Arama sonuçları: *

1. KaraKartall

Pc Game Pass Cod 6 indiremiyorum?

Denedim maalesef olmuyor. Çok degisik bir hata. Internette de bulamadım pek bir şey. Bulduklarim da çare olmadı
  2. KaraKartall

Temel oyunda da ayni şeyi diyor yukleme yapamiyorum
  3. KaraKartall

Arkadaslar başka oyunlar yukleniyor ancaknyeni cikan black ops 6 indir dedigimde boyle oluyor. Ileri diyemiyorum. Yardim edin.
  4. KaraKartall

NVIDİA 3 AYLIK GAMEPASS ALMA

.bunlarla ugrascama aylik ucretini versem daha iyi bana 😁
  5. KaraKartall

NVIDİA 3 AYLIK GAMEPASS ALMA

Nasil aliniyor hocam. Var mi rehberi anlatan biri. Kodu tam olarak nerden aliyoz
  6. KaraKartall

Diablo 4 Gamepass a Geliyor

Oyun kotu mu hocam oynanmaz mi
  7. KaraKartall

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Bu da mantikli valla ps oyunlarini pc getiriyor
  8. KaraKartall

Kalmadı tabii ki xbox alacagina ps5 daha mantikli şu an
  9. KaraKartall

Yunus yine formunda gece rüyasında gormus galiba😄
  10. KaraKartall

Dostum ben ne xbox ne ps5 savunuyorum. Derdim sadece yunus efendinin ps sanki sutten cikmis ak kaşık gibi, habire sallıyor xbox ve aboneliklerine. Ps5 de anne sutu gibi tertemiz 😄 Kardeşim adam ucuz oyun veriyor mu veriyor gerisi hikaye. Bu kadar kasmaya gerek yok
  11. KaraKartall

Emin ol pişman olmadım. Ben zaten butun ps ozel oyunlarini oynayip bitirdim. Boşu boşuna rafta tozlanacagina sattim. İlerde yine çogalirsa ps ozel oyunu ve oynamak istersem ps6 alirim cikinca oynar yine satarim. Benim için ps bu. Özel oyun tek + sı. Gerisi hikaye. Butun konsollar hikaye xbox ta...
  12. KaraKartall

Kardeşim bana hikaye okuma. Ülkedeki rezil ekonomiden benim de haberim var. Ancak ps ilk defa uyelik hizmetini cikardiginda dolar ulkemizde zaten 18-20 tl arasiydi. O zaman deluxe paketi 480tl idi. Şimdi bu sene dolar 25-26 ken. 480 lt den 2700 e 5 kat artırdı fiyatı turkiyedeki. Ee kardeşim...
  13. KaraKartall

Şu an gamepass 100 kusur lira. Ps Plus Deluxe 2700 lira. Artık Ps herkes almaz. Yine en iyisi Xbox gamepass candır. Sony tam bir aç gözlü firma olarak goruyorum. Gecen sene 480 e aldigim Deluxe, 2700 oluyor. Soylenecek soz yok daha. Ben Ps5 ozel oyunlarini oynayip miladını doldurdum ve sattım...
  14. KaraKartall

Starfield Balonu Patladı

Oyuna çok fazla bekleti içinde olanlar evet biraz hayal kirikligi oldu. Özellikle uzay diye bir şey yok. Ben de uzay aşığı olarak daha fazla şey bekledim ama elimizde olan bu oldu. Bir yerden bir yere gitmek yok, full ışınlanma ve yükleme ekranı. Grafikler de ortalama. Bazı yerlerde cidden...
  15. KaraKartall

XBOX GAME PASSE ZAM!

Böyle düşününce mantıklı geliyor. Adam haklı
  16. KaraKartall

StarField Dualsense ile nasıl oynanır?

Arkadaşlar Gamepass üzerinden starfield girdim. Elimde PS5 kolu var. Bu oyunu bu kolla oynayabilir miyim? Cozumu nedir. Oyun görmüyor kolu. Oynayan arkadaşlardan yardım istiyorum.
  17. KaraKartall

Starfield Balonu Patladı

Sen oynadın mı kanka erken erişimde
Geri