Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Xbox Game Pass üyeliğim bitti ama FC24'e girebiliyorum.

EA üyelik bittikten sonra hemen kesmiyordur erişimi.
  2. Perfectshot06

Xbox, Türkiye'de ürün üretimini durduruyor(Iddia)

Foto çok fake duruyor. Türkiye için üretim cümlesi çok enteresan. Ek olarak silindiği iddia edilen post 800k görüntülenme ve 190k beğeni almış. Ben biraz araştırdım x'de böyle bir konu veya fotoğraf yok. Bu kadar görüntüleme almış bir fotonun illa konuşulmuş olması lazımdı. O yüzden foto...
  3. Perfectshot06

Xbox series s teklifi aldım.

Bence ss gereksiz bir konsol. Neden diyecek olur isen konsol çok güçsüz. Yani güçsüzden kastım evet ps4 pro gücünde ama sx'den 3 kat daha güçsüz. Bende zamanında heves edip aldım ama sadece 15 gün kullanıp sattım. Sebebi ise hiçbir farklılık katmadı bana. Çünkü pc'de olan oyunların hepsini...
  4. Perfectshot06

Konsol Savaşları Bitti Kazanan PlayStation "Xbox 3. Parti Yayıncı Oluyor"

Ben her zaman dedim xbox oyun yapsın sony konsol. (tabi sony en azından yılda 2 defa exclusive oyun çıkarmalı)
  5. Perfectshot06

En merak ettiğim soru buydu. Devam etmesi çok önemli. Çünkü konsolda altyazi ekleme falanda yok.
  6. Perfectshot06

En azından switch kadar kötü değil ikiside :D Ps5 vs hogwarts legacy karşılaştırma videosu var. Switch olan oyun başka oyun. Aynı oyun olamazlar.
  7. Perfectshot06

Benim için bu tartışma sonlandı. Gerçi 2026'ya kadar gamepassim var. Ama her iki firmada xbox 💚 PlayStation 💙
  8. Perfectshot06

💚💚 [VERİLDİ] XBOX TÜRKİYE'DEN HEDİYE GAME PASS PC ÜYELİĞİ 💚💚

Suudi arabistan saati ile akşam 9 demişler bizim saatimiz aynı orayla. Güney afrika dan da 1 saat öndeyiz yani akşam 9 da belli olacak diyebiliriz.
  9. Perfectshot06

Amazon Almanya'dan Alınan Xbox Controller'ın Garantisi Tr'de Geçiyor Mu?

Talep oluşturdum ama herhangi bir kargo kodu vermedi.
  10. Perfectshot06

Amazon Almanya'dan Alınan Xbox Controller'ın Garantisi Tr'de Geçiyor Mu?

Dostlar 2025'in 5.ayına kadar garantili diyor ama daha önce xbox'a göndermiş olan var mı? Yd olduğu için sorun çıkarırlar mı?
  11. Perfectshot06

🟢 Xbox Game Pass Zamlandı!

150 lira olur demiştim az farkla kaçırmışım. 159 lira fazla gelebilir ama hala yarı fiyatına satılıyor.
  12. Perfectshot06

No Man's Sky game pass de 85 tl

Zaten gamepasse dahil değil mi? Bu sürümü alınca ekstra ne geliyor? Edit: Ayni oyunmuş zaten :D
  13. Perfectshot06

Xbox Game Pass Oyun Önerisi

As dusk falls.
  14. Perfectshot06

Almanya'dan PTT ile Türkiyeye ne kadar sürede gelir

150 euro üstüne gümrük müşaviri falan gerekebiliyor. Ekstra gümrük vergisi ödeniyor.
  15. Perfectshot06

xbox 9.nesil gamepad orijinal mi çakma mı nasıl anlarım ?

Seri numarası ile garantisini sorgulayabilirsin.
  16. Perfectshot06

xbox series s alınır mı

Valla güzel bir pc varsa ben pek xss alıp mutlu olamamıştım. Çünkü orda olan bütün oyunları zaten pc'de oynamamıştım. Ekstra bana hiçbirşey katmadığı için 2021'de 3k'ya satmıştım. Ama playstation oyunlarını hiç oynamadıysan ben ps4 pro falan alırdım. Tabi fifa gibi oyunlar oynar geçerim dersen al.
  17. Perfectshot06

xbox series s alınır mı

Xss kullandım güzel cihaz. Ama pc daha mantıklı bence. Yok illa konsol dersen xsx e bütçe yoksa al geç.
  18. Perfectshot06

xbox series s vga dönüştürücü

Evet deniyor.
  19. Perfectshot06

xbox series s vga dönüştürücü

Yorumlarda herkes ps4 ile çalışır demiş ama xbox ile de çalışması lazım...
Top Bottom