Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tilsch

80+ Bronze
Anlaşmanın iptal olduğu yok olayı çarpıtıyorsun.Sadece İngiltere tarafı onay vermedi,Amerika ve AB tarafı ne olacağı belli değil.Onlar onay verirse İngiltere tarafına oyunları Gamepass e getirmezler ve sonucta yasağı çiğnememiş olurlar.Yazdigin konuların çoğu Xbox ve Microsoft firmasını kötülemeye yönelik.Her konunu görüyorum ve her konuda aynısını yapiyorsun,olaya tek taraflı bakıyorsun.Bu arada TLOU pc portu da sütten çıkmış ak kaşık değil.Sadece Microsoft u suçlama daha çıkardıkları ilk 3A oyun bu Bethesda satın alımı sonrası.Ayrıca Sifu,Stray vb gibi oyunlar da sadece PS5 e özel çıkmıyor.

99723

80+ Silver
Anlaşmanın iptal olduğu yok olayı çarpıtıyorsun.Sadece İngiltere tarafı onay vermedi,Amerika ve AB tarafı ne olacağı belli değil.Onlar onay verirse İngiltere tarafına oyunları Gamepass e getirmezler ve sonucta yasağı çiğnememiş olurlar.Yazdigin konuların çoğu Xbox ve Microsoft firmasını kötülemeye yönelik.Her konunu görüyorum ve her konuda aynısını yapiyorsun,olaya tek taraflı bakıyorsun.Bu arada TLOU pc portu da sütten çıkmış ak kaşık değil.Sadece Microsoft u suçlama daha çıkardıkları ilk 3A oyun bu Bethesda satın alımı sonrası.Ayrıca Sifu,Stray vb gibi oyunlar da sadece PS5 e özel çıkmıyor.
Cidden ayıp etmişsin benim her konum Xbox ve Microsoft kötüleyen konular değil ki bir tane daha konum var onun da başlığı bu (PS4 PRO VS Xbox Series S Hakkında Konulara Açıklama Ve PS4 ün Ne Kadar Destek Alacağı)

Şu yazdığım yazıyı anlamak bu kadar mı zor cidden ben bu konsolu alınca yaşayacağın deneyimi yazıyorum insanların aynı fiyata her anlamada daha iyi bir konsol olan PS5 alabileceğini bilmesi ne ara marka kötülememek fanboyluk oldu kötü olan bir şey kötü dür bunu demek de suç değil bizim millete hastalık bu zaten kötü olana kötü dememek neyse ayrıca Xbox konsol pazarından çekiliyor beyaz bayrağı çekti Phil Spencer , Xbox'ın PlayStation veya Nintendo'yu yakalayıp geride bırakabileceği bir senaryo olmadığını, bu nedenle GamePass ve Bulut Hizmetleri olan kendi işlerini yapmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Konsol Savaşı resmen sona erdi. Ayrıca Nintendo ve Sony'nin yaptığı kalitede oyunları asla yapamayacaklarını da belirtiyor. Phil Spencer'da PS fanboyu çıktı görüyor musun bu saat'ten sonra bu konsolu alan kişi parasını çöpe atığını bilmeli ve ona göre almalı.

İşte benin bu konuyu açmamdaki asıl sebep sizin de bu kullanıcı gibi pişman olmamanız içindi.
screenshot-png.527303

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Valla bence ps5>xbox series x şuanda neden diye sorarsanız tamam gamepass güzel bi servis uzun süre bende kullandım ancak exc yok adam akıllı bi halo serisi var ancak bende yakın zamanda pc için kol aldım ancak dualsense aldım çünkü özellikleri tatmin ediyor insanı uncharted lost legacy oynarken spiderman miles morales,remastered oynarken falan dualsensenin özelliklerini kullandım benim için forza serisi bi cazip xbox tarafında şuanlık ancak ps5 alacak para bulursam gow ragnarök tlou part 1 ve 2 uncharted lost legacyi tekrardan oynarım ghost of tsushima ghostwire tokyo horizon serisi(unhartedi pc özelliklerim bir tık kötü olduğundan daha iyi kalitede oynamak isterim) exc oyunlar beni tatmin ediyor ps tarafındaki
Mesaj otomatik birleştirildi:

yiğidi öldür hakkını yeme ama ıron galaxy pc portlarını berbat ediyor cidden (uncharteddada aynısını yaşadım) gow 2018 in portu baya güzeldi (jetpack interactive <3) stray gibi bi oyun indie anlamda sağlam oyundu

Son düzenleme:

99723

80+ Silver
Kendine gel usta burası Türkiye
Evet bu dediğimi yapacak kişi sayısı çok az evet ekonomimiz çok kötü bunları bana yazman garip geldi 7/24 siyaset ile uğraşıyorum ki forum da bile çok var siyaset konuşmalarım o eski güzel günlere az kaldı 14 Mayıs'ta ki seçim her şeyi belirleyecek bu rezalet düzenden memnun olmayan benim gibi kişiler sandıkta cevabını verecek zaten o zaman herkes rahat bir şekilde PC'nin yanına PS5 alır 500 Dolar bu konsol 2013 Döneminde 399 dolara çıkan PS4 ülkemizde 1100 TL di anlayacağın PS5 de ekonomi düzgün olsa max 1800 TL.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Evet bu dediğimi yapacak kişi sayısı çok az ekonomimiz çok kötü bunları bana yazman garip geldi 7/24 siyaset ile uğraşıyorum ki forum da bile çok var siyaset konuşmalarım o eski güzel günlere az kaldı 14 Mayıs'ta ki seçim her şeyi belirleyecek bu rezalet düzenden memnun olmayan benim gibi kişiler sandıkta cevabını verecek zaten o zaman herkes rahat bir şekilde PC'nin yanına PS5 alır 500 Dolar bu konsol 2013 Döneminde 399 dolara çıkan PS4 ülkemizde 1100 TL di anlayacağın PS5 de ekonomi düzgün olsa max 1800 TL.
Dalgasına yazdım hocam öyle söyleyince yoksa çoğu kişi bunun farkında zaten...
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ay köle gibi çalışıp çıraklık yaparak aldığım parayla ps5 alabilsemde(yd) televizyon çöp böyle döngü var işte bizim ülkede

99723

80+ Silver
Forumda farkında olmayan çok kişide var çok kavga ettim onlarla neyse hocam az kaldı zaten son 1 hafta umarım şu kirli düzenden kurtuluruz.

Şu ülkede kim çalıştığı emeğin karşılığını alıyor ki zaten Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de bitecek! son 1 hafta az kaldı.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Forumda farkında olmayan çok kişide var çok kavga ettim onlarla neyse hocam az kaldı zaten son 1 hafta umarım şu kirli düzenden kurtuluruz.

Şu ülkede kim çalıştığı emeğin karşılığını alıyor ki zaten Lale devri nasıl bittiyse sülale devri de bitecek! son 1 hafta az kaldı.
katılıyorum hocam bitsin artık bende isterim 6 7 ay çalışıp ps5 iphone sağlam bi pc almak

Tilsch

80+ Bronze
Cidden ayıp etmişsin benim her konum Xbox ve Microsoft kötüleyen konular değil ki bir tane daha konum var onun da başlığı bu (PS4 PRO VS Xbox Series S Hakkında Konulara Açıklama Ve PS4 ün Ne Kadar Destek Alacağı)

Şu yazdığım yazıyı anlamak bu kadar mı zor cidden ben bu konsolu alınca yaşayacağın deneyimi yazıyorum insanların aynı fiyata her anlamada daha iyi bir konsol olan PS5 alabileceğini bilmesi ne ara marka kötülememek fanboyluk oldu kötü olan bir şey kötü dür bunu demek de suç değil bizim millete hastalık bu zaten kötü olana kötü dememek neyse ayrıca Xbox konsol pazarından çekiliyor beyaz bayrağı çekti Phil Spencer , Xbox'ın PlayStation veya Nintendo'yu yakalayıp geride bırakabileceği bir senaryo olmadığını, bu nedenle GamePass ve Bulut Hizmetleri olan kendi işlerini yapmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Konsol Savaşı resmen sona erdi. Ayrıca Nintendo ve Sony'nin yaptığı kalitede oyunları asla yapamayacaklarını da belirtiyor. Phil Spencer'da PS fanboyu çıktı görüyor musun bu saat'ten sonra bu konsolu alan kişi parasını çöpe atığını bilmeli ve ona göre almalı.

İşte benin bu konuyu açmamdaki asıl sebep sizin de bu kullanıcı gibi pişman olmamanız içindi.
screenshot-png.527303
Microsoft 69 milyar doları çöpe atacak öyle mi?O yüzden satın alım için uğraştılar yani?Benim burada taraf tuttuğum yok ve son kullanıcının lehine olacak her şeye olumlu bakıyorum.UK tarafının reddinden sonra Microsoft un hisseleri %10 değer kazanmış.Ayrıca Phil Spencer da farkında satın alım konusunda ve Sony nin Rekabet Kurumlarına yaklaştığı tavırla kendini küçük göstererek sonucu tatlıya çekme peşinde.Amerika ve AB tarafı onaylarsa UK için hizmeti sunmayarak yasağı delmemiş olurlar,sadece UK a bağlı değil bu anlaşmanın geleceği.

Hem Talha abinin dünkü yayını izledim ve kendisi de Microsoft tarafının bu işin peşini bırakmadığını ve Phil Spencer ın bir şeyler planladığını söyledi,durduk yere adam çıkıp da özür dileriz yapamadık tarzı şeyleri kamera karşısında niye söylesin hem?

Bu arada Microsoft belki bu nesil için kolay kolay toplanamaz ama bir şeyleri düzeltmek amacıyla çabalıyorlar.Jedi Survivor gibi oyunlar sadece Series X de kötü çalışmadı,PS5 de performance modunda 640-900p oynadıklarını söyleyenler dahi var,sadece Series X lik bir durum yok bahsettiğiniz gibi.

Gamepass gibi bir sistem olmasaydı PS Plus gibi bir şeyden bahsetmeyecektik bile.Bu oyuncunun lehinedir,o yüzden Activision-Blizzard satın alımı da oyuncunun lehine olacaktır.Umarım bir an önce gerçekleşir de rekabetten oyuncular faydalanır.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Microsoft 69 milyar doları çöpe atacak öyle mi?O yüzden satın alım için uğraştılar yani?Benim burada taraf tuttuğum yok ve son kullanıcının lehine olacak her şeye olumlu bakıyorum.UK tarafının reddinden sonra Microsoft un hisseleri %10 değer kazanmış.Ayrıca Phil Spencer da farkında satın alım konusunda ve Sony nin Rekabet Kurumlarına yaklaştığı tavırla kendini küçük göstererek sonucu tatlıya çekme peşinde.Amerika ve AB tarafı onaylarsa UK için hizmeti sunmayarak yasağı delmemiş olurlar,sadece UK a bağlı değil bu anlaşmanın geleceği.

Hem Talha abinin dünkü yayını izledim ve kendisi de Microsoft tarafının bu işin peşini bırakmadığını ve Phil Spencer ın bir şeyler planladığını söyledi,durduk yere adam çıkıp da özür dileriz yapamadık tarzı şeyleri kamera karşısında niye söylesin hem?

Bu arada Microsoft belki bu nesil için kolay kolay toplanamaz ama bir şeyleri düzeltmek amacıyla çabalıyorlar.Jedi Survivor gibi oyunlar sadece Series X de kötü çalışmadı,PS5 de performance modunda 640-900p oynadıklarını söyleyenler dahi var,sadece Series X lik bir durum yok bahsettiğiniz gibi.
microsoftun bi planı olabilir ancak daha fazla exc oyun çıkartmazsa ve bu performans sorununu çözemezse ps5 dahada yürür gider benim gözümde

Tilsch

80+ Bronze
microsoftun bi planı olabilir ancak daha fazla exc oyun çıkartmazsa ve bu performans sorununu çözemezse ps5 dahada yürür gider benim gözümde
Exc oyun öyle 1-2 senede çıkmıyor işte.Adamlar ellerinde doğru dürüst stüdyo kalmayınca firma satın almaya yöneldi daha kaliteli oyun çıkarmak için.Diablo ve COD ların gamepasse gelmesi bile oyuncuları baya rahatlatır.Bu sene içinde çıkacak Starfield,önümüzdeki aylarda bilgi göreceğimiz Awoved,Outer Worlds 2,Forza Motorsport,Hellblade 2 gibi yapımlar bu durumu tersine çevirmeye çalışacaktır.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Xbox Konsolları neden alınmaz bunu size maddeler şeklinde sıralayacağım

1. PS Plus kütüphanesinde Game Pass'den daha çok ve daha kaliteli oyunlar var.
PS+ Extra = 509 PS5/PS4 oyun var Xbox Game Pass de = 368 Xbox Series/Xbox One oyunu var.
burada PS1 PS2 PSP ve PS3 oyunları sayılmadı aynı şekilde Xbox tarafında Xbox 360 ve Xbox Original oyunları sayılmadı yani sistem olarak PS Plus'ta daha güncel ve daha fazla oyun var kaliteyi katmıyorum bile.

Forum da bu konumda PS Plus'a her ay gelen oyunları paylaşıyorum buradan bakabilirsiniz.

2.Xbox Series X performans olarak PS5 in her oyunda gerisinde oyunlar FPS olarak PS5 de sabit 60 verirken Xbox Series X de vermiyor hem dünyanın en güçlü konsolu diye lanse ediliyor hem de bunu yapamıyor ama benim gibi konsol piyasasında uzun süredir olan kişiler Xbox ın doğru bir sözü olmadığını da bilir bu firmayı insanlar Game Pass'den dolayı kullanıcı dostu falan biliyorlar ama bu firma en çok kullanıcı dolandıran firma nerdeyse 2013 ten beri çıkardıkları ürünler hakkında adamların söylediği bir cümle doğru değil hep fiyasko.
FuQ4yWtagAAQ3iz

https://twitter.com/NextGenPlayer/status/1629881840101146627

3.Xbox Series X çıkalı neredeyse 2.5 yıl olacak ve Halo ve Forza dan başka hala 1 tane özel oyunu yok özel oyunu olmayan bir konsolun da almak için sebebiniz olmamalı aynı şeyleri hatta daha iyisini bir PC de yapabilirsiniz zaten.
FuQur1BX0BA9B_d

4.Adamlar en son Redfall diye özel oyun çıkardı oyun rezalet bir şey dalga konusu oldu basında ve oyuncular arasında.
Şu oyuna bakar mısınız koskoca Arkane Studios ne hallere düşmüş utanç verici satın aldığı firmaları da batırıyor böyle bir şirket Xbox ve bu oyun Xbox Series X de 30 FPS çalışıyor 60 FPS de bile çalıştıramamışlar bu rezalet grafikli oyunu sonradan ekleyecekler cidden rezil bir şey.
Ftha_GgXgAEY_XH

FvGJisYWcAEhqRa

FvEm_tUWIAEYPcT

Bu da PS5 in son çıkan özel oyunu Horizon Forbidden West: Burning Shores PS5'e özel geliştirilen DLC'si
CGI gibi grafiklerde 4K 60 FPS sabit akıyor.
FvB_HXbX0AAIRdK

FvB_HzDXoAAw5GS

FvB_IP2XoAISUUC

FvB_IsGWAAQaxQD

5.Çoğunuz Xbox'ı alırken Activision anlaşması ve Call of Duty Game Pass'e gelecek diye aldınız ama anlaşma iptal oldu.

Bu yazdıklarımdan sonra tercih sizin ben sadece kullanıcıları bilinçlendiriyorum ama düzgün şekilde düşünen bir insanın da bu zamanda Xbox alacağını kesinlikle düşünmüyorum almak için sebep yok çünkü.

Yeni Haber!!!!
Arkadaşlar Xbox beyaz bayrağı çekti konsol pazarından çekiliyor. Phil Spencer , Xbox'ın PlayStation veya Nintendo'yu yakalayıp geride bırakabileceği bir senaryo olmadığını, bu nedenle GamePass ve Bulut Hizmetleri olan kendi işlerini yapmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Konsol Savaşı resmen sona erdi. Ayrıca Nintendo ve Sony'nin yaptığı kalitede oyunları asla yapamayacaklarını da belirtiyor.

İşte benin bu konuyu açmamdaki en büyük sebep sizin de bu kullanıcı gibi pişman olmamanız içindi zaten ben konuyu açtığımda böyle bir haber de yoktu umarım artık bu konsolu alıp da paranızı çöpe atmazsınız.
screenshot-png.527303
Bana göre bir PC'nin yanında PS5 şart.
hocam umarım konuyu güncellersiniz her geçen gün çünkü xs konsolu ile tartışmalar oluyor bu işime yarar
bence iyi bir pc alınca konsol para israfı oluyor biraz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Exc oyun öyle 1-2 senede çıkmıyor işte.Adamlar ellerinde doğru dürüst stüdyo kalmayınca firma satın almaya yöneldi daha kaliteli oyun çıkarmak için.Diablo ve COD ların gamepasse gelmesi bile oyuncuları baya rahatlatır.Bu sene içinde çıkacak Starfield,önümüzdeki aylarda bilgi göreceğimiz Awoved,Outer Worlds 2,Forza Motorsport,Hellblade 2 gibi yapımlar bu durumu tersine çevirmeye çalışacaktır.
exc için dediğin doğru ancak 2 sene geçmesine rağmen (düz hesap) böyle birçok oyunda performans sorunu oluyorsa eğer oyuncuyu soğutur sonuçta xbox series x dünyanın en güçlü konsolu adı altında pazarlanıyor 2 konsola optimize etmek zordur okeyde o zaman ilk x e optimize edilsin x e çıktıktan 1 2 hafta sonra s e gelsin ancak daha optimize gelsin ps5 ve ps4 içinde bu geçerli ps4 e gow ragnarök çıkarken hatalarla çıktı (örneğin oyundan atma gibi) arkadaşımda yaşadı bunları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,291
Üyeler
160,063
Son üye
Berat kdk
Top Bottom