Yd getiririm ben bu dolarla o fiyatları görürüz45 bine kim ps5 alır türkiyede
Ulan dedik konsol işini yapamadınız mutfağa döndünüz tamam ama insan bunu bari düzgün yapar beAdamlar ekmek kızartma makinesini bile düzgün yapamamışlar .
Alıntıyı görüntüle
dostum imkanın varsa git gücistandan getir yada sahibindendeki esnaflardan al geç beklemeye deymez paran varsa yoksa el mecburYd getiririm ben bu dolarla o fiyatları görürüz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ulan dedik konsol işini yapamadınız mutfağa döndünüz tamam ama insan bunu bari düzgün yapar be
şuanda anca 3-5 oyun aldım ps storeden lise son öğrencisi olduğumdan şuanlık param yokdostum imkanın varsa git gücistandan getir yada sahibindendeki esnaflardan al geç beklemeye deymez paran varsa yoksa el mecbur
sizin için oyun zamanı degil üniversite sınavına hazırlanmanız gerekiyor üni sınavı bitene kadar doviz olarak para biriktirmenizi tavsiye ediyorum.şuanda anca 3-5 oyun aldım ps storeden lise son öğrencisi olduğumdan şuanlık param yok
Valla kanka üni tarafında bir cacık olamayacağımı farkedince saldım bende tyt konularından hiçbir şey anlamıyorum aynı konuyu min 5 defa tekrarlamışımdır buda min sayısısizin için oyun zamanı degil üniversite sınavına hazırlanmanız gerekiyor üni sınavı bitene kadar doviz olarak para biriktirmenizi tavsiye ediyorum.
keşke senin yaşında olsam çalışma hayatı çok berbatValla kanka üni tarafında bir cacık olamayacağımı farkedince saldım bende tyt konularından hiçbir şey anlamıyorum aynı konuyu min 5 defa tekrarlamışımdır buda min sayısı
Çalışma hayatıda zor yazları çalıştığımdan biliyorum bakalım zaman göstericek ne olacağınıkeşke senin yaşında olsam çalışma hayatı çok berbat
Ekmeğin ortasında X çıkmasa ne oluyormuş sanki? Kendileri etmiş kendileri bulmuş. Bırak makine düz kızartsın işte.Adamlar ekmek kızartma makinesini bile düzgün yapamamışlar .
Alıntıyı görüntüle
Evet baya oldu bu çok dalga konusu olmuştu X'de Hogwarts Legacy'nin Nintendo Switch performansı Hogwarts Legacy'nin en iyi çalıştığı platform yine PS5 buna PC'de dahil bu arada.En azından switch kadar kötü değil ikiside
Ps5 vs hogwarts legacy karşılaştırma videosu var. Switch olan oyun başka oyun. Aynı oyun olamazlar.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yunus Bilkom oyun fiyatlarını veya konsol fiyatlarını düşürür mü?Bilkom, PlayStation'ın Türkiye'deki resmî distribütörü olduğunu açıkladı.
PS Store'da yeni çıkacak oyunların fiyatı 70 dolar 1.499 TL'ye satılıyor bu ekonomiden bundan düşük olması imkansız ama PS5 fiyatları şu anki fiyatına göre daha düşük fiyata satılacağı kesin.Yunus Bilkom oyun fiyatlarını veya konsol fiyatlarını düşürür mü?