Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Xbox 9. Nesil Gamepad Şarj Yardım

DualSense PC'de kötü çalışıyor demiyorum, Xbox daha stabil ve düzgün çalışıyor diyorum. Windows ve Xbox Microsoft çatısında, iki firma da çıkardıkları ürünleri-yenilikleri birbirlerine uyumlu çalışacak şekilde geliştiriyor. Bu yüzden de PC'de oyun için Xbox daha mantıklı oluyor. Tabii ki de...
  2. MeynnZenith

Xbox 9. Nesil Gamepad Şarj Yardım

Geçmiş olsunluk bir durum yok. DualSense de iyi tabii ama Xbox kolları PC'de daha uyumlu ve stabil çalışıyor. Xbox aldı diye kötü bir seçim yapmış olmuyor. En çok tercih edilen kol zaten Xbox, PC için.
  3. MeynnZenith

Xbox Alınmaz mı bilindik değil

Neye göre bilindik değil dediniz anlamadım ama Xbox gayet güçlü ve sevilen bir marka. Hangi modeli düşündüğünüze göre değişir alınıp alınmaması ama kesinlikle bilindik ve özellikle Türkiye'de çok tercih edilen bir marka. Gerek sunduğu Gamepass sistemi, gerek fiyatı, gerek içerisindeki güzel...
  4. MeynnZenith

Xbox gamepass alınır mı

Belki de ben yanlış anlamışımdır, kimsenin günahını almayayım. Siz düzelttiniz en azından yanlışı.
  5. MeynnZenith

Xbox gamepass alınır mı

Bir kişi daha bu tarz bir konu açmıştı ve birkaç kişi üyelik bitimi sonrası ilerleme gidiyor, demişti. Demek ki yanlış bilgi vermişler. Teşekkürler düzeltmeniz için.
  6. MeynnZenith

Xbox gamepass alınır mı

Eğer üyeliğinizi uzun bir süre devam ettirecekseniz alınır, niye alınmasın. Ama bir aylığına alıp sonra devam ettirmeyecekseniz ve sadece Forza gibi ilerlemeli oyun oynayacaksanız bence almayın. Konularda gördüğüm kadarıyla üyelik bitiminde ilerleme de kayboluyormuş. (YANLIŞ BİLGİ, ÖYLE BİR ŞEY...
  7. MeynnZenith

forza horizan 5 başlatamıyorum

Oyunu Xbox uygulamasından açmanız gerekiyor. Bu sorunu yaşayan herkes öyle çözmüştü bunu.
  8. MeynnZenith

XBOX Series S vs PC !

Oyundan oyuna değişiyor beraber oynama özelliği. Mesela Apex Legends'da çapraz platform özelliği var. Xbox, PS, PC beraber oynayabiliyor. Ama dediğiniz gibi, keyfiniz bilir. Ben de PC taraftarıyım. Sonuçta; iş, eğitim, hobi, dizi/film izleme ve oyun oynama gibi birçok şeyi aynı cihazdan...
  9. MeynnZenith

XBOX Series S vs PC !

Xbox Series S alıp yanına da Xbox GamePass ekleyin. GamePass'teki oyunları ayrıca almanıza gerek olmuyor, sorunuza yanıt olarak. Daha sonra Valo, LoL gibi düşük sistem isteyen oyunları oynamak ve günlük işleri halletmek için bir PC toplayabilirsiniz.
  10. MeynnZenith

Xbox One mı Pc mi? Xbox One Alınır Mı?

Tamam işte, yazın sonlarına doğru alırsınız siz de. Ama sorunuzun asıl cevabı olarak: PC yerine Xbox Series S almak daha mantıklı.
  11. MeynnZenith

Xbox One mı Pc mi? Xbox One Alınır Mı?

Xbox Series S alın. Şu an 4000TL civarı. Yanına da 1000TL civarı bir monitör alırsınız, en kötü 75hz. Bir de Game Pass alabilirseniz aylık 30TL'ye tadından yenmez.
  12. MeynnZenith

Pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan sorular

Hmm, o biraz zor gibi ama eh belki.
  13. MeynnZenith

Özetle, Xbox alınır, seçtiğin konsol iyi bir konsol, seni en az 3-4 yıl götürür, sevindirir :).
  14. MeynnZenith

Fiyat konusunda yanlış hatırlıyormuşum demek :D. Kusura bakma.
  15. MeynnZenith

Ben ilk zamanlarda 3.5K falan olarak görmüştüm. Ama şu an bence normal fiyatta.
  16. MeynnZenith

Hmm, düşündüğümden biraz daha pahalıymış. Ama içerisinde bulunduğumuz durumdan dolayı normaldir bu fiyatı.
  17. MeynnZenith

Bu arada, kaça buldun konsolu? 1620980990 Kesinlikle katılıyorum.
  18. MeynnZenith

Olmaz. Hatta daha iyi bir akıcılık ile oynarsın.
  19. MeynnZenith

Bana kalırsa şu dönemde alınacak an iyi konsol seçeneği. Tamam, yeni nesil oyunları falan zor oynatır ama normal ve klasik oyunları oynayacağım dersen, daha iyi bir seçenek göremiyorum. Fiyatı, özellikleri falan bence çok dengeli. Yani evet, şu zamanda eğer hardcore yeni nesil oyun...
  20. MeynnZenith

Xbox Series S nasıl bir alternatif

Vallaha şu anki duruma bakacak olursak seni 3 yılı aşkın götürür.
Top Bottom