Arama sonuçları: *

• Users: Kaneki Ken
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Kaneki Ken

Xbox One S alırken neye dikkat etmeliyim ?

Onu araştır internetten istersen hocam onun dışında birde ürün geldiğinde gamepadleri kontrol et başka bir şey kalmıyor ztn 1641152171 Hayırlı olsun şimdiden iyi geceler
  2. Kaneki Ken

Xbox One S alırken neye dikkat etmeliyim ?

İçi açılmış tamir görmüş mü diye sorman lazım öyleyse hiç bulaşma o ürüne tabi adam yalan da söyleyebilir onu nasıl anlarsın bilemem ayrı yeten çok fan sesi çıkmamalı anormal düzeyde ses çıkıyorsa bir sıkıntı var demektir oyunlarda takılma donma var mı anormal şekilde yani normalde fps düşmeyen...
  3. Kaneki Ken

Ekran kartımı satıp XBOX Series S aldım

RTX desteği gelmedi hemde o rtx değil ray tracing dostum rdr 2 ye gelen ise dlss
  4. Kaneki Ken

Bu Fiyata XBOX Series S Nasıl?

O zaman fiyatlar artmadan alın bence iyi geceler
  5. Kaneki Ken

Şu anki piyasaya bakarsak malum her şey uçtu o yüzden konsol almak çok mantıklı hale geldi ihtiyaçlarınıda karşılıyorsa alınabilir.
  6. Kaneki Ken

Bu arada destekleyen oyunlar klavye fare ile oynanabiliyor
  7. Kaneki Ken

Bu Konsol alınır mı?

Bu hatayı biliyorum sakın ama sakın alma bu çok büyük bir kronik hata işini iyi yapan birine bile yaptırsan kısa süre sonra yine bozuluyor sırf bu yüzden xbox konsol da değişiklik yapmıştı diye biliyorum bu değişiklik yapılmadan önceki kronik sorunlu versiyon
  8. Kaneki Ken

Bu Konsol alınır mı?

3k verir mi derken ne demek istedin birde değmez bence çok eski hadi geçtim gta 5 falan oynarsın dicem 120 gb depolama gta 5 ile beraber bir iki oyun kursan yer kalmaz hemde gta 5 de bile fps stabil 30 fps değil değmez bence.
Top Bottom