asko56
80+ Silver
Yetkili bir abiye benziyorsunuz. 11-13k bandında sistem gelir mi?Orada kafadan 5-6 tane gayet iyi oyun varken beğenmemek...
Beğenmeyen arkadaşlar aynı paraya daha iyi bir alternatif varsa söylesinler bizde kullanalım. Her gün gta gibi bir oyun gelmesini mi bekliyorsunuz anlamıyorum. Bi de gelen oyunlar arasında far cry 6 ve Remnant var. İnsanlar garip
Beğenmeyen arkadaşlar aynı paraya daha iyi bir alternatif varsa söylesinler bizde kullanalım. Her gün gta gibi bir oyun gelmesini mi bekliyorsunuz anlamıyorum. Bi de gelen oyunlar arasında far cry 6 ve Remnant var. İnsanlar garip
Bazı insanlar için önemi yok ki. Hiçbir şeyi beğenemiyorlar. Gamepass e laf edenleri anlayamıyorumbence gayet güzel bir ay gamepass ın fiyatına göre iyi
Bazı insanlar için önemi yok ki. Hiçbir şeyi beğenemiyorlar. Gamepass e laf edenleri anlayamıyorum
Aynen. Genel olarak gayet güzel bir sistemHer ay iyi oyun gelmek zorundaymış gibi görüyorlar öyle bir durum yok bir ay iyi olur diger ay kötü olabilir daha bu ayın başlangıcı ayın ortasında bir drop daha olur şimdiden kötü vs demenin bir mantıgı yok.