hacı kardeşime alıyorum o da benle fortnite, hafif modlu mc veya böyle yeni nesil değil de ortalama kalitede oyunlar oynamayı seven birisi gidip rdr falan...
direk sistem satanlardan sistem mi alayım diyon, öyle diyorsan kral çok baktım da 15 yıllık işlemcilere takmışlar rx 560 falan 9k ya takmaya çalışıyorlar...
hacı bu benim bulduğum rx 580 ile aynı fiyatlara var ama bu ekran kartı 4gb, aynı parayı verip 4gb ne kadar mantıklı bilemedim ekran kartı piyasası çok...
hacı işlemciyi 1k civarına çözüyorum, anakartı da 1.5-1.7k ya falan çözücem. Ram, ssd, kasa, psu ne kadar tutacak bilmiyorum o yüzden net bir bütçe veremem...
hacı gtx alacaktım da 1660 superler çok pahalı bir de gtx 1060 bakayım dedim o da yüksek fiyatlı geldi bir de vram korkuttu biraz rx 580 8gb diğeri 6gb...
arkadaşlar kardeşime başlangıç sistemi dizmek istiyorum ryzen 5 2600 + rx 580 8gb yapmayı planlıyorum ekran kartı olarak bunu buldum adam 3k ya okeyledi...
4-6k arasına ekran kartı almayı düşünüyorum şu an ki sistemim şöyle
ekran kartı: rx 560
işlemci: ryzen 5 5500
anakart: b450mh
16gb ddr4 ram
oynadığım...
roblox veya farklı oyunlar oynarken sanırım bastığım tuşlardan dolayı klavyem sürekli ingilice oluyor, bilgisayar ayarlarından ingilizceyi kaldırdım ancak...
arkadaşlar ben normalde komple bir sistem dizecektim ama biraz bütçemde sıkıntı oldu ve bilgisayar işine para ayıramayacağım. Bende çok fazla oyun oynayan...