Neler Yeni

Aileme nasıl xbox konsol aldırabılırım?

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Arkadaşlar babama fiyaları gosterdım sadece oyun ıcın alırsın diyo sanki plystation u alırken ne için alıyoruz pc yi satıp onu almayı düşünüyodum hatta konu da açtım ama yok arkadaş aldıramıyorum acil taktik verin.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Arkadaşlar babama fiyaları gosterdım sadece oyun ıcın alırsın diyo sanki plystation u alırken ne için alıyoruz pc yi satıp onu almayı düşünüyodum hatta konu da açtım ama yok arkadaş aldıramıyorum acil taktik verin.
Okula gidiyorsun değil mi ? sonuçta bu konsolda abonelik alacaksın şöyle bir teklif sunabilirsiniz eğer derslerime çalışmazsam abonelik ücreti vermezsiniz bende cihazı kullanamam veya ekonomik şartlardan bahset bu fiyata 2 ay sonra almamız mümkün olmayabilir vesaire vesaire bu arada konsoldan YouTube falan açabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada almaya karar verirsen 3 aylık cihazımı satıyorum zaten sizinle özelden iletişime geçtim

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okula gidiyorsun değil mi ? sonuçta bu konsolda abonelik alacaksın şöyle bir teklif sunabilirsiniz eğer derslerime çalışmazsam abonelik ücreti vermezsiniz bende cihazı kullanamam veya ekonomik şartlardan bahset bu fiyata 2 ay sonra almamız mümkün olmayabilir vesaire vesaire bu arada konsoldan YouTube falan açabiliyorsun
zaten kasayı satınca 8000 lira bi kazancım olcak onun 5 bin 500 lirasına alım diyorum annem ses etmiyo ama babam neredeyse oldurecek gibi bakıyo bu oneri için.

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
zaten kasayı satınca 8000 lira bi kazancım olcak onun 5 bin 500 lirasına alım diyorum annem ses etmiyo ama babam neredeyse oldurecek gibi bakıyo bu oneri için.
Bilemiyorum artık ben taktikleri verdim

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Babanıza rüşvet teklif edin yada bir açığını bulup annenize söylemek şartı ile tehdit edin 😁😁

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
Kanka ailenin maddi durumu iyi mi? bunu bir incelle sonra iste eğer kabul etmezlerse derslerde başarılı olursam falan de kısacası karşılıklı bir şey iste eğer almazlar ise harçlık biriktirerek alabilirsin ben bu şekil yapıyorum.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
taktik verebilirsiniz diyorum siz zamanında aılenize bişey aldırmak için bi taktik yapmadınızm ı onun gibi işte.
Hayır bi taktik yapmadım babam söz verdiği şeyleri alıyo zaten

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
maddi durumla a
Kanka ailenin maddi durumu iyi mi? bunu bir incelle sonra iste eğer kabul etmezlerse derslerde başarılı olursam falan de kısacası karşılıklı bir şey iste eğer almazlar ise harçlık biriktirerek alabilirsin ben bu şekil yapıyorum.
maddi durumla alakası yok kendı paramla aldıgım kasayı sattıgımda zaten bi kazancım olcak ama ailem xbox almama izin vermiyo

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Alpaslan Çevikel
Mesela 8000₺ sattın diyelim 2500₺ siz alırsınız kullanırsınız hem ben yeni bir teknoloji alacağım hemde siz karlı çıkacaksınız diyebilirsin

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
her babanneme gittiğimde ikisindede 40 lira alıyorum dedem de 20 lira veriyo amcam 30 ok 90 lira iyi haftada 2 gitsem tmm bitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Furkan Çavdar
Siz bilirsiniz ama gaming masaüstü pc veya gaming laptop daha mantıklı değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,342
Üyeler
161,440
Son üye
pendragonUtku
Top Bottom