ya bence kalitesiz değil bu arada çünkü Amazon'da arada defacto tişörtler indirime giriyor incecik 100 liraya yatarken falan giymelik alıyorum. 1 aya...
Yahu ben şunu anlamıyorum adam 330TL'e T-Shirt paylaşmış karton diyen var kalıbı rezil diyen var alınmaz diyen var madem çok kötü F/P değil 330TL'e T-Shirt...
Güle güle kullanın hocam bazı kişiler rezil karton derken bazıları çok beğeniyor anlamıyorum valla bu fiyata bedava :blobdance:
1785407888
*KONUDA KAÇ...
Tamam varsa önerin o zaman daha iyiyse alalım - Oversize muhabbetiyle ilgili de oversize olmayabilir bu eleştirilebilir bir konu ama konuyu açan arkadaş...
Protein tozu alacaksanız markası belli, testleri yapılmış ürünler tercih edin. Sırf ucuz diye bu tarz şeyler satın almayın. Ayrıca alacaksanız en azından...
10'a yakın PG ürünü satmışımdır tek bir problem yaşamadım hiç birinde de iade olmadı ama böyle bir muhabbet olduğunu biliyordum açıkçası dikkat etmek...
Arkadaşlar bir T-Shirt'ten nasıl bir şey bekliyorsunuz anlamadım bana gayet alınabilir göründü bu fiyatlara yani gayet iyi bence Cumartesi sipariş ettim...
Dostlar öyle aman aman bir şeye ihtiyacım yok sporda kullanacağım maksimum günde 1 saat motorla gidip gelirken kaskımda ki kulaklıktan müzik dinliyorum spor...