Arama sonuçları: *

• Users: Nyrxia
  • In Xbox
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Nyrxia

Xbox One S hala alınır mı?

Onu bilmiyorum ama yok sayabiliriz 1683808568 Hali hazırda 12400f 3060ti bir sistemim var tamamen yatırım olsun diye alasim var birde Tv'de takılmak için pahalanicak gibi duruyor ilerde değer mi değmez mi kâr birakir mi kafasindayim.
  2. Nyrxia

Kutu fatura var garanti bitik.
  3. Nyrxia

Hocam sadece Xbox one s 3000₺ gamepad kendimde var.
  4. Nyrxia

3000₺ye sıfır ayarında kolsuz Xbox one s buldum alınır mı ? Elimde 9. Nesil kol var hali hazırda.
  5. Nyrxia

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Hocam konuya daha fazla hype kazandırmamak adına cevap vermeyeceğim. Sana ps5 ile mutluluklar dilerim.
  6. Nyrxia

Yok kardeşim olur mu Xbox rezalet hatta kapatılsın. O kadar tarafsizsinki hayretler içinde kaldım tekrar okuyunca kusura bakma. 😂🙏
  7. Nyrxia

İnanılmaz bir fanboyluk seziyorum yada Microsoftta çalışıyordunda kovdular mi hocam ne bu nefret. Ben psde oynadım xboxta epic bir fark görmedim şimdi epic bir fark görmüyorsam neden 20k TL vereyim 15k ya Okey olacakken mesela. GamePassin yanından geçemez şuan PS hele birde activision satın...
  8. Nyrxia

xbox 9.nesil gamepad orijinal mi çakma mı nasıl anlarım ?

400₺ daha ekle sana sıfır kapalı kutu vereyim :D yarın geliyor.
  9. Nyrxia

xbox 9.nesil gamepad orijinal mi çakma mı nasıl anlarım ?

Kaça alıcaksin ?
  10. Nyrxia

11bin TL'ye xbox series s alınır mı

Bende özlemiştim Xbox olan zamanı mı baktım fiyatlar uçuk Almanya'dan ikinci el baktım 5000₺ civarına satılıyor kardeşim gelecekti alsam mı diye düşündüm. Sonra baktım ne oynuyorum diye forza FIFA falan bende onun yerine 44€ya gamepad aldım 9. Nesil pcde de oynayabiliyorum nasılsa istersem pcyi...
  11. Nyrxia

Xbox Series X garantisinin bitmesine 4 gün kala

Kargoya verdiğin an geçerli bu mantıkla son günü versen nolacak ? Sen dolmadan verdiğin için sıkıntı olmmaz.
  12. Nyrxia

Xboc One S Ne Kadar Eder

Tek kol en ucuz 3750₺ civarında gördüm çift kol 4500₺ civarında gördüm. Alasim var bu sıralar ama eski bir konsol için pahalı geliyor sanki ucuz düşerse alırım.
Top Bottom