fazelbaba isimli üyenin son içerikleri

1. fazelbaba

Rx 6900 Xt Ekran Kartı ve Ryzen 5 5600x İşlemci Alıcam Ram ve Anakart Önerisi

bana bi dediğim gibi kasa dizme şansınız var mı ekran kartı falan seçerken temiz mi anlayamıyorum bir türlü bana kalsa hepsi temiz duruyor
  2. fazelbaba

o zaman kendim dizecem bir şekilde
  3. fazelbaba

arkadaşlar ben biraz baktım direk toplam kasa alsam olur mu diye 4 tane kasa buldum hangisi en iyi? alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-r5-7500f-rx-6900-xt-1312017187/detay...
  4. fazelbaba

alıcam ancak temizini bulmak çok zor sanırsam onda kafam karışıyor 1779226140 bütçeye göre ryzen 7 ye çıkarım valla
  5. fazelbaba

kral ben hepiniz için geniş bir özet yapayım. Ben şu an dediğim gibi rzyen 5 5500 ve rx 560 kullanıyorum rahatça oyun oynayamıyorum bu yüzden yükselticem. Hikayeli oyunları daha ağırlıklı oynuyorum bunlardan aklıma gelen tüm örnekler şunlar; rdr, tlou, subnautica, the long dark, gta, mc, call...
  6. fazelbaba

teknoloji çok fark etmez bence ben saf güç olarak kullanacağımı düşünüyorum sadece dediğim gibi performans farkı aşırı fark ediyor o beni biraz korkutuyor yeni ama performans olarak çok daha geri gibi
  7. fazelbaba

kral baktım ama rx 6900 xt çok çok daha güçlü gibi bir de yanlış mı araştırdım bilmiyorum ama 9060 xt çok problemli deniliyor hem performans hem de kendi çalışması olarak, bir de bana rx 6900 xt 2k da bile çok akıcı oynatıyor 9060 xt bunu yapabilir mi bilmiyorum
  8. fazelbaba

kral bir de biraz baktım da şey muhabbeti varmış bu overclock un tam tersi varya ne olduğunu unuttum onu yapınca daha az güç yiyormuş onu yapmak mantıklı mı?
  9. fazelbaba

hocam ben alana kadar sende kalırsa ve 6800 xt alacak olursam neden olmasın ancak şu anlık daha bir şey yok kral sağ ol cansın 1779224558 ben mining olup olmadığını nasıl anlarım? kısaca bir ekran kartını almadan önce neyine bakmam gerek?
  10. fazelbaba

kral o zaman başka nerden alabilirim 2. el olarak bu ekran kartını
  11. fazelbaba

araştırdım baya ekran kartını zaten 2k da kullanmayı düşünüyorum özellikle saf güçle ancak driverlar amd nin problem yapar mı diye düşündüm bir de mining den korkuyorum elimde patlamasından
  12. fazelbaba

kral çok iyi denk geldin en kafama takılan amd nin driverları, herhangi bir problem yaşadın mı? oynadığın oyunlar ne ve ne kadar fps alıyorsun ortalama? Bir de bu attığım linktekini mi kastettin mining derken...
  13. fazelbaba

kral dediklerini topladım 38-39k yapıyor powerı değiştirmem gerek nerden niye ki? yetmez mi 750
  14. fazelbaba

zaten bu donanım arşivin ytb videosunda da gördüm 30k lık ram 7k ya falan düşmüş o yüzden olabildiğince indirim koşturmayı düşünüyorum
  15. fazelbaba

şöyle diyeyim zaten sistemim var ama nerdeyse 2 sene önce annemler trendyoldan aldığından ryzen 5500 / b450 / rx 560 / 16gb ram bir kasam var perfomansını anlatmama gerek yoktur heralde bu yüzden de yükseltmek istiyorum komple tüm setupu. monitörü, klavyeyi ve mouseu anneme aldırıcam o yüzden...
Geri