Neler Yeni

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tilsch

80+ Bronze
exc için dediğin doğru ancak 2 sene geçmesine rağmen (düz hesap) böyle birçok oyunda performans sorunu oluyorsa eğer oyuncuyu soğutur sonuçta xbox series x dünyanın en güçlü konsolu adı altında pazarlanıyor 2 konsola optimize etmek zordur okeyde o zaman ilk x e optimize edilsin x e çıktıktan 1 2 hafta sonra s e gelsin ancak daha optimize gelsin ps5 ve ps4 içinde bu geçerli ps4 e gow ragnarök çıkarken hatalarla çıktı (örneğin oyundan atma gibi) arkadaşımda yaşadı bunları
PC ye de eş zamanlı çıkıyor oyunlar.Çoklu platform olunca tabi sıkıntılı oluyor çıkması ama dediğiniz gibi oyunların optimize çıkması lazım.Sene başından beri çıkan her popüler oyun(Atomic Heart hariç)optimizasyon konusunda baya sıkıntı yaşadı.Gerçekten olmaması gerek bu teknoloji varken bir de.Muhtemelen yatırımcı baskısı yüzünden oyunu yarım bir şekilde çıkarıyorlar ondan sorun yaşanıyor.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Emre
Discord
necromancerr
PC ye de eş zamanlı çıkıyor oyunlar.Çoklu platform olunca tabi sıkıntılı oluyor çıkması ama dediğiniz gibi oyunların optimize çıkması lazım.Sene başından beri çıkan her popüler oyun(Atomic Heart hariç)optimizasyon konusunda baya sıkıntı yaşadı.Gerçekten olmaması gerek bu teknoloji varken bir de.Muhtemelen yatırımcı baskısı yüzünden oyunu yarım bir şekilde çıkarıyorlar ondan sorun yaşanıyor.
katılıyorum

99723

80+ Silver
Exc oyun öyle 1-2 senede çıkmıyor işte.Adamlar ellerinde doğru dürüst stüdyo kalmayınca firma satın almaya yöneldi daha kaliteli oyun çıkarmak için.Diablo ve COD ların gamepasse gelmesi bile oyuncuları baya rahatlatır.Bu sene içinde çıkacak Starfield,önümüzdeki aylarda bilgi göreceğimiz Awoved,Outer Worlds 2,Forza Motorsport,Hellblade 2 gibi yapımlar bu durumu tersine çevirmeye çalışacaktır.
Xbox bu yazdığınız oyunların çoğunu çıkarmayacak ondan kesinlikle eminim ve Sony kalitesinde oyun da asla yapamayacaklarını Phil Spencer kendi dilli ile söyledi ondan o oyunlardan da bir şey beklemeyin Starfield oynanış videosunda kadının kafasının ters dönme gerçeği varken bir de grafikler de PS3 oyunlarından daha kötü gözüküyordu hatta oynanış videosundan sonra bütün herkesin beklentisi sıfıra düşmüştü oyuna ilgi felaket azaldı ve siz demeseniz böyle bir oyun olduğunu hatırlamıyordum bile.
loj85newpx891.gif

PS5 kısmına gelirsek Star Wars Jedi: Survivor evet kötü optimize çıktı ama PS5 de oyunun en iyi çalıştığı platform du ne PC de ne de Xbox da PS5 kadar iyi çalışmıyor oyun çözünürlük kısmında yazdığınız 640-900 oynatmıyor öyle değil DLSS ile hiç oyun oynadınız mı PC de 480p kadar düşüyor oyunun gerçekte TV verdiği görüntü 1440p 60 4K 30 FPS.
Ara sahnelerde iki mod da 4K çalışıyor.
Daha detaylı anlamanız için attığım Digital Foundry videosunu full izleyin.
1683359889382.png

69 MİLYAR anlaşma çöp olabilir neden derseniz örnek NVİDİA ARM anlaşması derim ve bana göre kesinlikle çöp oldu zaten Xbox Activision anlaşması o anlaşmadan bir şey beklemeyin yine de belli olmaz ama ortada NVİDİA ARM anlaşmasının yanması varken ben beklemezdim 40 milyar dolar da çok az para değil yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam umarım konuyu güncellersiniz her geçen gün çünkü xs konsolu ile tartışmalar oluyor bu işime yarar
bence iyi bir pc alınca konsol para israfı oluyor biraz
Xbox para israfı oluyor.

Son düzenleme:

oguz13

80+ Bronze
Playstatitonda türkiyeden desteği kesicek galiba. En iyisi ikisinide almamak.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,246
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Tilsch

80+ Bronze
Xbox bu yazdığınız oyunların çoğunu çıkarmayacak ondan kesinlikle eminim ve Sony kalitesinde oyun da asla yapamayacaklarını Phil Spencer kendi dilli ile söyledi ondan o oyunlardan da bir şey beklemeyin Starfield oynanış videosunda kadının kafasının ters dönme gerçeği varken bir de grafikler de PS3 oyunlarından daha kötü gözüküyordu hatta oynanış videosundan sonra bütün herkesin beklentisi sıfıra düşmüştü oyuna ilgi felaket azaldı ve siz demeseniz böyle bir oyun olduğunu hatırlamıyordum bile.
loj85newpx891.gif

PS5 kısmına gelirsek Star Wars Jedi: Survivor evet kötü optimize çıktı ama PS5 de oyunun en iyi çalıştığı platform du ne PC de ne de Xbox da PS5 kadar iyi çalışmıyor oyun çözünürlük kısmında yazdığınız 640-900 oynatmıyor öyle değil DLSS ile hiç oyun oynadınız mı PC de 480p kadar düşüyor oyunun gerçekte TV verdiği görüntü 1440p 60 4K 30 FPS.
Ara sahnelerde iki mod da 4K çalışıyor.
Daha detaylı anlamanız için attığım Digital Foundry videosunu full izleyin.
Alıntıyı görüntüle

69 MİLYAR anlaşma çöp olabilir neden derseniz örnek NVİDİA ARM anlaşması derim ve bana göre kesinlikle çöp oldu zaten Xbox Activision anlaşması o anlaşmadan bir şey beklemeyin yine de belli olmaz ama ortada NVİDİA ARM anlaşmasının yanması varken ben beklemezdim 40 milyar dolar da çok az para değil yani.

Xbox para israfı oluyor.
Sen kendi fikrinle devam et o zaman,bu iş sana göreyle bana göreyle olacaksa.Objektiflikten uzak yorumlarınla seni baş başa bırakıyorum.Sadece ben de demiyorum fanboyluk yaptığını.Sadece ben desem sorun var ama yaptığınız doğru değil.

Starfield konusuna gelecek olursak Bethesda oyunları ezelden beridir sıkıntılı zaten,Microsoft un parmağı yok bu işte.Zaten oyunu satın alım gerçekleşmeden önce yapmaya başlamışlar.

Son düzenleme:

LethaX

80+ Bronze
Sen kendi fikrinle devam et o zaman,bu iş sana göreyle bana göreyle olacaksa.Objektiflikten uzak yorumlarınla seni baş başa bırakıyorum.Sadece ben de demiyorum fanboyluk yaptığını.Sadece ben desem sorun var ama yaptığınız doğru değil.

Starfield konusuna gelecek olursak Bethesda oyunları ezelden beridir sıkıntılı zaten,Microsoft un parmağı yok bu işte.Zaten oyunu satın alım gerçekleşmeden önce yapmaya başlamışlar.
Bu arkadaşın konularını çok takmayın her konuda kendi fikrinde olmayan en az 5-10 kişi çıkıyor, konuları kapatılıyor ama halâ devam ediyor bilmem kaç tane xbox ps konusu var çoğusuda boş. Exc oyun ile Xbox ın üstüne çıkmaya çalışan ve tek kozuda oyunlar olan PlayStation Xbox ın satın alımına ayak bağı oluyor. Bu anlaşma yanmasada adam yeni şeyler bulur ve sallamaya devam eder öyle bir çar.

Berke123

80+ Bronze
xbox konsol pazarından çekiliyor derken?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
Zaten ps5 in daha iyi olduğu açık lakin daha series s muadili yok. En iyi cihaz pc dir. Onu alıp xbox gp ile kullanın zaten Sony excluseve oyunlarını yavaş yavaş getiriyor.

99723

80+ Silver

Tamam seni etiketlerim ileride anlaşma tamamen iptal olursa @Tilsch
Şu fanboy haber sitelerine de attım sana bunlara da sakın bakma.
Ayrıca @LethaX'in yorumunu beğenecek kadar da düşmezsin be.

xbox konsol pazarından çekiliyor derken?
Arkadaşlar Xbox beyaz bayrağı çekti konsol pazarından çekiliyor. Phil Spencer , Xbox'ın PlayStation veya Nintendo'yu yakalayıp geride bırakabileceği bir senaryo olmadığını, bu nedenle GamePass ve Bulut Hizmetleri olan kendi işlerini yapmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Konsol Savaşı resmen sona erdi. Ayrıca Nintendo ve Sony'nin yaptığı kalitede oyunları asla yapamayacaklarını da belirtiyor.

Bu arkadaşın konularını çok takmayın her konuda kendi fikrinde olmayan en az 5-10 kişi çıkıyor, konuları kapatılıyor ama halâ devam ediyor bilmem kaç tane xbox ps konusu var çoğusuda boş. Exc oyun ile Xbox ın üstüne çıkmaya çalışan ve tek kozuda oyunlar olan PlayStation Xbox ın satın alımına ayak bağı oluyor. Bu anlaşma yanmasada adam yeni şeyler bulur ve sallamaya devam eder öyle bir çar.
Şu konuda ve diğer her konuda herkes beni haklı gördü asıl sen neyden bahsediyorsun ayrıca hangi yüzle konuma gelip yorum yazıyorsun sen diğer konuda rezil oldun hala yazıyorsun.
Screenshot.png

Screenshot2.png
Screenshot.png

Hadi evine.

Son düzenleme:

Tilsch

80+ Bronze
Tamam seni etiketlerim ileride anlaşma tamamen iptal olursa @Tilsch
Şu fanboy haber sitelerine de attım sana bunlara da sakın bakma TM uğraşamam seninle.
Ayrıca @LethaX'in yorumunu beğenecek kadar da düşmezsin be.

Arkadaşlar Xbox beyaz bayrağı çekti konsol pazarından çekiliyor. Phil Spencer , Xbox'ın PlayStation veya Nintendo'yu yakalayıp geride bırakabileceği bir senaryo olmadığını, bu nedenle GamePass ve Bulut Hizmetleri olan kendi işlerini yapmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Konsol Savaşı resmen sona erdi. Ayrıca Nintendo ve Sony'nin yaptığı kalitede oyunları asla yapamayacaklarını da belirtiyor.

Şu konuda ve diğer her konuda herkes beni haklı gördü asıl sen neyden bahsediyorsun ayrıca hangi yüzle konuma gelip yorum yazıyorsun sen diğer konuda rezil oldun hala yazıyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hadi evine.
Benim arkadaşın başka konularla ilgili yaptığı yorumlarla alakam yok,XBOX konusu ile ilgili yorum yaptı ben de beğendim.Diğer konuyla hiçbir alakam yok.Ben sana anlatamıyorum herhalde daha anlaşma tamamen iptal olmadığı diye.Sen sadece exc diyip duruyorsun.Ne desem boş.

99723

80+ Silver
Benim arkadaşın başka konularla ilgili yaptığı yorumlarla alakam yok,XBOX konusu ile ilgili yorum yaptı ben de beğendim.Diğer konuyla hiçbir alakam yok.Ben sana anlatamıyorum herhalde daha anlaşma tamamen iptal olmadığı diye.Sen sadece exc diyip duruyorsun.Ne desem boş.
Neden tartışıyorsun ki o zaman ben de onu anlamıyorum ben zaten anlaşma hiç olmayacak demedim ki beklentiye girmeyelim fazla dedim Nvida Arm anlaşması ortada çöp olmuşken siz beni yanlış anladınız sadece yoksa bende anlaşmanın olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,268
Üyeler
160,056
Son üye
BerkaiKaya