Arama sonuçları: *

• Users: Kupseker54
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

Bu ilanda bir sıkıntı var mı? Xbox 360

Konsolun eski olduğunu biliyorum x360 sevdiğim için alıyorum
  2. K

Bu ilanda bir sıkıntı var mı? Xbox 360

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-xbox-360-e-2-kol-2-cd-oyun-kirik-degildir-1174653741/detay Acaba bir dolandırıcılık falan bir şey gören var mı?
  3. K

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Xbox falan savunduğum yok ps oyunlarını bayılarak oynadım ps daha iyidir falan ama bu adam beni delirtecek böyle bir şey yok ben böylesini görmedim be. Bu ne aşk bu ne sevda be kardeşim xbotmuş falan bir de cringe emoji spam atıyor valla kafayı yedim
  4. K

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Bu adam kendine fanboy demiyor maalesef. Ama işte ne dersin laf anlayamayana?
  5. K

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Bi adam anca bu kadar toxic olabilir başka bir şey demiyeceğim.
  6. K

Starfield Balonu Patladı

Puhahaha yeter artık bence git zamanını yararlı şeylere harca dostum sony seni ne kadar fonladı ya bu kadar uğraştın? 1693816300 Bak bak yorumlarda nasıl çıldırmış
  7. K

FIFA İçin Xbox Series S Alınır Mı?

2. Elde şu an deli fp olan bir konsol piyasadan haberin yok galiba. Ve sen galiba hiç odasında pc salonunda konsolu olan birileri görmedin. İçeriye de pcyi taşır o zaman değil mi? 😃 Sıkıntı verdiği anlar çok az ve spesifik konsolun bu arada. Sıkıntısız oynanıyor zaten fifa. Galiba bunu da...
  8. K

Olay sadece bu mu yani bir oyunda vram hatası alınca konsol çöp olmuyor kardeşim. Ki değil de zaten. Series s gelmiş geçmiş en fiyat performans oyun konsolu iken bir de. Şimdi konsolun iyi özelliklerini saymıyacağım burada. Hem de adam sadece fifa oynamak istediğini söylüyor sen ise adama iki...
  9. K

Abartma istersen kardeşim
  10. K

Xbox series s için monitor

Arkadaşlar bütçe 4000 İPS Full hd veya uyguna varsa bütçeye 2K. 120hz en az
  11. K

Xbox one + 2 xbox one gamepadi ne kadar eder

2.5 felan
Top Bottom