- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #1,288
PlayStation ülkeden gittiğinde bile PS Store Dolar kuruna geçmedi şu an daha açıklanmış olmasa da PlayStation Bilkom güvencesi ile Türkiye'de tekrardan hizmet sunuyor yani PS Store Dolara geçeceğini düşünmüyorum ama ülkenin ekonomisi de ortada 1 Dolar olmuş 30 TL bu nedenle oyun fiyatları Türkiye'de sürekli artacağı için PS5 alamadan önce PS Store hesabı açıp oyunları indirimlerde uygun fiyata almak çok mantıklı bir tercih olmuş keşke PS Store ocak indirimlerini kaçırmasaydınız adamlar çerez fiyatına oyun satıyordu.Nintendoya teşekkür ediyorum ben sony gibi bir devi zamanında uyandırdıkları için yoksa göremezdik bunları
Ayrıca yunus aga zam gelmeye başlamış ps tarafına yoksa dolara geçmenin arifesi olabilirmi steam gibi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona göre ps storeden alışveriş yapayım 1-2 tane oyun alayım hesabı açtık ama ps sahibi değilim bakalım kısmet olursa bu sene sonu ps5pro + tonla oyun alırım ps storeden
PlayStation ocak indirimleri konusu zaten açılmıştı bu konudan fiyatlara bakabilirsiniz.
PlayStation Ocak İndirimleri Başladı
Gözüme çarpan indirimleri paylaşacağım ama kendiniz bakmanız içinde link bırakacağım. God Of War (PS4) 179 TL. Link God Of War Ragnarok (PS4 398, PS4&PS5 495 TL) Link Uncharted 4 (PS4) 88 TL. Be-da-va EA FC 24(PS4 & PS5) 570 TL. Link Grand Theft Auto V (PS4 192 PS5 Sürümü 220 TL) Link Grand...
forum.donanimarsivi.com
Son düzenleme: