Arama sonuçları: *

1. NOMADRANTAN

Xbox Series S Gamepad Yardım

https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-microsoft-xbox-one-dobe-kablolu-fiyati,1109019536.html en ucuz bu.
  2. NOMADRANTAN

Xbox One neden tercih edilmiyor?

türk kültürünce her zaman ps 3 olmuştur onlar mlb 2005 i çok severken biz pes 13 ü çok severiz öyle düşün.
  3. NOMADRANTAN

2022 Xbox one S alınır mı?

series s al o paraya
  4. NOMADRANTAN

2. El Xbox One X mi yoksa 2. El Series S mi

her zaman yeni nesli tercih etmelisiniz 10 yıllık bi konsola 2 gun sonra oyun cıkcagı bellı olmu8yo
  5. NOMADRANTAN

2. El Xbox One X mi yoksa 2. El Series S mi

utanmasan herhalde xbox 360 a karşılaştırırsın en ıyısı xbox series s bi de 1 tb ssd taktınmı bıttı.
  6. NOMADRANTAN

Aileme nasıl xbox konsol aldırabılırım?

yok pc toplarım toplamasına da o 8000 lirayı alcam katlıcam hısse alcam ya btc alcam katlıcam baya uzun ıs oyuuzden kısa vadede idare ediyim diye xbox almayı dusunuyorum
  7. NOMADRANTAN

her babanneme gittiğimde ikisindede 40 lira alıyorum dedem de 20 lira veriyo amcam 30 ok 90 lira iyi haftada 2 gitsem tmm bitti
  8. NOMADRANTAN

maddi durumla a maddi durumla alakası yok kendı paramla aldıgım kasayı sattıgımda zaten bi kazancım olcak ama ailem xbox almama izin vermiyo
  9. NOMADRANTAN

taktik verebilirsiniz diyorum siz zamanında aılenize bişey aldırmak için bi taktik yapmadınızm ı onun gibi işte.
  10. NOMADRANTAN

zaten kasayı satınca 8000 lira bi kazancım olcak onun 5 bin 500 lirasına alım diyorum annem ses etmiyo ama babam neredeyse oldurecek gibi bakıyo bu oneri için.
  11. NOMADRANTAN

Arkadaşlar babama fiyaları gosterdım sadece oyun ıcın alırsın diyo sanki plystation u alırken ne için alıyoruz pc yi satıp onu almayı düşünüyodum hatta konu da açtım ama yok arkadaş aldıramıyorum acil taktik verin.
  12. NOMADRANTAN

Playstation kolu xbox series s e takılırmı?

arkadaşlar sorum 1650135988 bide xbox ss uyacak en ucuz kol nerde 2. el de olur
  13. NOMADRANTAN

Gamepass Oyun Önerisi

yakında activision blizziard oyunları gelcek onları bekle ayrıca neden 45 lira verdin kral dc nitro ucretsiz dağıtılıyodu ordan alıyodun sonra hediye envanterine gelip 3 ay bedavaydı
  14. NOMADRANTAN

Discord hala gamepass veriyormu ?

ONLAR DC NİTRO DAN YAPIYOLAR 1646121966 bedava ondan yapıyolar
Top Bottom