Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Xbox Series X gelmiş geçmiş en işe yaramaz video oyun konsolu olarak aklımızdan asla silinmeyecek.

- Tüm birinci parti özel oyunlarını PC'den ilk gün oynayabiliyorsunuz.
- Artık tüm özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo platformlarından da oynayabileceksiniz.
- 3. parti oyunları PS5'den daha kötü performans ve çözünürlükte oynatır.
GDVpHF7bUAULmA8

Ben senin konuları takip etmeden önce Xbot diye bir kitlenin varlığından haberim yoktu. Böyle bir şeyin olacağına pek ihtimal vermezdim. Bir oyuncu hangi sebeple Xbox fanı olabilir? Adını hatırlayamadığım yayıncının biri, Sony Türkiye'den çekildiğinde anlamsız bir şekilde buna sevinen kişilerin olduğunu söylemişti. O zaman durumu kavrayamadım tabii. Yani bu sevinen oluşumlar Xbox fanları mıydı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ahmet eren
Xbox falan savunduğum yok ps oyunlarını bayılarak oynadım ps daha iyidir falan ama bu adam beni delirtecek böyle bir şey yok ben böylesini görmedim be. Bu ne aşk bu ne sevda be kardeşim xbotmuş falan bir de cringe emoji spam atıyor valla kafayı yedim

99723

80+ Silver
Ben senin konuları takip etmeden önce Xbot diye bir kitlenin varlığından haberim yoktu. Böyle bir şeyin olacağına pek ihtimal vermezdim. Bir oyuncu hangi sebeple Xbox fanı olabilir? Adını hatırlayamadığım yayıncının biri, Sony Türkiye'den çekildiğinde anlamsız bir şekilde buna sevinen kişilerin olduğunu söylemişti. O zaman durumu kavrayamadım tabii. Yani bu sevinen oluşumlar Xbox fanları mıydı?
Evet tabi ki sevinen tayfa onlardı böyle bir habere Xbot palyaçolarından başka sevinen olmaz ayrıca ilk PS Plus üyelik sistemine zam geldiğinde de bayram ediyorlardı sonra PS Plus zamından bir ay sonra Game Pass'de zam yapınca hepsi AFK'ya dönüşüp inlerine çekilmişti özetle oyuncu topluluğu bu kanser toksik kitleden aşırı derecede nefret ediyor Xbox'ın 3. parti yayıncıya dönüşmesinin en iyi haberi bu palyaçoların yok olup gideceğidir yoksa kimse Xbox özel oyunlarının PS'ye gelmesine sevinmiyor adamların yaptığı oyunların kalitesi ne ki sevinen olsun.

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Xbox fanboylarından Destin Legarie Xbox'ın bitiğini ve yenilgiyi kabul ettiklerini belirmiş.
PlayStation Sega'dan sonra Xbox'ın da sonunu getirdi Xbox 3. parti döneminde de böyle kalitesiz oyunlar yapmaya devam ederse orada da başarılı olacağını düşünmüyorum.
9f511423a53df6dbb2ca5fd79fe7a024-jpg.624069

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Xbox fanboylarından Destin Legarie Xbox'ın bitiğini ve yenilgiyi kabul ettiklerini belirmiş.
PlayStation Sega'dan sonra Xbox'ın da sonunu getirdi Xbox 3. parti döneminde de böyle kalitesiz oyunlar yapmaya devam ederse orada da başarılı olacağını düşünmüyorum.
9f511423a53df6dbb2ca5fd79fe7a024-jpg.624069
Nintendoya teşekkür ediyorum ben sony gibi bir devi zamanında uyandırdıkları için yoksa göremezdik bunları
Ayrıca yunus aga zam gelmeye başlamış ps tarafına yoksa dolara geçmenin arifesi olabilirmi steam gibi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nintendoya teşekkür ediyorum ben sony gibi bir devi zamanında uyandırdıkları için yoksa göremezdik bunları
Ayrıca yunus aga zam gelmeye başlamış ps tarafına yoksa dolara geçmenin arifesi olabilirmi steam gibi ?
Ona göre ps storeden alışveriş yapayım 1-2 tane oyun alayım hesabı açtık ama ps sahibi değilim :D bakalım kısmet olursa bu sene sonu ps5pro + tonla oyun alırım ps storeden

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona göre ps storeden alışveriş yapayım 1-2 tane oyun alayım hesabı açtık ama ps sahibi değilim :D bakalım kısmet olursa bu sene sonu ps5pro + tonla oyun alırım ps storeden

Bu işlerde ihtiras olmadığı zaman yürümüyor. Ken Kutaragi gibi sıradan bir mühendisin zamanında verdiği çabanın karşısından ne marka durabiliyor ne de sermaye. İbretlik gerçekten.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu işlerde ihtiras olmadığı zaman yürümüyor. Ken Kutaragi gibi sıradan bir mühendisin zamanında verdiği çabanın karşısından ne marka durabiliyor ne de sermaye. İbretlik gerçekten.
O zamanın ceosununda çok büyük etkisi var ama o yolunu açmasaydı şuanda bu olmazdı RIP isim hafızam iyi değil :D

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O zamanın ceosununda çok büyük etkisi var ama o yolunu açmasaydı şuanda bu olmazdı RIP isim hafızam iyi değil :D
Norio Ohga. Yönetim kurulunda Ken'e destek veren tek kişi. Diğerlerinin ise ortak görüşü "Çocuklara oyuncak mı yapacağız?" Yemin ediyorum, klasik kafayı okumak ve çalışmakla bozmuş baba figürü.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,627
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Norio Ohga. Yönetim kurulunda Ken'e destek veren tek kişi. Diğerlerinin ise ortak görüşü "Çocuklara oyuncak mı yapacağız?" Yemin ediyorum, klasik kafayı okumak ve çalışmakla bozmuş baba figürü.
Hikayeyi biliyorum ancak dediğim gibi isim hafızam iyi değil isimleri hatırlamıyorum sadece cidden başarı dolu ve örnek alınması gerekilen bi hikaye

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom