Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

99723

80+ Silver
:kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
0734ce8d468089b0c3b8d45e6fcf960b.jpg
ee2de38306feb9fdeffde56b93e859bd.jpg

99723

80+ Silver
Söylenti: Xbox Birinci Parti Özel Oyunu Avowed Zamana Özel olacak ve Xbox konsollarına çıkışından üç ay sonra PlayStation'a da gelecek. CFO Tim Stuart'a göre Xbox plan değişikliği tüm hızıyla devam ediyor gibi görünüyor. Daha fazlası gelecek.

Ayrıca Xbot müridleri X'de kafayı yemiş durumdalar zaten mental olarak normal değillerdi Xbox'ın Sega gibi 3. parti oyun dağıtan bir firmaya dönüşeceği gerçeğini öğrenmeleri zaten iyi olmayan mental durumlarını çökertmiş durumda Xbotlar şu an Phill amaca yapma modunda X'de ağlayarak gönderi paylaşıyorlar.

Adam kitap yazmış :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw: :kekw:
GDSeXSKWYAAIHE8

Arkadaşın bu metni hazırlarken ki kameraya yansıyan görüntüsü bu.
giphy.gif

Özetle gerçekler ile yüzleşen Xbotlar bu gün mental olarak şu durumdalar.

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Xbox 2026 sonun da Sega gibi 3. parti oyun firmasına dönüşecek derken adamlar 2024'de dönüşüyorlar görseli hazırlayan da Xbox'ın logosunu Sega gibi yapması çok iyi olmuş.
9f511423a53df6dbb2ca5fd79fe7a024.jpg

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Xbox 2026 sonun da Sega gibi 3. parti oyun firmasına dönüşecek derken adamlar 2024'de dönüşüyorlar görseli hazırlayan da Xbox'ın logosunu Sega gibi yapması çok iyi olmuş.
Alıntıyı görüntüle

Ne ilginç bir tesadüftür ki, SEGA'nın konsolunu sektörden silen de Sony'di. Kalite olmadıktan sonra oyunlara ulaşılabilirlik oyuncular için bir şey ifade etmiyor fakat Microsoft buna çok güvendi.

99723

80+ Silver
Güvenilir kaynaklardan gelen söylentilere göre Sea of Thieves ve Hi Fi Rush PS5'e geliyor.

Çeşitli kaynaklara göre Sea of Thieves, Hifi Rush, As Dusk Falls, Starfield ve Halo Multiplayer PlayStation 5'e geliyor
GDVzTcIWkAARfKd
GDVzTcMXkAA0i4p

Ben bu Xbox oyunlarının PS'ye gelmesine sevinip veya heyecanlanmıyorum benim en çok mutlu olduğum yine haklı çıkmam oldu ve X'de ağlayan Xbot palyaçolarını gördükçe keyif seviyem şuralarda.
giphy.gif

Son düzenleme:

Hiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Kürşat Bozkurt
Uygunsuz davranış
Batman fanboyluğundan gözleri kör olmuş arkadaş sen neyi anlamıyorsun Batman: Arkham serisini bu konudaki herkes çok seviyor ve çok iyi oyunlar olduğunu biliyor Rocksteady Studios bile çıkıp bu kadar uzatmazdı yeter artık.

İlla yani oynamadın diyorsun ya sana kaç saat oynadığımı atayım da bari rezil ol Batman: Arkham sersindeki yapılacak tüm yan görevler aktivitelerin hepsini yaparak bitirdim ve severek de oynadım ama senin gibi gerçeği göremeyecek kadar kör değiliz KNK hangi oyunun daha iyi olduğunu açık ve net bir şekilde görebiliyoruz Marvel’s Spider-Man 1 zaten çıktığında tüm oyun basın mecrası en iyi süper kahraman oyunu olduğunu kabul etti sen geliyorsun 2018 deki çıkan Marvel’s Spider-Man 1 zaten tüm Batman: Arkham sersinden iyi olduğu halde körü körüne fanboyluk yapıp 2011'de çıkan Batman: Arkham City ile Marvel's Spider-Man 2'yi karşılaştırıyorsun lan adama gülmezler mi sen ne yapıyorsun diye hala bak fanboyluktan kör olduğun için anlamıyorsun zaten Marvel’s Spider-Man 1 daha iyi olduğunu ispatlamış en iyi süper kahraman oyunu olduğu tüm basın mecrası tarafından onaylanmış bu neyin kafası tamam Batman: Arkham sersin çok seviyor olabilirsin ki ben de çok seviyorum ama senin şu an yaptığın şey özetle Grand Theft Auto: San Andreas en iyi GTA oyunudur demekten farksız ayrıca bunları da lütfen o fanboy Instagram hesabından paylaş da seni takip eden tüm kullanıcılarına kendinin ne kadar cahil bir Batman fanboyu olduğunu göster. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bu arkadaş Xbot değilmiş koyu bir Batman fanboyuymuş Instagram sayfası bile var (batmanarkham.tr) adında o derece bir fanboy işin komiği ise biz bu konun bir sayfasında bile Batman: Arkham serisine bırak kötü demeyi adını bile anmadık adam neye triggerlandıysa artık konuya gelmiş hunharca Batman: Arkham serisi övüyor bir de bizim gibi oyunculara lan sen oyunun ne olduğunu bilmiyorken biz PS3 de oynuyorduk Batman: Arkham serisini sen ne diyorsun işin en komiğine gelirsek tüm oyun basın mecrası tarafından Marvel’s Spider-Man 1 en iyi süper kahraman oyunu ünvanını Batman’in Arkham serisinden aldı bu fanboyluktan gözü kör olmuş arkadaş ise gelmiş konuya 2011'de çıkan Batman: Arkham City Marvel’s Spider-Man 2'den daha iyi diyor Marvel’s Spider-Man 2 bırak en iyi süper kahraman oyunu olmayı en iyi oyunlarda top listeleri oynuyor çıktığı 2023 senesinde ise en iyi oyunlar arasında zirvelerde ayrıca sen ne ile neyi karşılaştırıyorsun bu arkadaşın fanboyluktan gözleri kör olduğu için şu an yaptığı şey özetle Grand Theft Auto: San Andreas en iyi GTA oyunudur demekten farksız Xbot palyaçoları bitti şimdide Batman fanboyları geliyor konuya.
@mehmet_10 @Necromancerr @Judgment Cut @CupOk @PurpleWebb @-°°-Aquaman-°°- @The Semih @asko56 @Skynel @TheworstD32132
Argümanların bile yokki dostum yanlış mıyım? Yine uzun ama bir okadarda boş bir yazı yazmışsın bana neden spidermanin daha iyi olduğunu açıkla? Ben açıkladım ve benim açıklamama karşı bile gelmeden sadece havlıyorsun en iyi spiderman diye.

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Güvenilir kaynaklardan gelen söylentilere göre Sea of Thieves ve Hi Fi Rush PS5'e geliyor.

Çeşitli kaynaklara göre Sea of Thieves, Hifi Rush, As Dusk Falls, Starfield ve Halo Multiplayer PlayStation 5'e geliyor
GDVzTcIWkAARfKd
GDVzTcMXkAA0i4p

Ben bu Xbox oyunlarının PS'ye gelmesine bir gram sevinip veya heyecanlanmıyorum benim en çok mutlu olduğum yine haklı çıkmam oldu ve X'de ağlayan Xbot palyaçolarını gördükçe keyif seviyem şuralarda.
giphy.gif

Hi-Fi Rush gelmesi iyi olur adam akıllı yaptıkları oyun o zaten. Birde Forza’yı istiyorum o da umarım gelir.

99723

80+ Silver
Hocam peki sizce neden Xbox böyle bir karar aldı? Zaten Microsoft’un çok fazla parası var. Oyunlardan kar elde edemedikleri için mi?
Aynen öyle kimse Xbox Series X|S almıyor iki ayrı konsol çıkardıkları halde 21 milyon satış yapmışlar ana konsolları Xbox Series X 5 milyon satarken Series S 15 milyon civarında satmış yani Xbox'ın ana konsolu Series X değil S olmuş durumda konsol satışı olarak da zaten Xbox One döneminden bile gerideler Game Pass üyelik sistemleri her yerde olduğu halde 25 milyon kullanıcıda sıkışıp kalmış durumda Xbox'ın Sega gibi 3.parti oyun dağıtan bir firmaya dönüşmesinden başka şansı yoktu zaten sızan yeni güvenilir kaynaklarda çoğu özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo platformları için portlamaya başlamışlar bile.

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Xbox Series X gelmiş geçmiş en işe yaramaz video oyun konsolu olarak aklımızdan asla silinmeyecek.

- Tüm birinci parti özel oyunlarını PC'den ilk gün oynayabiliyorsunuz.
- Artık tüm özel oyunlarını PlayStation ve Nintendo platformlarından da oynayabileceksiniz.
- 3. parti oyunları PS5'den daha kötü performans ve çözünürlükte oynatır.
GDVpHF7bUAULmA8

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu resmi bir haber mi? Ben ilk başta resmi haber zannettim. Heralde değil.
Böyle güvenilir kaynaklar haber yaptıktan sonra resmi haberleri de pek yakında görürüz artık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom