Ben Ps4 pro seçerim ama Series S daha sağlıklı olucaktır.1-2 ay sonra konsol alacağım, PC kovalamaktan yoruldum artık. Sizce Xbox Series S mi yoksa PlayStation 4 Pro mu almalıyım?
Çok pahalıdan kastınız?Series S. PS4 oyunları çok pahalı. Xbox'da ise Gmae Pass var. Üstelik Coca Cola Lime kapaklarından bile çıkıyor.
Bence series s1-2 ay sonra konsol alacağım, PC kovalamaktan yoruldum artık. Sizce Xbox Series S mi yoksa PlayStation 4 Pro mu almalıyım?
PS4 oyunları pahalı dedim.Çok pahalıdan kastınız?
Xbox series s kullanicisiyim ps4 proyu ikiye katlar ps4 ü açinca uzay mekigi gibi ses çıkartiyor ama xboxda 6 saat boyunca oynamama ragmen bir ses bile yok ve gamepass çol avantajli bazi oyunlarda 120fps aliyorsun 120hzlik monitorun varsaBen Ps4 pro seçerim ama Series S daha sağlıklı olucaktır.
Xbox tarafındada aynı fiyattan çıkıyor gamepass'e gelmediği sürece örnek vereyim Tlou 42 TL Gow 56 TL uncharted 72 TL bu oyunlar hep yılın oyunu ödülleri aldı ve dahası sana en baba Tlou 2'yi gösterebilirim oda 250 TL daha yeni çıktığı için.PS4 oyunları pahalı dedim.
Mesela:
F1® 2021 Standard Edition PS4 & PS5
bfont color=orangeÖN SİPARİŞ – HEMEN ÖDEME YAPMANIZ GEREKİYORfontbbr Ön siparişinizi iptal etmek dahil ön sipariş vermek hakkında daha fazla bilgi almak için Sony Entertainment Network Terms of ServiceUser Agreementı Sony Entertainment Network Hizmet KoşullarıKullanıcı Sözleşmesi okuyun...store.playstation.com
Amaç PC oyunlarını oynamak ise Series S.1-2 ay sonra konsol alacağım, PC kovalamaktan yoruldum artık. Sizce Xbox Series S mi yoksa PlayStation 4 Pro mu almalıyım?
Bazı exlusive oyunlarının hastasıyım PS'in. Ama aynı durum Xboxta yok işte bu yüzden kararsız kaldım. Ama oyunlara o kadar fazla para verebileceğimi de düşünmüyorum.Xbox series s kullanicisiyim ps4 proyu ikiye katlar ps4 ü açinca uzay mekigi gibi ses çıkartiyor ama xboxda 6 saat boyunca oynamama ragmen bir ses bile yok ve gamepass çol avantajli bazi oyunlarda 120fps aliyorsun 120hzlik monitorun varsa
Pro'nun yeni cuhlarında dibine girmediğin sürece fan sesi rahatsız edicek kadar yok aslında 4k TV'in varsa daha güzel olabilir ama güncellik açısından tabii ki series s.Xbox series s kullanicisiyim ps4 proyu ikiye katlar ps4 ü açinca uzay mekigi gibi ses çıkartiyor ama xboxda 6 saat boyunca oynamama ragmen bir ses bile yok ve gamepass çol avantajli bazi oyunlarda 120fps aliyorsun 120hzlik monitorun varsa
Dc kullanisiysan dc bile varBazı exlusive oyunlarının hastasıyım PS'in. Ama aynı durum Xboxta yok işte bu yüzden kararsız kaldım. Ama oyunlara o kadar fazla para verebileceğimi de düşünmüyorum.