Neler Yeni

Xbox mı PlayStation mı?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Aziz
koltukta oturup konsol rahatlığı istiyor okumadan yorum yazmayın
Steam kütüphanem istemediğiniz kadar dolu, Xbox gamepad ve premium marka oyuncu koltuğum mevcut. Odamda 43" 4K televizyonum da var, PS5 almam için hiçbir sebep yok. Bana da mı al diyeceksin?

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Yağmur
Niye sıkıldın nesi sıkıcı geldi konsol sana sihirli bir dünya vermeyecek
Yıllardır bilgisayar başındayım zaten sıkıcı geliyor ben rahatça oyun oynamak istiyorum dev televizyon başında yani bana bi sihirli dünya katıyor odamda hoparlör ile puf koltuk ile rahatça dev ekranda sanki oradaymış gibi huzur veriyor kolun titremesi bile beni güzel hissettiriyor beni oyuna katıyor çok daha güzel Xbox 360 da bile tomb rider oynarken aralıksız sadece onu oynadım o kadar rahat ve güzeldi

CupOk

80+ Bronze
Steam kütüphanem istemediğiniz kadar dolu, Xbox gamepad ve premium marka oyuncu koltuğum mevcut. Odamda 43" 4K televizyonum da var, PS5 almam için hiçbir sebep yok. Bana da mı al diyeceksin?
Bak sen de okumamışsın sayfaları ben de zaten konsol değil pc den devam etsin dedim ama arkadaş konsol istiyorsa ben ne yapayım

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
Yıllardır bilgisayar başındayım zaten sıkıcı geliyor ben rahatça oyun oynamak istiyorum dev televizyon başında yani bana bi sihirli dünya katıyor odamda hoparlör ile puf koltuk ile rahatça dev ekranda sanki oradaymış gibi huzur veriyor kolun titremesi bile beni güzel hissettiriyor beni oyuna katıyor çok daha güzel Xbox 360 da bile tomb rider oynarken aralıksız sadece onu oynadım o kadar rahat ve güzeldi
:D alternatif sunuyoruz hocam işte pc ye bağla 1 tane xxbox 9 nesil kol alın bitti

CupOk

80+ Bronze
alırsan bloodborne gir tam senlik

coastal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ali şahin
Onu yapmasını biliyorum da bilgisayar başında değil de televizyonun başında dev ekran puf koltuğum da oynamak sessizce daha rahat mutlu edici geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen nasıl bi harikasın yakupum
Laptopu TV ye bağlıyorum kol + wireless mouse işini görüyor.

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Erdem
konsolar artık bitti
kendilerine has oyunlar ı vardı artık hepsi steam e geldi espirisi kalmadı

Top Bottom