SEYİT ONBAŞI
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,134
- İsim
- Berat özturk
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum xboxda her şey var youtube netflix spotify discord yani quarel wwe network deezer prime video ubisoft connect unigram telegram for win10 twitcte yayin acabiliyosun bitrate fln hersey ayarlayabiliyosun. Oyunlar ise zaten gamepass sayesinde cogu bedava baya oyun var aklina gelemeyecek kadar lol için ben pc almazdim yani sonucta suanda xbox 4k guzrl bir pc 6kdan basliyorOha! XBOX'da Youtube ve Twitch olduğunu bilmiyordum. O zaman gayet iyiymiş. Ben de XBOX Series S ve PC arasında kalmıştım ama kuzenimloe konuşunca PC'ye karar verdim. PC'de arkadaşlarla falan oynayabilmek.. Ama aklım biraz da olsa XBOX'da hâla. Ailemin bütçesine de bağlı ama. Bilemiyorum. 4000 - 4500 TL falan derlerse kesin XBOX ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka bir işim sadece ödevler için araştırmalar ve canlı derler falan. Onlar için de bir bilgisayarım var zaten. XBOX'da youtube ve twitch olduğunu öğrendikten sonra da pc gerekliliği benim için biraz azaldı ama pc'de her oyunu arkadaşlarımla oynayabilecek olmam. Bilemiyorum ya.. Ve lol.. Lol oynamasam direkt xbox seçerdim. off Taktik verin pls..