kral ben hepiniz için geniş bir özet yapayım.
Ben şu an dediğim gibi rzyen 5 5500 ve rx 560 kullanıyorum rahatça oyun oynayamıyorum bu yüzden yükselticem...
teknoloji çok fark etmez bence ben saf güç olarak kullanacağımı düşünüyorum sadece dediğim gibi performans farkı aşırı fark ediyor o beni biraz korkutuyor...
kral baktım ama rx 6900 xt çok çok daha güçlü gibi bir de yanlış mı araştırdım bilmiyorum ama 9060 xt çok problemli deniliyor hem performans hem de kendi...
kral bir de biraz baktım da şey muhabbeti varmış bu overclock un tam tersi varya ne olduğunu unuttum onu yapınca daha az güç yiyormuş onu yapmak mantıklı mı?
hocam ben alana kadar sende kalırsa ve 6800 xt alacak olursam neden olmasın ancak şu anlık daha bir şey yok kral sağ ol cansın
1779224558
ben mining olup...
araştırdım baya ekran kartını zaten 2k da kullanmayı düşünüyorum özellikle saf güçle ancak driverlar amd nin problem yapar mı diye düşündüm bir de mining...
kral çok iyi denk geldin en kafama takılan amd nin driverları, herhangi bir problem yaşadın mı? oynadığın oyunlar ne ve ne kadar fps alıyorsun ortalama? Bir...
şöyle diyeyim zaten sistemim var ama nerdeyse 2 sene önce annemler trendyoldan aldığından ryzen 5500 / b450 / rx 560 / 16gb ram bir kasam var perfomansını...