Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Hocam tamamen PC uyumluluğu yüzünden aldım yoksa PS4 kolu aldım 3. Part uygualma kullanmaktan delirdimCyberpunk 2077 Xbox One da PS4 den daha mı iyi çalışıyor güldürmeyin beni ayrıca konsol gücünü neslinin sonunda mı belli eder demişsiniz o zaman PS4 e çıkan bu oyunlar ne diye sormazlar mı sana The Last Of Us Part 2 Horizon Forbiden West Spiderman Miles Morales God Of War Ragnarök Gran Turismo 7 Resident Evil 4 yazdığın yazıda çok fazla yanlışın var bir kere Cyberpunk 2077 örneği çok saçma zaten oyunu yapmadan çıkardılar ve oyun o kadar güncellemeye rağmen hala rezalet yapay zeka ve ve buglara ev sahipliği yapıyor 2002 de çıkan GTA III ün bile yapay zekası daha iyi ve benim açtığım konunun fanboyluk ile ne alakası var keşke onu da açıklasaymışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olabilir kişisel zevk meselesi ama ben PS5 kolu dururken Xbox koluna para vermem bana göre çok kötü bir kol PS her kontrolcüsünde devrimsel özellikler ile çıkarken Xbox 2005 yılandan beri aynı kolu çıkarıyor Xbox 360 kolu ile bu 9. nesil Xbox kolu arasında hiç bir fark yok yıllardır aynı kolu yapıyorlar ve bu yüzden oyun endüstrisini geride tutuyor bu kol.