Çakması internette bakınca bile pek yok muhtemelen buna bulaşmıyorlar. Öyle fiyatı yarı fiyat falan değilse orijinaldir zaten ele alınca bile anlaşılır kalite farkından.
Sahtesi çok fazla yok bunların PlayStation gamepadlerindeki gibi.
Reddit'te biri orijinal olanlarda şu yukarıda işaretlediğim metnin olduğunu söylemiş ama.
Dostum gezegenler kocaman nasıl olmasın loading? Loading ekranı koyarsan gezegene indiğin an doku yüklenmeme, takılmalar gibi sorunlar başlar. Şehir içinde gezerken çıkanlara söylesen anlardım ama.
Yanlış mantık. Düşük puan verenlerin sebepleri mantıklı mı peki o da değil. Ne tam puan alacak oyun ne de yarı puan alacak bir oyun. Tam puan veren abartıyordur, gidip 5 puan veren de abartıyordur gayet basit.
Ek olarak Fallout 4 ile Starfield fiyatı arasında ciddi anlamda fark var. 70 dolar olması lazım Starfield'ın. Bu fiyat yurt dışında bile bir oyun için yüksek denen tutarlardan biridir.
Bana İngilizce öğretmeye kalkacağına büyüklerine karşı daha saygılı konuşmayı öğren sen önce. Tarafsız yorum yapacak erişkinliğe ulaştığın zaman tartışırız.