Neler Yeni

Xbox mı PlayStation mı?

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
Bak sen de okumamışsın sayfaları ben de zaten konsol değil pc den devam etsin dedim ama arkadaş konsol istiyorsa ben ne yapayım
Bazılarının bence anlamama kıtlığı var

CupOk

80+ Bronze

Ekler

• index.jpg
    index.jpg
    268.5 KB · Hit: 2

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
okumadan yazıyorlar
Ben sadece PC de oynamak istemiyorum veya PC takmak istemiyorum param benim param yani ben hem süs olarak da istiyorum hem de zevk için satmicam da zaten oynamasam bile orda durmasını da isterim ama oynicam çünkü öyle keyif alıyorum

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
Bazılarının bence anlamama kıtlığı var
hocam Açthınız onunun cevabı çook basit paranız varsa ps 5 yok ben alacağım diyorsanız ps 4 pro aşahısı kurtarmaz zevk vermez
sana alternatif cevabım pc yi tv nize bağlayın 1 tane bluetooth dongel 200 tl birtane xbox 9 nesil kol 2.500 tl yeterde artıyor oyunlar içinde 2k

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
hocam Açthınız onunun cevabı çook basit paranız varsa ps 5 yok ben alacağım diyorsanız ps 4 pro aşahısı kurtarmaz zevk vermez
sana alternatif cevabım pc yi tv nize bağlayın 1 tane bluetooth dongel 200 tl birtane xbox 9 nesil kol 2.500 tl yeterde artıyor oyunlar içinde 2k
yani uzatacak sanız konuyu ilgi isiyorsunuz galiba arkadaşlar cevapları vermiş yeterince

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
Tamam o zaman o konu ile ilgili diyin önceki yazılar da neden böyle yapmak istediğimi istemediğimi de yazdım yani

CupOk

80+ Bronze
Ben sadece PC de oynamak istemiyorum veya PC takmak istemiyorum param benim param yani ben hem süs olarak da istiyorum hem de zevk için satmicam da zaten oynamasam bile orda durmasını da isterim ama oynicam çünkü öyle keyif alıyorum
senin salonu oyun odası yapma fikrin vardı konsol alarak. O devam ediyor mu

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
yani uzatacak sanız konuyu ilgi isiyorsunuz galiba arkadaşlar cevapları vermiş yeterince
Uzatan sen oluyorsun burda konumun cevabını ver git yok PC al tak PC de oyna fln onların cevabını verdim zaten tekrar yazmaya gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,060
Üyeler
171,506
Son üye
Süleymanm
Top Bottom