fazelbaba isimli üyenin son içerikleri

1. fazelbaba

Yardım Ekran Kartı Alıyorum Acil Yardım

sağ ol hacı, ne aldın merak ettim şimdi
  2. fazelbaba

hacı kardeşime alıyorum o da benle fortnite, hafif modlu mc veya böyle yeni nesil değil de ortalama kalitede oyunlar oynamayı seven birisi gidip rdr falan açsın demiyorum da eski call of dutyleri veya far cryları falan oynatsın bende ryzen 5 5500 + rx 560 var ben rahat oynuyorum ona da böyle bir...
  3. fazelbaba

direk sistem satanlardan sistem mi alayım diyon, öyle diyorsan kral çok baktım da 15 yıllık işlemcilere takmışlar rx 560 falan 9k ya takmaya çalışıyorlar düzgün bir tane kasa bulamadım kendim toplasam çok daha karlı çıkar diye düşündüm
  4. fazelbaba

hacı bu benim bulduğum rx 580 ile aynı fiyatlara var ama bu ekran kartı 4gb, aynı parayı verip 4gb ne kadar mantıklı bilemedim ekran kartı piyasası çok saçmalamış
  5. fazelbaba

hacı işlemciyi 1k civarına çözüyorum, anakartı da 1.5-1.7k ya falan çözücem. Ram, ssd, kasa, psu ne kadar tutacak bilmiyorum o yüzden net bir bütçe veremem ortalam 3k civarı belki 3500 falan olabilir valla
  6. fazelbaba

hacı gtx alacaktım da 1660 superler çok pahalı bir de gtx 1060 bakayım dedim o da yüksek fiyatlı geldi bir de vram korkuttu biraz rx 580 8gb diğeri 6gb, ayrı olarak dediğin o watmsn olayı ne
  7. fazelbaba

arkadaşlar kardeşime başlangıç sistemi dizmek istiyorum ryzen 5 2600 + rx 580 8gb yapmayı planlıyorum ekran kartı olarak bunu buldum adam 3k ya okeyledi alınır mı...
  8. fazelbaba

Ekran Kartı Alıcam Ne Almalıyım?

işte ondan diyorum, bazıları bana asıl fiyatının 5k civarı olduğunu söylüyor ama sahibindende çok pahalıya var nasıl olcak anlamadım
  9. fazelbaba

Ekran Kartı Alıcam Ne Almalıyım?

4-6k arasına ekran kartı almayı düşünüyorum şu an ki sistemim şöyle ekran kartı: rx 560 işlemci: ryzen 5 5500 anakart: b450mh 16gb ddr4 ram oynadığım oyunlar fortnite, pubg, battlefield, tlou, rdr, roblox amacım 1-1.5 senelik idareliğine bir ekran kartı almak çünkü bu sene full pc de...
  10. fazelbaba

Bilgisayar Sürekli İngilizce Oluyor

roblox veya farklı oyunlar oynarken sanırım bastığım tuşlardan dolayı klavyem sürekli ingilice oluyor, bilgisayar ayarlarından ingilizceyi kaldırdım ancak yine de saçma sapan bir şekilde değişiyor hatta bazen değiştiremiyorum yarım saat uğraşıyourm. Klavyeden ingilizceyi nasıl tamamen kaldırabilirim
  11. fazelbaba

Ekran Kartı Almak İstiyorum Yardımınız Lazım

peki ucuz yollu ne alabilirim işlemci?
  12. fazelbaba

kral 3060 ti daha iyi değil mi? bana öyle demişlerdi, 12gb lık versiyon da güzel ama düz olduğundan alınmaz demişti arkadaşım
  13. fazelbaba

arkadaşlar ben normalde komple bir sistem dizecektim ama biraz bütçemde sıkıntı oldu ve bilgisayar işine para ayıramayacağım. Bende çok fazla oyun oynayan ve seven biri olarak yine de geliştirmeden bırakmak istemiyorum o yüzden kendimce bir baktım ve en önemli noktanın ekran kartını değiştirmek...
  14. fazelbaba

Kısa Süreliğine iPhone 11 Alınır mı?

bilmiyorum valla bana öyle fiyat biçti normalde kaç civarı kral? bileyim de ona göre bakayım
  15. fazelbaba

Kısa Süreliğine iPhone 11 Alınır mı?

kral androidden soğudum ben ya, yeni redmi note 13 pro telefonumu kaybettim o yüzden alıcam da redmide o kadar kasma yaşadım ki sisteminde androide soğudum valla gidip iphone alıp garantiye almak istiyorum 1784069817 düz 13 için adam 35k fiyat verdi .d 1784069861 13 alacaktım da adam bana 35k...
Geri