Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
Nintendoya teşekkür ediyorum ben sony gibi bir devi zamanında uyandırdıkları için yoksa göremezdik bunları
Ayrıca yunus aga zam gelmeye başlamış ps tarafına yoksa dolara geçmenin arifesi olabilirmi steam gibi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ona göre ps storeden alışveriş yapayım 1-2 tane oyun alayım hesabı açtık ama ps sahibi değilim :D bakalım kısmet olursa bu sene sonu ps5pro + tonla oyun alırım ps storeden
PlayStation ülkeden gittiğinde bile PS Store Dolar kuruna geçmedi şu an daha açıklanmış olmasa da PlayStation Bilkom güvencesi ile Türkiye'de tekrardan hizmet sunuyor yani PS Store Dolara geçeceğini düşünmüyorum ama ülkenin ekonomisi de ortada 1 Dolar olmuş 30 TL bu nedenle oyun fiyatları Türkiye'de sürekli artacağı için PS5 alamadan önce PS Store hesabı açıp oyunları indirimlerde uygun fiyata almak çok mantıklı bir tercih olmuş keşke PS Store ocak indirimlerini kaçırmasaydınız adamlar çerez fiyatına oyun satıyordu.

PlayStation ocak indirimleri konusu zaten açılmıştı bu konudan fiyatlara bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Hayır Xbox make-up firması olcak bananeeeeee sjsjsj

99723

80+ Silver
Öyle bir şey olsaydı Xbotların bürüneceği kişilik tam olarak bu olurdu :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: .
ERUe0aBU0AE4y4X.jpg

Zaten Xbot palyaçoları Xbox'ın Sega gibi 3. parti oyun dağıtan firmaya dönüşeceği gerçeğini öğrendiklerinden beri mental olarak şu haldeler.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,673
İsim
Emre
Discord
necromancerr
PlayStation ülkeden gittiğinde bile PS Store Dolar kuruna geçmedi şu an daha açıklanmış olmasa da PlayStation Bilkom güvencesi ile Türkiye'de tekrardan hizmet sunuyor yani PS Store Dolara geçeceğini düşünmüyorum ama ülkenin ekonomisi de ortada 1 Dolar olmuş 30 TL bu nedenle oyun fiyatları Türkiye'de sürekli artacağı için PS5 alamadan önce PS Store hesabı açıp oyunları indirimlerde uygun fiyata almak çok mantıklı bir tercih olmuş keşke PS Store ocak indirimlerini kaçırmasaydınız adamlar çerez fiyatına oyun satıyordu.

PlayStation ocak indirimleri konusu zaten açılmıştı bu konudan fiyatlara bakabilirsiniz.
Para yeni cebe girmişti benimde :D zaten şuanlık ps5 alsam bile Tlou part I-II Re serisi gibi oyunları oynayacağım gow2018 ve gowr oynarım miles morales Rise of the ronin falan oynayacağım Rdr2 falan hepsini pcde bitirdim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,673
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,673
İsim
Emre
Discord
necromancerr

99723

80+ Silver
Yunus aga instada böyle bir şey gördüm varmıdır bi gerçeklik payı ?
Evet gerçek bende paylaştım Oyun Teknoloji Gündem Haberleri konusunda.
Sony'den resmi bir açıklama yok DualSense V2 kontrol cihazı Best Buy Kanada web sitesinde görünüyor.
DualSense V2 Link: https://www.bestbuy.ca/en-ca/product/playstation-5-v2-dualsense-wireless-controller-white/17668451

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,673
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bilkom, PlayStation'ın Türkiye'deki resmî distribütörü olduğunu açıkladı.
Hadi hayırlısı umarım temmuz ağustosa kadar fiyatları uçmazda temiz bir tane alırız

Evet gerçek bende paylaştım Oyun Teknoloji Gündem Haberleri konusunda.
Takibe alayım ben bu tarafı

asko56

80+ Silver
Hadi hayırlısı umarım temmuz ağustosa kadar fiyatları uçmazda temiz bir tane alırız

Takibe alayım ben bu tarafı
uçar dolar artmaya başladı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,673
İsim
Emre