Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
PS Store'da yeni çıkacak oyunların fiyatı 70 dolar 1.499 TL'ye satılıyor bu ekonomiden bundan düşük olması imkansız ama PS5 fiyatları şu anki fiyatına göre daha düşük fiyata satılacağı kesin.

Playstation oyunları pahalı diye bir şey yerlemişti milletin aklına, şimdi Steam'da aynı. Nintendo zaten çizgisini bozmuyor.

99723

80+ Silver
Zaten As Dusk Falls'ın geleceği 1 ay önce PlayStation YouTube kanalında duyurulmuş o kadar umrumda değil Xbox oyunları şu an As Dusk Fall PS Store'da ön siparişe açılmış durumda As Dusk Falls'ın PlayStation çıkış tarihi 7 mart 2024.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Zaten As Dusk Falls'ın geleceği 1 ay önce PlayStation YouTube kanalında duyurulmuş o kadar umrumda değil Xbox oyunları şu an As Dusk Fall PS Store'da ön siparişe açılmış durumda As Dusk Falls'ın PlayStation çıkış tarihi 7 mart 2024.
Ben bu oyunu daha önceden görmüştüm hocam. Xbox'a özel olduğunu şimdi öğrendim. Demek ki baya bir oyun playstation ve switch tarafına gelecek.

99723

80+ Silver
PlayStation Türkiye, bir kullanıcının sorusu üzerine Sony özel oyunlarında Türkçe dil desteği sunulmaya devam edeceğini açıkladı.
GDoDoQPW0AAAfXD
GDoDoZdXwAAosz3

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,401
İsim
Oğuz Oğuz
PlayStation Türkiye, bir kullanıcının sorusu üzerine Sony özel oyunlarında Türkçe dil desteği sunulmaya devam edeceğini açıkladı.
GDoDoQPW0AAAfXD
GDoDoZdXwAAosz3
En merak ettiğim soru buydu. Devam etmesi çok önemli. Çünkü konsolda altyazi ekleme falanda yok.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.

99723

80+ Silver

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Steam ödüllerinde "En Yenilikçi Oyun" kategorisinde ödül alan Starfield trollenerek o ödülü almış. Bir anormallik olduğu belliydi zaten. Yalnız Bethesda bunu anlamadığı için trajikomik bir durum ortaya çıkmış.

CupOk

80+ Bronze

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Emulatör ile switch oyunlarını switchten daha kaliteli oynamak varken, Nintendo konsolu almak aşırı saçma
Nintendo emülatörünün yasal olarak indirildiği bir tane el konsolu var ama hangisi olduğunu unuttum. Asus Rog Ally diye hatırlıyorum. Emülatör sadece satın alınan oyunları açmak için yasal tabii.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom