Neler Yeni

Pazartesi günü xbox series s alıcam son aklimda kalan sorular

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Oha! XBOX'da Youtube ve Twitch olduğunu bilmiyordum. O zaman gayet iyiymiş. Ben de XBOX Series S ve PC arasında kalmıştım ama kuzenimloe konuşunca PC'ye karar verdim. PC'de arkadaşlarla falan oynayabilmek.. Ama aklım biraz da olsa XBOX'da hâla. Ailemin bütçesine de bağlı ama. Bilemiyorum. 4000 - 4500 TL falan derlerse kesin XBOX ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka bir işim sadece ödevler için araştırmalar ve canlı derler falan. Onlar için de bir bilgisayarım var zaten. XBOX'da youtube ve twitch olduğunu öğrendikten sonra da pc gerekliliği benim için biraz azaldı ama pc'de her oyunu arkadaşlarımla oynayabilecek olmam. Bilemiyorum ya.. Ve lol.. Lol oynamasam direkt xbox seçerdim. off Taktik verin pls..
Dostum xboxda her şey var youtube netflix spotify discord yani quarel wwe network deezer prime video ubisoft connect unigram telegram for win10 twitcte yayin acabiliyosun bitrate fln hersey ayarlayabiliyosun. Oyunlar ise zaten gamepass sayesinde cogu bedava baya oyun var aklina gelemeyecek kadar lol için ben pc almazdim yani sonucta suanda xbox 4k guzrl bir pc 6kdan basliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: WCAN

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz
Dostum xboxda her şey var youtube netflix spotify discord yani quarel wwe network deezer prime video ubisoft connect unigram telegram for win10 twitcte yayin acabiliyosun bitrate fln hersey ayarlayabiliyosun. Oyunlar ise zaten gamepass sayesinde cogu bedava baya oyun var aklina gelemeyecek kadar lol için ben pc almazdim yani sonucta suanda xbox 4k guzrl bir pc 6kdan basliyor
Çok haklısın dostum. Sen böyle anlatınca xbox almak konusunda biraz daha rahatladım. büyük ihtimalle xbox alacağım. Bir şer sormak istiyorum. XBOX için gamepass ultimate aldığımızda EA dışındaki ayrıcalıkları varsa nelerdir ? Ve EA nelerdir ?

Yardımın için şimdiden teşekkürler.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Bu konsolu bu fiyata alacaksan alma. Bir aydan daha kısa bir süre önce bu konsolu Amazon'da kargo ücreti dahil 3500-3600 TL arası bulmuştum. En fazla 3800 TL'ye almaya çalış bu konsolu yoksa para israfı olur.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Çok İyi
Yanına 1 Yıllık GamePass OHHH
+120 Frame
Uzun Süre Ömürlü XBOX Fişini Uzun Süre Kesmez Tadından Yenmez

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
  • Beğen

WCAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Cengiz Balkiraz

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Dostum ben 1yillik zbox live gold kod aldim 1 ay gamepass aldim gamepass 1yil oluyor bu şekil alinca ve daha uyguna geliyor kimse bilmiyor bunu ve butun oyunlarda 120 fps aliyorsun butun oyunlarda

• Beğen

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
al geç.sorun yok,kasma yok,donma yok.miss gibi.klavye mousede takarsın.üf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,495
Üyeler
164,853
Son üye
sythes1217
Top Bottom