Dostum ben 1yillik zbox live gold kod aldim 1 ay gamepass aldim gamepass 1yil oluyor bu şekil alinca ve daha uyguna geliyor kimse bilmiyor bunu ve butun oyunlarda 120 fps aliyorsun butun oyunlarda
Dostum xboxda her şey var youtube netflix spotify discord yani quarel wwe network deezer prime video ubisoft connect unigram telegram for win10 twitcte yayin acabiliyosun bitrate fln hersey ayarlayabiliyosun. Oyunlar ise zaten gamepass sayesinde cogu bedava baya oyun var aklina gelemeyecek...
Dostum aldim gamepass da aldim 1yillik bence pcden daha mantikli sadece oyun oynayacaksan ama başka işlerde yapcaksan pc. al youtube twitch fln var ztn xboxda bazi oyunlardada 120fps veriyor ztn
Xbox series s kullanicisiyim ps4 proyu ikiye katlar ps4 ü açinca uzay mekigi gibi ses çıkartiyor ama xboxda 6 saat boyunca oynamama ragmen bir ses bile yok ve gamepass çol avantajli bazi oyunlarda 120fps aliyorsun 120hzlik monitorun varsa
Arkadaşlar klavye mouse ile oyun oynuyorum kulaklıgımida xbox in koluna takiyorum ve kol 10 dk sonra kendini kapatiyor ben kapatmamasıni istiyorum bunu nasıl yapicam