Neler Yeni

Pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan sorular

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan soruları sorucam
1. Abdullah abi 2 tane sistem cikaricakmis benim butcem en ama en fazla 5k sizce bu butceye cikartirmi tahmin istiyorum
2. Xbox series s alınır mı? mafia1 gamepass oyunlari ve fortnite oynicam 120fps oynatiyor
3. Ve son olarak xbox Alınır mı?
1. Fikrim yok
2. Series s alınır. 4100TL fiyata daha iyi bir PC yok. Abdullah abi nasıl bir sistem yapar bilemem.
3. Neden alınmasın ,alınır.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan soruları sorucam
1. Abdullah abi 2 tane sistem cikaricakmis benim butcem en ama en fazla 5k sizce bu butceye cikartirmi tahmin istiyorum
2. Xbox series s alınır mı? mafia1 gamepass oyunlari ve fortnite oynicam 120fps oynatiyor
3. Ve son olarak xbox Alınır mı?
Xbox hakkında bilgim yok ama paranı bence hazır tut kartında olsun bekle belki abdullah abi uygun fiyatlı olan sistemini alabilirsin ondan sonra eğer alamaz isen xbox al

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Özetle, Xbox alınır, seçtiğin konsol iyi bir konsol, seni en az 3-4 yıl götürür, sevindirir :).
Zaten şu stok sorunu bir bitsin satip biraz ekleyip 3060 alabilirim heralde

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Hocam Abdullah abi mucize bir kampanya yapıp çıkaracağı sistemleri Xbox series s fiyatı bandında çıkarmadığı müddetçe Xbox series s den başka bir şey alınmaz Türkiye’de 2k da baya bir oyun 60 120 fps oynatıyor zaten konsolların 30 fps i PC gibi değil akıcı çok ağır bir oyun gelir ileride 30 fps olur ama kasmaz meraklanacak bir durum yok bütün yeni nesil özellikler var klavye mouse da takılıyor ve fps boost özelliği xbox a özel bir özellik yapımcılar bu özelliği Xbox konsollarına entegre ediyor fps ini 2 katına çıkarıyor bu özellik hiçbir downgrade yapmadan yani en mantıklı seçenek Xbox zaten series s denk bir PC toplamak istesen 10k minimum elden çıkartman lazım ha bide seni şu kadar yıl götürür demem bu nesil ne zaman biterse artık 8 senemi sürer 10 senemi sürer bilemem ozaman kadar çatır çatır götürür yeni nesil konsol çünkü bu konuda series x yada ps 5 den farkı yok

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Zaten şu stok sorunu bir bitsin satip biraz ekleyip 3060 alabilirim heralde
Dostum aldın mı ? Deneyimlerin neler ? Ben de 5000 TL civarı bir PC ve XBOX Series S arasında kaldım. 5000 TL civarı GTX 1050 ekran kartlı bir sistem. Aldıysan ve iyi bir şekilde deneyimlediysen bir soru sormak istiyorum. (İşlemcim Ryzen 3 1200 ya da intel core i3 10105F olacak. 8GB ram ve 48GB SSD bir de)
Özelliklerini saydığım gibi bir sistem mi yoksa XBOX Series S mi ? Ben de araştırıyorum ve ona göre bir karar verip ikisinden birini alacağım.

Cevap verirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Dostum aldın mı ? Deneyimlerin neler ? Ben de 5000 TL civarı bir PC ve XBOX Series S arasında kaldım. 5000 TL civarı GTX 1050 ekran kartlı bir sistem. Aldıysan ve iyi bir şekilde deneyimlediysen bir soru sormak istiyorum. (İşlemcim Ryzen 3 1200 ya da intel core i3 10105F olacak. 8GB ram ve 48GB SSD bir de)
Özelliklerini saydığım gibi bir sistem mi yoksa XBOX Series S mi ? Ben de araştırıyorum ve ona göre bir karar verip ikisinden birini alacağım.

Cevap verirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Dostum aldim gamepass da aldim 1yillik bence pcden daha mantikli sadece oyun oynayacaksan ama başka işlerde yapcaksan pc. al youtube twitch fln var ztn xboxda bazi oyunlardada 120fps veriyor ztn

kırmızışarapp

80+ Silver
Hepsiburada'da ithalatçı garantilisi 3700TL. Bildiğim kadarıyla yine de Microsoft 1 yıl garanti sunuyor yurtdışı ürün olmasına rağmen. Ben olsam onu alırdım. Hatta bende almayı düşünüyorum ama Abdullah abinin çıkaracağı sistemleri bekliyorum. Arada 800 tl fark var bence değer. O paraya ikinci bir kolcalabilirsin.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Hepsiburada'da ithalatçı garantilisi 3700TL. Bildiğim kadarıyla yine de Microsoft 1 yıl garanti sunuyor yurtdışı ürün olmasına rağmen. Ben olsam onu alırdım. Hatta bende almayı düşünüyorum ama Abdullah abinin çıkaracağı sistemleri bekliyorum. Arada 800 TL fark var bence değer. O paraya ikinci bir kolcalabilirsin.
Adam çoktan almış zaten konsolu.

kırmızışarapp

80+ Silver

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Dostum aldim gamepass da aldim 1yillik bence pcden daha mantikli sadece oyun oynayacaksan ama başka işlerde yapcaksan pc. al youtube twitch fln var ztn xboxda bazi oyunlardada 120fps veriyor ztn
Oha! XBOX'da Youtube ve Twitch olduğunu bilmiyordum. O zaman gayet iyiymiş. Ben de XBOX Series S ve PC arasında kalmıştım ama kuzenimloe konuşunca PC'ye karar verdim. PC'de arkadaşlarla falan oynayabilmek.. Ama aklım biraz da olsa XBOX'da hâla. Ailemin bütçesine de bağlı ama. Bilemiyorum. 4000 - 4500 Tl falan derlerse kesin XBOX ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir işim sadece ödevler için araştırmalar ve canlı derler falan. Onlar için de bir bilgisayarım var zaten. XBOX'da youtube ve twitch olduğunu öğrendikten sonra da pc gerekliliği benim için biraz azaldı ama pc'de her oyunu arkadaşlarımla oynayabilecek olmam. Bilemiyorum ya.. Ve lol.. Lol oynamasam direkt xbox seçerdim. off Taktik verin pls..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom