- Reaksiyon skoru
- 1,150
9. Nesilin yurtdışı satış fiyatının 35 40 euro olduğunu baya dandik olduğunu söylesem kırılır mıydın? Öyle çünkü 9. Nesili yerden yere vurur cyclone 29 nesil kadar kaliteli mi hocam :d
9. Nesilin yurtdışı satış fiyatının 35 40 euro olduğunu baya dandik olduğunu söylesem kırılır mıydın? Öyle çünkü 9. Nesili yerden yere vurur cyclone 29 nesil kadar kaliteli mi hocam :d
fifa al da fifa atmaya gelimEvet o yüzden de konsol istiyorum zaten anladın nxsmncsmcnsk
Doğru sen gamepad kullanamıyordun değil mi. Sene 2025 hala klavye mouse kullananlar var yaYa ben oynayamiyorum kii sen kazanırsın
Ben de hikayeli oynuyorum zaten sadece. Online oyunlarda elime veriyorlarO yüzden hikayeli oyun oynicam jfmsbcsknf online da ezerler beni
Aynıyız jcmsncmsncks hikayeli oyunlar ile belki alışırım öyle online geçerim bide futbol gibi oyunları kol bilsem bile beceremem o kadar kötüyüm yaniBen de hikayeli oynuyorum zaten sadece. Online oyunlarda elime veriyorlar
Aa bak online beceremem ama futbol oyunlarında arkadaşlarımla oynadığım zaman bilmeyen birine en az 16 17 tane atarımAynıyız jcmsncmsncks hikayeli oyunlar ile belki alışırım öyle online geçerim bide futbol gibi oyunları kol bilsem bile beceremem o kadar kötüyüm yani
Neyse o zaman konsolu alırsan haber edersin sorun varsa sorarsınBana 50 atarsın xjxncnslncsl