Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Cyberpunk 2077 Xbox One da PS4 den daha mı iyi çalışıyor güldürmeyin beni ayrıca konsol gücünü neslinin sonunda mı belli eder demişsiniz o zaman PS4 e çıkan bu oyunlar ne diye sormazlar mı sana The Last Of Us Part 2 Horizon Forbiden West Spiderman Miles Morales God Of War Ragnarök Gran Turismo 7 Resident Evil 4 yazdığın yazıda çok fazla yanlışın var bir kere Cyberpunk 2077 örneği çok saçma zaten oyunu yapmadan çıkardılar ve oyun o kadar güncellemeye rağmen hala rezalet yapay zeka ve ve buglara ev sahipliği yapıyor 2002 de çıkan GTA III ün bile yapay zekası daha iyi ve benim açtığım konunun fanboyluk ile ne alakası var keşke onu da açıklasaymışsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olabilir kişisel zevk meselesi ama ben PS5 kolu dururken Xbox koluna para vermem bana göre çok kötü bir kol PS her kontrolcüsünde devrimsel özellikler ile çıkarken Xbox 2005 yılandan beri aynı kolu çıkarıyor Xbox 360 kolu ile bu 9. nesil Xbox kolu arasında hiç bir fark yok yıllardır aynı kolu yapıyorlar ve bu yüzden oyun endüstrisini geride tutuyor bu kol.
Hocam tamamen PC uyumluluğu yüzünden aldım yoksa PS4 kolu aldım 3. Part uygualma kullanmaktan delirdim

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
İnanılmaz bir fanboyluk seziyorum yada Microsoftta çalışıyordunda kovdular mi hocam ne bu nefret. Ben psde oynadım xboxta epic bir fark görmedim şimdi epic bir fark görmüyorsam neden 20k TL vereyim 15k ya Okey olacakken mesela. GamePassin yanından geçemez şuan PS hele birde activision satın alımı gerçekleşsin sonra gör. Pazar payı olarak zaten PS uçmuş konsolda lafım yok ama bu kadar assagilamak garip..

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Xbox Konsolları neden alınmaz bunu size maddeler şeklinde sıralayacağım

1. PS Plus kütüphanesinde Game Pass'den daha çok ve daha kaliteli oyunlar var.
PS+ Extra = 509 PS5/PS4 oyun var Xbox Game Pass de = 368 Xbox Series/Xbox One oyunu var.
burada PS1 PS2 PSP ve PS3 oyunları sayılmadı aynı şekilde Xbox tarafında Xbox 360 ve Xbox Original oyunları sayılmadı yani sistem olarak PS Plus'ta daha güncel ve daha fazla oyun var kaliteyi katmıyorum bile.

Forum da bu konumda PS Plus a her ay gelen oyunları paylaşıyorum buradan bakabilirsiniz.

2.Xbox Series X performans olarak PS5 in her oyunda gerisinde oyunlar FPS olarak PS5 de sabit 60 verirken Xbox Series X de vermiyor hem dünyanın en güçlü konsolu diye lanse ediliyor hem de bunu yapamıyor ama benim gibi konsol piyasasında uzun süredir olan kişiler Xbox ın doğru bir sözü olmadığını da bilir bu firmayı insanlar Game Pass'den dolayı kullanıcı dostu falan biliyorlar ama bu firma en çok kullanıcı dolandıran firma nerdeyse 2013 ten beri çıkardıkları ürünler hakkında adamların söylediği bir cümle doğru değil hep fiyasko.
FuQ4yWtagAAQ3iz

https://twitter.com/NextGenPlayer/status/1629881840101146627

3.Xbox Series X çıkalı neredeyse 2.5 yıl olacak ve Halo ve Forza dan başka hala 1 tane özel oyunu yok özel oyunu olmayan bir konsolun da almak için sebebiniz olmamalı aynı şeyleri hatta daha iyisini bir PC de yapabilirsiniz zaten.
FuQur1BX0BA9B_d

4.Adamlar en son Redfall diye özel oyun çıkardı oyun rezalet bir şey dalga konusu oldu basında ve oyuncular arasında.
Şu oyuna bakar mısınız koskoca Arkane Studios ne hallere düşmüş utanç verici satın aldığı firmaları da batırıyor böyle bir şirket Xbox ve bu oyun Xbox Series X de 30 FPS çalışıyor 60 FPS de bile çalıştıramamışlar bu rezalet grafikli oyunu sonradan ekleyecekler cidden rezil bir şey.
Ftha_GgXgAEY_XH

FvGJisYWcAEhqRa

FvEm_tUWIAEYPcT

Bu da PS5 in son çıkan özel oyunu Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5 e özel geliştirilen DLC'si
CGI gibi grafiklerde 4K 60 FPS sabit akıyor.
FvB_HXbX0AAIRdK

FvB_HzDXoAAw5GS

FvB_IP2XoAISUUC

FvB_IsGWAAQaxQD

5.Çoğunuz Xbox'ı alırken Activision anlaşması ve Call of Duty Game Pass'e gelecek diye aldınız ama anlaşma iptal oldu.

Bu yazdıklarımdan sonra tercih sizin ben sadece kullanıcıları bilinçlendiriyorum ama düzgün şekilde düşünen bir insanın da bu zamanda Xbox alacağını kesinlikle düşünmüyorum almak için sebep yok çünkü.
Bir ara series s aldım geri sattım spor oyunlwri için Xbox güzel ama dediğin gibi mesela BDO oynuyordum sürekli kalite düşürüyor oyunu buğulu oynuyordum oyundan sogutmustu

99723

80+ Silver
İnanılmaz bir fanboyluk seziyorum yada Microsoftta çalışıyordunda kovdular mi hocam ne bu nefret. Ben psde oynadım xboxta epic bir fark görmedim şimdi epic bir fark görmüyorsam neden 20k TL vereyim 15k ya Okey olacakken mesela. GamePassin yanından geçemez şuan PS hele birde activision satın alımı gerçekleşsin sonra gör. Pazar payı olarak zaten PS uçmuş konsolda lafım yok ama bu kadar assagilamak garip..
Ben anlamıyorum tm fanboyluk sezdin de hangi cümlemden sezdin keşke açıklasan da bende ona göre cevap versem yazdığım yazıda altı boş hiç bir cümle yok tamamen oyun basını ve teknoloji kanallarının paylaştığını paylaşmışım bir şey kötüyse kötü dür Xbox da iyi olan bir şey var da ben mi yazmadım.

Son düzenleme:

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Ben anlamıyorum tm fanboyluk sezdin de hangi cümlemden sezdin keşke açıklasan da bende ona göre cevap versem yazdığım yazıda altı boş hiç bir cümle yok tamamen oyun basını ve teknoloji kanallarının paylaştığını paylaşmışım bir şey kötüyse kötü dür Xbox da iyi olan bir şey var da ben mi yazmadım.
Yok kardeşim olur mu Xbox rezalet hatta kapatılsın. O kadar tarafsizsinki hayretler içinde kaldım tekrar okuyunca kusura bakma. 😂🙏

99723

80+ Silver
Yok kardeşim olur mu Xbox rezalet hatta kapatılsın. O kadar tarafsizsinki hayretler içinde kaldım tekrar okuyunca kusura bakma. 😂🙏
Ben neyse ortada onu yazdım bari takıldığın daha doğrusu fanboyluk sezdiğin yerleri söyle detaylı açıklayayım sana.
Ben insanların Xbox almadan önce alacağı cihazın nasıl performans verdiği ve ne sunduğunu öğrenmesini istedim ve sende objektif ve tarafsız bakarsan PS5 in her anlamda daha iyi olduğunu ve PS5 almanın daha mantıklı olduğunu anlayacaksın.

99723

80+ Silver
Hocam konuya daha fazla hype kazandırmamak adına cevap vermeyeceğim. Sana ps5 ile mutluluklar dilerim.
Tm sen bilirsin zaten sana ne söylersem söyleyeyim beni fanboymuşum gibi damgaladığın için yazdıklarımı da ciddiye almayacaksın o yüzden sana da Xbox ile mutluluklar dilerim.

99723

80+ Silver
Hocam tamamen PC uyumluluğu yüzünden aldım yoksa PS4 kolu aldım 3. Part uygualma kullanmaktan delirdim
Evet biliyorum Xbox kolunun PC'de iyi çalıştığını ama PS5 kolu da iyi çalışıyor ben PS5 kolu kullanıyorum zaten PC'de sıkıntı çekmedim hiç hatta Steam de bu uygulamayı satın alınca haptic feedback ve adaptive triggersları kullanabiliyorsun çoğu oyunlarda. Zaten Sony özel oyunlarında PC'ye çıkan Spider-Man Uncharted The Last Of Us gibi oyunlar otomatik destekliyor PS5 kontrolcüsünü aynı şekilde yeni çıkan her oyun da destekliyor PC tarafında PS5 kontrolcüsünü.

99723

80+ Silver
Arkadaşlar Xbox beyaz bayrağı çekti konsol pazarından çekiliyor. Phil Spencer , Xbox'ın PlayStation veya Nintendo'yu yakalayıp geride bırakabileceği bir senaryo olmadığını, bu nedenle GamePass ve Bulut Hizmetleri olan kendi işlerini yapmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Konsol Savaşı resmen sona erdi. Ayrıca Nintendo ve Sony'nin yaptığı kalitede oyunları asla yapamayacaklarını da belirtiyor.

İşte benin bu konuyu açmamdaki en büyük sebep sizin de bu kullanıcı gibi pişman olmamanız içindi zaten ben konuyu açtığımda böyle bir haber de yoktu umarım artık bu konsolu alıp da paranızı çöpe atmazsınız.
Screenshot.png

Son düzenleme:

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Xbox beyaz bayrağı çekti konsol pazarından çekiliyor. Phil Spencer , Xbox'ın PlayStation veya Nintendo'yu yakalayıp geride bırakabileceği bir senaryo olmadığını, bu nedenle GamePass ve Bulut Hizmetleri olan kendi işlerini yapmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Konsol Savaşı resmen sona erdi. Ayrıca Nintendo ve Sony'nin yaptığı kalitede oyunları asla yapamayacaklarını da belirtiyor.

İşte benin bu konuyu açmamdaki en büyük sebep sizin de bu kullanıcı gibi pişman olmamanız içindi zaten ben konuyu açtığımda böyle bir haber de yoktu umarım artık bu konsolu alıp da paranızı çöpe atmazsınız.
Alıntıyı görüntüle
Phil Spencer de PS fanboyu çıktı iyi mi! :)

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Evet biliyorum Xbox kolunun PC'de iyi çalıştığını ama PS5 kolu da iyi çalışıyor ben PS5 kolu kullanıyorum zaten PC'de sıkıntı çekmedim hiç hatta Steam de bu uygulamayı satın alınca haptic feedback ve adaptive triggersları kullanabiliyorsun çoğu oyunlarda. Zaten Sony özel oyunlarında PC'ye çıkan Spider-Man Uncharted The Last Of Us gibi oyunlar otomatik destekliyor PS5 kontrolcüsünü aynı şekilde yeni çıkan her oyun da destekliyor PC tarafında PS5 kontrolcüsünü.
Xbox kolu>PS kolu Hocam benim görüşüm (şahsi düşüncem) ele tam oturuyor titreşimi daha iyi uyumluluk daha iyi pil muhabbeti daha iyi flan. Benlik kol olduğu için aldım zatn tamamen zevk meselesi olsa da kola tam oturması çok iyi bir olay

99723

80+ Silver
Xbox kolu>PS kolu Hocam benim görüşüm (şahsi düşüncem) ele tam oturuyor titreşimi daha iyi uyumluluk daha iyi pil muhabbeti daha iyi flan. Benlik kol olduğu için aldım zatn tamamen zevk meselesi olsa da kola tam oturması çok iyi bir olay
PS5 kolu da tam oturuyor ele artık PS4 kolu gibi değil ama dediğiniz gibi katılıyorum zevk meselesi.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom