aylık game pass kodu var, aktive etmye çalıştığımda kart bilgilerimi istiyor. Kart bilgilerimi girdiğimde para çekilecek mi?
aynen baya zoruma gitti xDDDDDDDDD sanaldan sallayan kendisi bi de burda kral sizsiniz diyor eminim kafamı duvarlara sürtersin 30 kilo ergenBak nasıl da zoruna gitmiş hemen hakaret ediyor DDDDD
Yolda görsem ümüğünü sıkıp kafanı duvara çarparım ama olsun burası sosyal bir ortam burada kral sizsiniz