Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Xbot palyaçoları iyice mental olarak yok oldular şimdide Sony özel oyunları Xbox'a gelsin diye ağlıyorlar evet yanlış duymadınız abi ben bile bu palyaçoların bu kadar düşeceklerini ve bu kadar 360 derece döneceklerini kestiremedim en azından Xbox'ın 3. parti oyun firması olacağı gerçeğinden sonra bu gözü kör Xbot palyaçolarının bile çoğunun gözlerindeki perde kalkmış başyapıt kalitesindeki oyunların farkına varmışlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

PlayStation Kalitesi

Spider-Man zıplama simülasyonuydu hani? :)

99723

80+ Silver
Spider-Man zıplama simülasyonuydu hani? :)
Aynen bu Xbot palyaçoları böyle zaten bu yüzden bütün oyuncu topluluğu nefret ediyor bunlardan Xbox'ın 3. parti yayıncıya dönüşmesinin en iyi haberi bu palyaçoların yok olup gideceğidir yoksa kimse Xbox özel oyunlarının PS'ye gelmesine sevinmiyor adamların yaptığı oyunların kalitesi ne ki sevinen olsun.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Digital Foundry: Microsoft konsol savaşını kaybettiğini biliyor, artık özel oyunlarını küçük fanboy kitlesi istiyor diye onlara bağlamak hiç mantıklı değil. Marketi domine eden Playstation ve Nintendo ya oyun çıkarmak mali açıdan akıllıca olur.
Xbox'un fanboy kitlesi nasıl ve hangi sebepten olabilir ki? Yani bir oyuncu neden Xbox fanatiği olur?

99723

80+ Silver
Xbox'un fanboy kitlesi nasıl ve hangi sebepten olabilir ki? Yani bir oyuncu neden Xbox fanatiği olur?
Benimde anlamadığım bir şey bunların beyinlerinin incelenmesi lazım ilginç vakalar.

Xbox'ın 3. parti yayıncı olacağını duyunca Xbot palyaçoları olmayan akıl sağlıklarını da kayıp ettiler X'de gördüğüm şu Xbot palyaçosunun paylaştığı gönderi gülmekten gözümden yaş getirdi.
Screenshot.png

Şu an Xbot palyaçolarının akıl sağlıkları şu şekilde.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benimde anlamadığım bir şey bunların beyinlerinin incelenmesi lazım ilginç vakalar.

Xbox'ın 3. parti yayıncı olacağını duyunca Xbot palyaçoları olmayan akıl sağlıklarını da kayıp ettiler X'de gördüğüm şu Xbot palyaçosunun paylaştığı gönderi gülmekten gözümden yaş getirdi.
Alıntıyı görüntüle

Şu an Xbot palyaçolarının akıl sağlıkları şu şekilde.
Doğalgazın bedava olacağını iddia eden sözde siyaset bilimcileri gibi.

99723

80+ Silver
Ne zaman canım sıkılsa ZORTFİLED balonu patladı konusundaki palyaçoların yazdığı yorumları okuyup sonra topluca bunları zorlatmam aklıma geliyor harika konu.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,644
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ne zaman canım sıkılsa ZORTFİLED balonu patladı konusundaki palyaçoların yazdığı yorumları okuyup sonra topluca bunları zorlatmam aklıma geliyor harika konu.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132
Patatesfield Skyrimin yandan yiyememişifield herşeyi uydurabilirim

asko56

80+ Silver

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
@Yunus274 TLOU PART 2 Remastered metacritic puanı açıklanmış.

99723

80+ Silver
@Yunus274 TLOU PART 2 Remastered metacritic puanı açıklanmış.

The Last of Us Part II dünyanın en iyi oyunlarından biri teknik anlamada dünyanın en iyi oyunu bu yüzden The Last of Us Part II Remastered'ın puanının çok yüksek olacağı belli bir şeydi şaşırtmadı.

The Last of Us Part II Remastered'dan yeni fragman geldi mükemmel duruyor. The Last of Us Part II'yi alan kullanıcılar 10 dolar vererek Remastered versiyona geçebiliyor.

Son düzenleme:

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
@Yunus274 Hocam ben Spiderman 2'yi 4k 60 fps oynayacaktım. Siz dinamik olarak 60 fps alabilirsiniz demiştiniz. Ben bir kaç videoya baktım açıklamada şöyle yazıyor. Gerçekten 2160p'den 1440p'ye düşüyor mu? Ben 1700-1900p sanıyordum.

Performance Mode 60Hz: Dynamic 1440p/60fps (1440p~1260p)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom