titreşim yok onda bari oyniyacak sa adam adam akılı oynasın xbox 9nesil yeter onaXbox kolu yerine gamesir cyclone 2
okumadan yazıyorlarBazılarının bence anlamama kıtlığı var
işte konsolun kötü bir yanı var o oyun hala konsolda 30 fps rezil kalitede çalışıyor. Ben pc de 80 fps de akıcı şekilde bitirdimSöz oynicam jckznxksncsk
Ben sadece PC de oynamak istemiyorum veya PC takmak istemiyorum param benim param yani ben hem süs olarak da istiyorum hem de zevk için satmicam da zaten oynamasam bile orda durmasını da isterim ama oynicam çünkü öyle keyif alıyorumokumadan yazıyorlar
hocam Açthınız onunun cevabı çook basit paranız varsa ps 5 yok ben alacağım diyorsanız ps 4 pro aşahısı kurtarmaz zevk vermezBazılarının bence anlamama kıtlığı var
Ne demek titreşim yok kardeşim 4 tane titreşim motoru vartitreşim yok onda bari oyniyacak sa adam adam akılı oynasın xbox 9nesil yeter ona
yani uzatacak sanız konuyu ilgi isiyorsunuz galiba arkadaşlar cevapları vermiş yeterincehocam Açthınız onunun cevabı çook basit paranız varsa ps 5 yok ben alacağım diyorsanız ps 4 pro aşahısı kurtarmaz zevk vermez
sana alternatif cevabım pc yi tv nize bağlayın 1 tane bluetooth dongel 200 tl birtane xbox 9 nesil kol 2.500 tl yeterde artıyor oyunlar içinde 2k
Tamam o zaman o konu ile ilgili diyin önceki yazılar da neden böyle yapmak istediğimi istemediğimi de yazdım yanihocam Açthınız onunun cevabı çook basit paranız varsa ps 5 yok ben alacağım diyorsanız ps 4 pro aşahısı kurtarmaz zevk vermez
sana alternatif cevabım pc yi tv nize bağlayın 1 tane bluetooth dongel 200 tl birtane xbox 9 nesil kol 2.500 tl yeterde artıyor oyunlar içinde 2k
9 nesil kadar kaliteli mi hocam :dNe demek titreşim yok kardeşim 4 tane titreşim motoru var
senin salonu oyun odası yapma fikrin vardı konsol alarak. O devam ediyor muBen sadece PC de oynamak istemiyorum veya PC takmak istemiyorum param benim param yani ben hem süs olarak da istiyorum hem de zevk için satmicam da zaten oynamasam bile orda durmasını da isterim ama oynicam çünkü öyle keyif alıyorum
Uzatan sen oluyorsun burda konumun cevabını ver git yok PC al tak PC de oyna fln onların cevabını verdim zaten tekrar yazmaya gerek yokyani uzatacak sanız konuyu ilgi isiyorsunuz galiba arkadaşlar cevapları vermiş yeterince
o fps için bideNe demek titreşim yok kardeşim 4 tane titreşim motoru var