Hata Bu3k verir mi derken ne demek istedin birde değmez bence çok eski hadi geçtim gta 5 falan oynarsın dicem 120 gb depolama gta 5 ile beraber bir iki oyun kursan yer kalmaz hemde gta 5 de bile fps stabil 30 fps değil değmez bence.
Bu hatayı biliyorum sakın ama sakın alma bu çok büyük bir kronik hata işini iyi yapan birine bile yaptırsan kısa süre sonra yine bozuluyor sırf bu yüzden xbox konsol da değişiklik yapmıştı diye biliyorum bu değişiklik yapılmadan önceki kronik sorunlu versiyon
Kardeşim 2 hafta önce falan xbox series s 3500 liraya düşmüştü pek sanmıyorum ama belki yine bi indirim yakalarsın takip etmeni öneririmXbox 360 120 Gb 2 Kol 500 TL alınır mı? Modelin Fotoğrafı Aşağıda 3K Verirmi
Alıntıyı görüntüle
Bence alınmaz tavsiye etmiyorumXbox 360 120 Gb 2 Kol 500 TL alınır mı? Modelin Fotoğrafı Aşağıda 3K Verirmi
Alıntıyı görüntüle
3K verebilir çünkü anladığım kadarıyla eski serilerden ama 500TL iyi fiyat bence GTA5, RDR falan oynanır. Özellikle RDR çok iyi oyun bu konsollardaXbox 360 120 Gb 2 Kol 500 TL alınır mı? Modelin Fotoğrafı Aşağıda 3K Verirmi
Alıntıyı görüntüle
Buna bu parayı isteyen çıldırmış olmalı. Ps4 daha ucuz bundanXbox 360 120 Gb 2 Kol 500 TL alınır mı? Modelin Fotoğrafı Aşağıda 3K Verirmi
Alıntıyı görüntüle
500TL dostum "3k"dan kastettiği bir tür yazılımsal hata.Buna bu parayı isteyen çıldırmış olmalı. Ps4 daha ucuz bundan